- 30 Nisan 2018
- 2.165
- 3.056
- 133
Hadi hayirlissi cnmİnsAllah bilmiyorum ki 32. Günüm bugün
kaç dedi cnm kese yeHiç kan almadı valla sadece kese ölçümü soyledi
15 mm di 6+3 te gitmiştim 5 haftalik dedi ama 6 haftalikti sorun olabilir mi dedim herhalde bebek goremdi diye mi ne olabilir emin olmak için haftya gel dedi bende korktum boş gebelik mi acaba diye ama ben hem kiloluyum hem de devlet hastanesinin makineleri eski diyolar ondan gozukmemistr belkikaç dedi cnm kese ye
son hali bu da bana İnsAllah vardr
İnsAllah canım ya
Gölge gibi var cnm ama pembe değil gibi
bende 12mm ölçtü 6+2 dedi15 mm di 6+3 te gitmiştim 5 haftalik dedi ama 6 haftalikti sorun olabilir mi dedim herhalde bebek goremdi diye mi ne olabilir emin olmak için haftya gel dedi bende korktum boş gebelik mi acaba diye ama ben hem kiloluyum hem de devlet hastanesinin makineleri eski diyolar ondan gozukmemistr belki
Görüyorum canım yaaaaaaKizlaaaar sizde görüyor musunuz
insAllah hayrliis cnmHadi hayirlissi cnm
yaaaa deme vala ben inanmıyorum hala kanda falan görmeden insAllah test yaniltmiyordurValla senin kiza kardes geldi kuzum. Masallah subhanallah. insallah benim oglumada nasip olur. Yerlesme kanaman oldumu
İnsAllah test dogrudrGörüyorum canım yaaaaaa
Demek ki doktordan doktora değişiyor olculerimizayni sayılır çünkü ben bir gün sonra gttim bence haftasında gidiyoruz ama bebeislerimiz fazla yaramaz saklaniyorbende 12mm ölçtü 6+2 dedi
ama bana göre 5hafta bile değil aslında bende tedirgin oldum birsürü soru sordum bana olumsuz hiçbirşey söylemedi tedirgin olcak bir durum değil haftaya bakalım dedi kan ver değerin yükselmişmi ona bakalım dedi
Aynen ya inşallah canım ben de çok sevindim İnan inşallah doğrudur kan verinsAllah hayrliis cnm
yaaaa deme vala ben inanmıyorum hala kanda falan görmeden insAllah test yaniltmiyordur
İnsAllah test dogrudr
ayyyy evet canım öyle olsun inşallah sağlıkla.. ilk defa böyle birşey başıma geliyor ya erken öğrendiğim için gebeliğimi ..ilk oğlumda 6. haftada öğrenmiştim hamile olduğumuDemek ki doktordan doktora değişiyor olculerimizayni sayılır çünkü ben bir gün sonra gttim bence haftasında gidiyoruz ama bebeislerimiz fazla yaramaz saklaniyor
Pazartesi ya da salı verecem kan İnsAllahAynen ya inşallah canım ben de çok sevindim İnan inşallah doğrudur kan ver
Kese var ya kimyasal değil dış genelinde değil onlar ekarte tek korkum boş gebelik bu asamayida geçelim hayirlisylaayyyy evet canım öyle olsun inşallah sağlıkla.. ilk defa böyle birşey başıma geliyor ya erken öğrendiğim için gebeliğimi ..ilk oğlumda 6. haftada öğrenmiştim hamile olduğumu
sonraki hafta kalp atışına çağırmıştı .. bu bıdık ta erkenden öğrendim aceleci bençok çok farklı şeyler duyuyoruz boş gebelik kimyasal gebelik ondan korkuyorum.. Allahım sen koru yarabbim. hayırlısı ile bu haftayıda atlatalım dualarım ...
evet boş gebelik diye de birşey varmış güzel hayırlı haberlerle gelelim inşallahKese var ya kimyasal değil dış genelinde değil onlar ekarte tek korkum boş gebelik bu asamayida geçelim hayirlisyla
Özele git benceİnsAllah acilde kan vermeyi sevmiyorum bı tuhaf hallere giriyor Dr hemşire derken
Dayanamadım eşime gosterdim testi pazartesi ya da salı kav ver dedi çok sevindi ama belli edemedi emin olmayınca yoksa üzülmeyin diyeÖzele git bence
Ya sizde gördünüz mü cidden kuruma çizgisi nedirson hali bu da bana İnsAllah vardr
İnsAllah canım ya
Gölge gibi var cnm ama pembe değil gibi
Demee heyecanlanıyorum kuruma çizgisi nedirGördüm canım kuruma cizgisine benzer bir cizgi var insallah reglin gelmezse pazartesi bir kan ver seeeeen
Öyleyse koyulugu takip et canım idrar testiyle yarın ve öbürgünDayanamadım eşime gosterdim testi pazartesi ya da salı kav ver dedi çok sevindi ama belli edemedi emin olmayınca yoksa üzülmeyin diye
Testi yaptıktan ilk 20dk sonra olusan cizgiye benzettim canım insallah gec döllenmedir ama yaDemee heyecanlanıyorum kuruma çizgisi nedir
bekleyince olur kuruma çizgisi artık test inceleye inceleye anladık resmenYa sizde gördünüz mü cidden kuruma çizgisi nedir
aynen cnm öyle yapicamÖyleyse koyulugu takip et canım idrar testiyle yarın ve öbürgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?