Ben henüz sevinemedim cnm ama saol insAllah doğrudur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah@biprensesannesi cnm çok sevindim yaaarabbim tamamına erdirsin ins
Tabiki doğru test cnm bu kadar yanılma olmazBen henüz sevinemedim cnm ama saol insAllah doğrudur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Ay insAllah cnm bı buçuk senedir bekliyorum şaka gibiTabiki doğru test cnm bu kadar yanılma olmaz
Özele git olmadı canımİnsAllah acilde kan vermeyi sevmiyorum bı tuhaf hallere giriyor Dr hemşire derken
Ben duramazdım özele gitmiştim bile valla en azından varsa dikkat edersinDayanamadım eşime gosterdim testi pazartesi ya da salı kav ver dedi çok sevindi ama belli edemedi emin olmayınca yoksa üzülmeyin diye
Bekliycem cnm idrarda koyulasma takip edicem pazartesi ya da salı kan veicem insAllah boş yere umitlenmek istemiyorumÖzele git olmadı canım
Detoks falan yapacaktım vazgeçtim spora da gitmiycem netlesene kadar çok hayal kırıklığı oldu bı buçuk senedir ondan mı bilmiorum kan vermek istemedim hemenBen duramazdım özele gitmiştim bile valla en azından varsa dikkat edersin
O zaman dikkat et canım ama bosa çıkmaz o çizgi bence mutlaka vardırDetoks falan yapacaktım vazgeçtim spora da gitmiycem netlesene kadar çok hayal kırıklığı oldu bı buçuk senedir ondan mı bilmiorum kan vermek istemedim hemen
Hayırlı olsun cnm bariz belli çizgiKizlaaaar sizde görüyor musunuz
Rahatla öle gel cnm bi ara hepimize iyi gelecek bebiş haberiyle dönsün herkes inşallahAnladım cicegim bende öyleyim ama özledimde sizleri görmeden gidemedim yine gidecem bende kafam rahat olsun istiyorum...
İnsAllah cnm saolasinHayırlı olsun cnm bariz belli çizgi
Bundada var bnce hayırlı olsun cnm darısı bizlere İnşâllahResimde belli olmuyor galiba ama bakınca t hizasında bi var bi yok gibi hayalet
Pek ümitli değilim bekliyorum olmazsam gidicem doktora hasta olcaksamda inş. Yarın olmam nişan var çok ağrılı oluyorum hele gecikinceBundada var bnce hayırlı olsun cnm darısı bizlere İnşâllah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlaaaar sizde görüyor musunuz
İnsAllah canım saolasinHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet yolk kesesi bile oluşmuştu nasip değilmişMerhabalar 8haftalıkken embryo oluşmadığının bilgisini nasıl ilettiler kese ve yolk kesesi oluşmuş muydu? Allah tekrar tez zamanda istediğinize kavuştursun inşallah
Hayırlı olsun canım, bariz çizgi var.. çok sevindim, ben de geçen yıl spora başladığım ay hamile kalmıştım stresi azaltıyor çünkü, tekrar mı başlasam acabason hali bu da bana İnsAllah vardr
İnsAllah canım ya
Gölge gibi var cnm ama pembe değil gibi
Saol cnm insAllah bklm emin değiliz henüzD
Hayırlı olsun canım, bariz çizgi var.. çok sevindim, ben de geçen yıl spora başladığım ay hamile kalmıştım stresi azaltıyor çünkü, tekrar mı başlasam acaba ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?