Öyledir kuzum rabbimin hikmetinden sual olunmazmısHayırlısı olsun gülüm zamanı var demekki diyorum bende
Ne kadar güzel sana ayak uydurabiliyorlar masallahYok kız ben çalıştığım için mecbur uyanıyorum yoksa kalkar mıyım hiç o saatteuyku benim için vazgeçilmez, haftasonları eşim hazırlar kahvaltıyı yoksa kendisi ve kızım aç kalır benim uyanmamı beklerlerse
Hayırlısı olsun canım umarım duyarsınız ekliyorum ozaman senidebende hamileyim fakat henüz kalp atışını duymadık
sat 30eylül
bu hafta doktora tekrar gidicem dua edin lütfen
CİCEKLERİM BEN YOKKEN KİMLER GEBE KALDI BİLGİ VERİRMİSİNİZ BİLEN VARSAGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Kasım
@cileklilimonata bat 2
L Loriklorik bat 5
Andyou bat 6
Fit mutlu anne bat 6
@Antoryum123 bat 6
M Matrakhatun bat 8
@Cgdm2537 bat 10
N Nana Ana bat 14
@bocek345 bat 15
@Misst bat 16
@rosebatum bat 16
@burcusami bat 16
@icecreamm bat 19
@Yildem bat 20
@Ahenfatma bat 20
@Brunello Cicinelli bat 21
@Sibelll16 bat 21
@Feminas bat 24
@Dostumdostum bat 25
@MimiLA bat 25
Mrsiron_ bat 25
@eylem91 bat 26
@Umutumut82 bat 30
Aralık
@Karakarsu bat 2
@Kedi sever bat 6
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
E Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
K kurabiyem_35 sat 30 Ey
MaystenG sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
sağol canım amin inşallahHayırlısı olsun canım umarım duyarsınız ekliyorum ozaman senide
MaalesefVarmı bebegim gebelik
Ekledim cicegimsağol canım amin inşallah
ekle kuzum
Birinden biri tutsun insallah cicegimMaalesefbu ay da son kez çatlatma iğnesiyle deneyip önümüzdeki ay aşılama artık
Merhabalar 8haftalıkken embryo oluşmadığının bilgisini nasıl ilettiler kese ve yolk kesesi oluşmuş muydu? Allah tekrar tez zamanda istediğinize kavuştursun inşallahMerhaba bayanlar benim bir boş gebelik bir de 8haftalik gebelik herşey normal giderken emriyo oluşmadığından kürtaj olmak zorunda kaldim tekrar hamilelik icin korkularım var bu sekilde olupta sağlıklı gebelik yaşayan varmi lütfen yardımcı olun
Var gibi geldi bana insallah süpriz olur dedigin gibi kuzum cok sevinirimne zaman gönlünden gecerse ozaman yap peki
Kafamı karıştırmayin eczaneye uğrayıp da test alaşım geldiBence var gebelik, niye kan testi yapıyorsun önce idrar yapsana hcg
Al valla gec bile kaldınKafamı karıştırmayin eczaneye uğrayıp da test alaşım geldi
Eve dönüyorum bklm yokuş çıkmayı gözüm yerse uğrarımAl valla gec bile kaldın
Canım tüp bebek denedim denerken bana kan sulandırıcı iğne verdi kullandım 5 haftalıkken kesesi ile birlikte düştü ama doğal yollarla hamile kalamıyorum onu anlatmak istedim baya kısa kesmişimbanada gerek yok dedi coraspirin.hamile kaldım iğne yaptım demişsin orayı aanlamadim canım daha önce mi yani
Anladım canımCanım tüp bebek denedim denerken bana kan sulandırıcı iğne verdi kullandım 5 haftalıkken kesesi ile birlikte düştü ama doğal yollarla hamile kalamıyorum onu anlatmak istedim baya kısa kesmişim
Cnm çok girmiyorum arada bakıp çıkıyorum kafa dinliyorum bol bol burası yıpratıyor çünkü bebek topiklerine bakmıyorum artık koy verdim
Öbür testide yaptım onda bi görüyom çizgi bi görmüyorum@cileklilimonata L LoriklorikFit mutlu anne Andyou @Antoryum123 M Matrakhatun
ciceklerim son durumlarınız neler hele bilgi verinde bir gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?