ayy hadi inşallahh canımKizlaaaar sizde görüyor musunuz
Insallah canim pazartesi kontrolum var ınş duyarim sadece keseyi gördüm embriyoyu daha göremedik devlette kontrollerim özelde belki gorurdumcanım sağlıkla inşallah bizde duymadık kalp atışını daha
Evet görünüyor ne kadar var bataKizlaaaar sizde görüyor musunuz
ayy hadi inşallahh canım
İnsAllah bilmiyorum ki 32. Günüm bugünEvet görünüyor ne kadar var bata
canım devlet hastanesi ve özel fark ediyormuInsallah canim pazartesi kontrolum var ınş duyarim sadece keseyi gördüm embriyoyu daha göremedik devlette kontrollerim özelde belki gorurdum
Ugradım dermisinEve dönüyorum bklm yokuş çıkmayı gözüm yerse uğrarım
Anladım cicegim bende öyleyim ama özledimde sizleri görmeden gidemedim yine gidecem bende kafam rahat olsun istiyorum...Cnm çok girmiyorum arada bakıp çıkıyorum kafa dinliyorum bol bol burası yıpratıyor çünkü bebek topiklerine bakmıyorum artık koy verdim
Canım hcg testimi yaptın atsana buraya testini birde biz bakalımÖbür testide yaptım onda bi görüyom çizgi bi görmüyorumgözlerim bozuk galiba deliricem sabrediyorum ağrım oluyor biraz olucam mı diye bekliyorum
Anam valla var billa varKizlaaaar sizde görüyor musunuz
Kizlaaaar sizde görüyor musunuz
Gördüm canım kuruma cizgisine benzer bir cizgi var insallah reglin gelmezse pazartesi bir kan ver seeeeenResimde belli olmuyor galiba ama bakınca t hizasında bi var bi yok gibi hayalet
son hali bu da bana İnsAllah vardrAnam valla var billa var
İnsAllah canım yaAnaaa gördum valla masallah canim darisi başimiza
Gölge gibi var cnm ama pembe değil gibiResimde belli olmuyor galiba ama bakınca t hizasında bi var bi yok gibi hayalet
Sen simdi kan versen cıkar yavrum bence hic beklemene gerek yok net pembe cizgi oson hali bu da bana İnsAllah vardr
İnsAllah canım ya
Gölge gibi var cnm ama pembe değil gibi
Evet var canım sankiiiiKizlaaaar sizde görüyor musunuz
Tesekku ederim cnm 22 eylülHayırlısı olsun gülüm satın neydi ekleyeyim
Sen simdi kan versen cıkar yavrum bence hic beklemene gerek yok net pembe cizgi o
Ay hadi geliyor kızına kardes insallah
İnsAllah acilde kan vermeyi sevmiyorum bı tuhaf hallere giriyor Dr hemşire derkenEvet var canım sankiiii
Hiç kan almadı valla sadece kese ölçümü soyledicanım devlet hastanesi ve özel fark ediyormu
şuan değerin kaç hcg
bende devlete gidiyorum 2. gidişim zaten
en son çrşamba kan aldı sonucu haftaya perşembe geldiğinde bakarız dedi ben netten baktım 18.800 küsür dü. birde tekrar ultrason bakçak işte .. hadi inşallah dualarımdasınız rabbim nerde varsa şifa versin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?