- 10 Kasım 2019
- 60
- 14
- 3
- 41
Amiiiin cnm insAllahDarisi bana ve benimki gibi olmayanlara olsun inşallah cnm
Ben alıştım valla yaa üşütmedePatik giyiyorum kız onlarda çok terletiyor beni
İnş üşütmem bel ağrısı enfeksiyondan da oluyor benim de belim çok ağrıyor bakalım birşey çıkmasın da hasta olmak istemiyorum yaaBen alıştım valla yaa üşütmede
Bende çok geçirdim geçen hafta antibiyotik fitil falan kullandım hep iyi geldi biraz bu ay hamiş olmassam buhar denen şeyi yapcam belki iyi gelirİnş üşütmem bel ağrısı enfeksiyondan da oluyor benim de belim çok ağrıyor bakalım birşey çıkmasın da hasta olmak istemiyorum yaa
Ben de önümüzdeki ay düşünüyorum bakalım inş gerek kalmazBende çok geçirdim geçen hafta antibiyotik fitil falan kullandım hep iyi geldi biraz bu ay hamiş olmassam buhar denen şeyi yapcam belki iyi gelir
Aynen canım inşallah vallaBen de önümüzdeki ay düşünüyorum bakalım inş gerek kalmaz
Hoşbuldum ayyy çokmu geç gördüm msj evet bakıcam hergün buraya inşallahHosgeldin cicegim bat alalım sürekli burada olacaksan
Keşke 15 gün tamamlasaydın kuzu soganda temizlerdi içini valla iyi mi kötü mü bilmiyorum kuzu derdime derman bulamadım bu arada böğürtlen köküde çok iyi enfeksiyon için bi tanıdığımın dediğin gibi akıntısı vardı o kullandı oda ilk ay hamile burdada çok okudum KullananBenim bir haftadır sarı-yeşil akıntım oldu ama mantara bağladım yani bilmiyorum soğan suyundan mı yoksa enfeksiyon mu anlayamadım, şimdi azaldı bakalım çok sık çamaşır değiştiriyorum. Sen de bişey yokmuş demekki kız, iyi birşey sanki
Canım yumurtlama gelince bıraktım nebileyim döllenme olursa zararı olur diyeKeşke 15 gün tamamlasaydın kuzu soganda temizlerdi içini valla iyi mi kötü mü bilmiyorum kuzu derdime derman bulamadım bu arada böğürtlen köküde çok iyi enfeksiyon için bi tanıdığımın dediğin gibi akıntısı vardı o kullandı oda ilk ay hamile burdada çok okudum Kullanan
İnşâllah temizlemiştir cnm iç iç limonda sık içine şifa olsunCanım yumurtlama gelince bıraktım nebileyim döllenme olursa zararı olur diye ☺ Temizlemiştir inş o kadarı da, bol su içmeye de çalışıyorum sürekli tuvaletteyim ☺
Cnm birden fazla yumurtan varsa farklı zamanlarda çatlıyor olabilirKızlar geçen hafta biliyorsunuz yumurtlama testlerim bir koyu bir silikti testlerim. Dünde silikti. Az önce yaptım testi yumurtlama testini koyu çıktı yine ama ben yumurtlamam oldu diye biliyorum kafam iyice karıstı ya neden böyle sizce?
Sinir oldum valla canım ya kafam karıstı iyiceCnm birden fazla yumurtan varsa farklı zamanlarda çatlıyor olabilir
Doktora gözükmelisin bnce cnmSinir oldum valla canım ya kafam karıstı iyice
Ne için canım ne dicemDoktora gözükmelisin bnce cnm
Ovu testlerini göster cnm alttan muayne edip test ister yumurta takibi yapar büyük ihtimal pko varNe için canım ne dicem
Yoktu bende canım muane etmişti normal demişti doktorum hormon testlerimde gayet normaldiOvu testlerini göster cnm alttan muayne edip test ister yumurta takibi yapar büyük ihtimal pko var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?