Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar günlerdir yaptığım ovulasyon testleri biraz değişik sonuc veriyor. Bir koyu bir silik oluyor sürekli dün ki testim silikti bugün biraz daha koyulur gibi oldu anlayamadım gerçekten. Bugünde böyle

Eklentiler

• EF1BCF3D-CB53-40D1-904C-D8F65C75A6C8.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar günlerdir yaptığım ovulasyon testleri biraz değişik sonuc veriyor. Bir koyu bir silik oluyor sürekli dün ki testim silikti bugün biraz daha koyulur gibi oldu anlayamadım gerçekten. Bugünde böyle
Döllenme olmuş olabilir mi acaba, ama önce silikleşip sonra mı koyulaşıyordu bilmiyorum ki erken mi gebeliğin çıkması için ?

Döllenme olmuş olabilir mi acaba, ama önce silikleşip sonra mı koyulaşıyordu bilmiyorum ki erken mi gebeliğin çıkması için ?
Canım inan bilmiyorum salı gününden beri hafif koyu oluyor sonra silik sonra yine koyu oluyor yine silik bugünde hafif koyu. Ama ne zaman olucakki döllenme biraz zor bilemedim ya sol kasıgım dün gece çok ağrıdı yumurtlama diye düşünmüştüm ama

Biraz daha bekleyelim kuzum Allahtan umut kesilmez insallah vardır
Ara da tek taraflı ağrı oluyor hala gelen giden yok bakalım test bozuksa nasıl oluyor 3 damlaya su yüzüyordu üstünde çizgilerin bölmede ama sadece c de çizgi çıktı bozuk değildir herhalde kan mı versem içim rahat eder

Amiiiiin cicegim hosbuldummmm neler oldu topigimde anlat bakalım topik kayyumum ay masallah yaaa ben demistim sana pipili gelecek diye bak Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin balamm
Amin insllh hepimz cnm.
Ole valla demistin zaten kimse de bu kiz dememisti
Valla bikac kisi hamis kaldi ama kactilar hep sonra ben de dugunmz var diye pek aktif olamadim. İsimlerini hatrlmaiorm o yuzden
Insllh hayra isarettir sen degerlnrrmye dewam et.

M Matrakhatun
Bat ne zmndi bilmiorm ama gecmemisse gecmesini bekle bence. Bazen gec dolllenme olnca belli olmuo adet gecse de. Gecmisse imkann varsa kan ver testle ugrasma hic. Bnm akintm cok cok azdi. Ogrendikten sonra artti bikac defa sonrasinda da bazen az bazen cok gelio.belli olmuo yani.

Değerlendiriyorum cabım zaten ilk kez bu ay böyle oldu valla ama sol kasıgım inanılmaz ağrıyor

Kuzum gec döllenme falansa pazartesi ver kanını bence birde pazar günü idrar testi yaparsanda cıkar insallah gebesindir biraz bekle telas yapma yavrum

Erkek anası olacagın 9km öteden belliymis yani hayırlısı olsun gülüm
Hamileler kendilerini belirtirse sevinirim

18 kasım beklenen regl tarihim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…