Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaç dedi cnm kese ye
15 mm di 6+3 te gitmiştim 5 haftalik dedi ama 6 haftalikti sorun olabilir mi dedim herhalde bebek goremdi diye mi ne olabilir emin olmak için haftya gel dedi bende korktum boş gebelik mi acaba diye ama ben hem kiloluyum hem de devlet hastanesinin makineleri eski diyolar ondan gozukmemistr belki

bende 12mm ölçtü 6+2 dedi
ama bana göre 5hafta bile değil aslında bende tedirgin oldum birsürü soru sordum bana olumsuz hiçbirşey söylemedi tedirgin olcak bir durum değil haftaya bakalım dedi kan ver değerin yükselmişmi ona bakalım dedi

Demek ki doktordan doktora değişiyor olculerimizayni sayılır çünkü ben bir gün sonra gttim bence haftasında gidiyoruz ama bebeislerimiz fazla yaramaz saklaniyor

Demek ki doktordan doktora değişiyor olculerimizayni sayılır çünkü ben bir gün sonra gttim bence haftasında gidiyoruz ama bebeislerimiz fazla yaramaz saklaniyor
ayyyy evet canım öyle olsun inşallah sağlıkla.. ilk defa böyle birşey başıma geliyor ya erken öğrendiğim için gebeliğimi ..ilk oğlumda 6. haftada öğrenmiştim hamile olduğumu
sonraki hafta kalp atışına çağırmıştı .. bu bıdık ta erkenden öğrendim aceleci ben çok çok farklı şeyler duyuyoruz boş gebelik kimyasal gebelik ondan korkuyorum.. Allahım sen koru yarabbim. hayırlısı ile bu haftayıda atlatalım dualarım ...

Kese var ya kimyasal değil dış genelinde değil onlar ekarte tek korkum boş gebelik bu asamayida geçelim hayirlisyla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…