Zor ya rabbim sabır versin valal.Of bende daha ağır travmalar var. Hafta sonu eşimin kuzeninin düğünü var ve görümcem de gelicek 4 aylık hamile ama görsen 7 8 aylık gibi göbeği var yine sıkılacak canımeşimden onay aldım bebek soranlara laf sokucam
Yok canım değilimeve
Evet yükle bakalım benimki gibi mi.sen hamile misin canım
eve
Evet yükle bakalım benimki gibi mi.sen hamile misin canım
25 Kasımİnsallah balam batın ne ekleyeyim
Merhaba canım özledik ya nerelerdesiiiinSELAMUN ALEYKÜM CİCEKLERİM.
HAYIRLI KANDİLLER
CÜMLEMİZİN BUGÜN ETTİGİ DUALAR KABUL OLSUN
KİMSELER BAT BİLGİSİ VERMEMİS HERKES HAMİLE KALMIS OLSUN İNSALLAH
Topigi düzenlemeye geldim verin tarihleri bakalım
Ekledim canım25 Kasım
Buralardayım bebegim bende cok özledim bir görüneyim dedimMerhaba canım özledik ya nerelerdesiiiinben daha beklemedeyim valla değişiklik yok
İyi yapmışsın canım gel arada ya çok uzun süredir yoktunBuralardayım bebegim bende cok özledim bir görüneyim dedim
Kimse bat bilgisi vermemis ben yokken canım kimler hamile kaldı sayabilirmisin senİyi yapmışsın canım gel arada ya çok uzun süredir yoktun
Valla canım pek kişi olmadı Zekta arkadaşım hamile kaldı ancak malesef düşük yaptı.Kimse bat bilgisi vermemis ben yokken canım kimler hamile kaldı sayabilirmisin sen
Valla canım pek kişi olmadı Zekta arkadaşım hamile kaldı ancak malesef düşük yaptı.hazaaall hamile bugün öğrenmişti başkada hatırlayamadım canım yazarlar yarına belki görüp
Sende a1298 hetorozigot ve 4g4g homozigot.bende aynı bunlar var bir de 677 hetorozigot var.coraspirin kullaniyor musun? hamile kalınca iğne mi yapacaksın?
Dur bakalım bu akşam yapabilirsem sana da söylerimZor ya rabbim sabır versin valal.
Sok lafını kac kenarabanada taktik versene kuzum bende sokayım
Bende uyucam dedim ama 8 buçukta uyandımGünaydın kızlar, yaşasın haftasonu9buçuğa kadar uyumak bile çok iyi geldi..
Gerekli testleri yaptirinMerhaba bayanlar benim bir boş gebelik bir de 8haftalik gebelik herşey normal giderken emriyo oluşmadığından kürtaj olmak zorunda kaldim tekrar hamilelik icin korkularım var bu sekilde olupta sağlıklı gebelik yaşayan varmi lütfen yardımcı olun
Bende uyucam dedim ama 8 buçukta uyandımGünaydın kızlar, yaşasın haftasonu9buçuğa kadar uyumak bile çok iyi geldi..
Rica ederim canımmmmZekta kuzum cok üzüldüm ya rabbim saglıklı evlatla taclandırsın tez zamanda seni
Beklemekseni tesekkür ederim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?