- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Beni de kızım uyandırdı ama olsun yetmiş bana erken yatmıştım, dinlenmişim sonundaBende uyucam dedim ama 8 buçukta uyandım
Döllenme olmuş olabilir mi acaba, ama önce silikleşip sonra mı koyulaşıyordu bilmiyorum ki erken mi gebeliğin çıkması için ?Kızlar günlerdir yaptığım ovulasyon testleri biraz değişik sonuc veriyor. Bir koyu bir silik oluyor sürekli dün ki testim silikti bugün biraz daha koyulur gibi oldu anlayamadım gerçekten. Bugünde böyle
Canım inan bilmiyorum salı gününden beri hafif koyu oluyor sonra silik sonra yine koyu oluyor yine silik bugünde hafif koyu. Ama ne zaman olucakki döllenme biraz zor bilemedim ya sol kasıgım dün gece çok ağrıdı yumurtlama diye düşünmüştüm amaDöllenme olmuş olabilir mi acaba, ama önce silikleşip sonra mı koyulaşıyordu bilmiyorum ki erken mi gebeliğin çıkması için ?
Yeni bat 2 Aralık canım. Hoşgeldin.BATLARI GECEN BALLAR LÜTFEN YENİ BİLGİLERİNİZLE BENİ ETİKETLEYİN❤
Ara da tek taraflı ağrı oluyor hala gelen giden yok bakalım test bozuksa nasıl oluyor 3 damlaya su yüzüyordu üstünde çizgilerin bölmede ama sadece c de çizgi çıktı bozuk değildir herhalde kan mı versem içim rahat ederBiraz daha bekleyelim kuzum Allahtan umut kesilmez insallah vardır
Benm de hic agrim yoktu adete dair. Sadece goguslerm birazck agriodu o kdar
Canım benimde öyle tek taraflı ağrı olup gidiyor akıntım var ama az bugün de gögüslerim baya acıyor ama test negatif silik bile yok kan versem mi diyorum şuan kendi kendime caddede işim var zaten gidip acilde kan versem işim bitince döner alırım sonucuda diyorum bilemedim bi test daha var ama yapmicam onu
Amin insllh hepimz cnm.Amiiiiin cicegim hosbuldummmmneler oldu topigimde anlat bakalım topik kayyumum ay masallah yaaa ben demistim sana pipili gelecek diye bak Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin balamm
Insllh hayra isarettirKızlar günlerdir yaptığım ovulasyon testleri biraz değişik sonuc veriyor. Bir koyu bir silik oluyor sürekli dün ki testim silikti bugün biraz daha koyulur gibi oldu anlayamadım gerçekten. Bugünde böyle
Yeni bat 6 Aralik canım. Aşılamam tutmadı. Dün regl oldumBATLARI GECEN BALLAR LÜTFEN YENİ BİLGİLERİNİZLE BENİ ETİKETLEYİN❤
Hamile kaldım iğne yaptım coraspin kullanmıyorum kimse kullan demedi bana valla hamilede kalamıyorum zatenSende a1298 hetorozigot ve 4g4g homozigot.bende aynı bunlar var bir de 677 hetorozigot var.coraspirin kullaniyor musun? hamile kalınca iğne mi yapacaksın?
Değerlendiriyorum cabım zatenAmin insllh hepimz cnm.
Ole valla demistinzaten kimse de bu kiz dememisti
Valla bikac kisi hamis kaldi ama kactilar hep sonraben de dugunmz var diye pek aktif olamadim. İsimlerini hatrlmaiorm o yuzden
Insllh hayra isarettirsen degerlnrrmye dewam et.
Hosbulduk cicegim düzenledim
Tünaydın canım niye uyuyamıyormuydunGünaydın kızlar, yaşasın haftasonu9buçuğa kadar uyumak bile çok iyi geldi..
Bekliyorum ozaamanDur bakalım bu akşam yapabilirsem sana da söylerim
Hosbuldum cicegim düzenledimYeni bat 2 Aralık canım. Hoşgeldin.
Kuzum gec döllenme falansa pazartesi ver kanını bence birde pazar günü idrar testi yaparsanda cıkar insallah gebesindir biraz bekle telas yapma yavrumAra da tek taraflı ağrı oluyor hala gelen giden yok bakalım test bozuksa nasıl oluyor 3 damlaya su yüzüyordu üstünde çizgilerin bölmede ama sadece c de çizgi çıktı bozuk değildir herhalde kan mı versem içim rahat eder
Erkek anası olacagın 9km öteden belliymis yaniAmin insllh hepimz cnm.
Ole valla demistinzaten kimse de bu kiz dememisti
Valla bikac kisi hamis kaldi ama kactilar hep sonraben de dugunmz var diye pek aktif olamadim. İsimlerini hatrlmaiorm o yuzden
Insllh hayra isarettirsen degerlnrrmye dewam et.
Düzenledim cicegim üzülme Allah hayırlısını biliyor gercekten var demekki bir bildigiYeni bat 6 Aralik canım. Aşılamam tutmadı. Dün regl oldum
Nanaaaaaa hoşgeldin çiçeğimmm buralar çiçek oldu geldinDüzenledim cicegim üzülme Allah hayırlısını biliyor gercekten var demekki bir bildigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?