Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnş üşütmem bel ağrısı enfeksiyondan da oluyor benim de belim çok ağrıyor bakalım birşey çıkmasın da hasta olmak istemiyorum yaa
Bende çok geçirdim geçen hafta antibiyotik fitil falan kullandım hep iyi geldi biraz bu ay hamiş olmassam buhar denen şeyi yapcam belki iyi gelir

Hosgeldin cicegim bat alalım sürekli burada olacaksan
Hoşbuldum ayyy çokmu geç gördüm msj evet bakıcam hergün buraya inşallahbat 27 ekim... SAT 27 kasım diye düşünüyorum:)) ama bu ay soğan kürü de yapıyorum bakalım inşallah Rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Keşke 15 gün tamamlasaydın kuzu soganda temizlerdi içini valla iyi mi kötü mü bilmiyorum kuzu derdime derman bulamadım bu arada böğürtlen köküde çok iyi enfeksiyon için bi tanıdığımın dediğin gibi akıntısı vardı o kullandı oda ilk ay hamile burdada çok okudum Kullanan

Canım yumurtlama gelince bıraktım nebileyim döllenme olursa zararı olur diye Temizlemiştir inş o kadarı da, bol su içmeye de çalışıyorum sürekli tuvaletteyim

Kızlar geçen hafta biliyorsunuz yumurtlama testlerim bir koyu bir silikti testlerim. Dünde silikti. Az önce yaptım testi yumurtlama testini koyu çıktı yine ama ben yumurtlamam oldu diye biliyorum kafam iyice karıstı ya neden böyle sizce?

Eklentiler

• 8C65E650-D6EE-40C8-B387-B4DD45ACB1E3.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 28
Canım yumurtlama gelince bıraktım nebileyim döllenme olursa zararı olur diye ☺ Temizlemiştir inş o kadarı da, bol su içmeye de çalışıyorum sürekli tuvaletteyim ☺
İnşâllah temizlemiştir cnm iç iç limonda sık içine şifa olsun

Cnm birden fazla yumurtan varsa farklı zamanlarda çatlıyor olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…