Kullandığın testin markası ney cnmYoktu bende canım muane etmişti normal demişti doktorum hormon testlerimde gayet normaldi
tünaydın cnm ev işi yapıyorum sen napiosun evet ya önceden yetisemezdm şimdi baya sessiz burası
cnm yumurtlama ne zmndi peki bat ne zmnKızlar geçen hafta biliyorsunuz yumurtlama testlerim bir koyu bir silikti testlerim. Dünde silikti. Az önce yaptım testi yumurtlama testini koyu çıktı yine ama ben yumurtlamam oldu diye biliyorum kafam iyice karıstı ya neden böyle sizce?
Canım ben instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasından alıyorum hassas test geçen ay çok iyi sonuc vermişti memnundum ama bu ay farkı sonuc aldımKullandığın testin markası ney cnm
Canım işte yumurtlamamın geçen hafta cuma oldugunu düşündüm çünkü.o zamanda koyuydu ertesi gün silikti ve sol kasıgım çok ağrıdı yumurtladıgımı düşündüm. Bugün yine yaptım ve koyu anlamadım. BAT tahminim 25 kasım falantünaydın cnm ev işi yapıyorum sen napiosun evet ya önceden yetisemezdm şimdi baya sessiz burası
cnm yumurtlama ne zmndi peki bat ne zmn
Bata ne kadar var peki hamile olma ihtimalin varCanım ben instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasından alıyorum hassas test geçen ay çok iyi sonuc vermişti memnundum ama bu ay farkı sonuc aldım
25 kasım falan canım. Olabilirmi ama nasıl olabilirki o zaman ben farketmeden yumurtlama olmus olabilirmikiBata ne kadar peki hamile olma ihtimalin var
İnşâllah öle olmuştur cnm testin varsa devam et bakalım koyulaşacak mı25 kasım falan canım. Olabilirmi ama nasıl olabilirki o zaman ben farketmeden yumurtlama olmus olabilirmiki
Cnm geçen haftaki testinin fotoğrafı var mı atsana bı bata dhaa varmış belki ikinci yumurtlmadr var mı akıntı ağrı falanCanım işte yumurtlamamın geçen hafta cuma oldugunu düşündüm çünkü.o zamanda koyuydu ertesi gün silikti ve sol kasıgım çok ağrıdı yumurtladıgımı düşündüm. Bugün yine yaptım ve koyu anlamadım. BAT tahminim 25 kasım falan
Var canım evde ovulasyon devam ederim mutlakaİnşâllah öle olmuştur cnm testin varsa devam et bakalım koyulaşacak mı
Ağrı var canım karnımda sol kasıgım ağrıyor ara sıra ama adetimsi bir ağrı var kasıklarımda. Az önce wcde silerken sarımsı akıntı geldi bide şeffaf beyaz gibi göğüs uçlarım yanıyor birde yürürken falan. Dur canım atıyımCnm geçen haftaki testinin fotoğrafı var mı atsana bı bata dhaa varmış belki ikinci yumurtlmadr var mı akıntı ağrı falan
Bide canım geçen cumada aynıları oldu sol kasıgım patlıcak gibi ağrıdı kesin dedim yumurtladım ve bugünde aynısını hissediyprumCnm geçen haftaki testinin fotoğrafı var mı atsana bı bata dhaa varmış belki ikinci yumurtlmadr var mı akıntı ağrı falan
Baktım cnm vala ne bilim gecen haftakiyle bugün ki aynı koyulukta gibi aslında tam pik olmadan silinmiş sanki geçen hafta c yle aynı koyulukta değil gibi t yarın yine yap at bklm dhaa koyulasacak mi silineecek mi değerlendir yine her ihtimale karşı cnmBide canım geçen cumada aynıları oldu sol kasıgım patlıcak gibi ağrıdı kesin dedim yumurtladım ve bugünde aynısını hissediyprum
Aynen bu ay böyle oldu ilk kez sinir oldum valla canım bakalım hayırlısı olsunBaktım cnm vala ne bilim gecen haftakiyle bugün ki aynı koyulukta gibi aslında tam pik olmadan silinmiş sanki geçen hafta c yle aynı koyulukta değil gibi t yarın yine yap at bklm dhaa koyulasacak mi silineecek mi değerlendir yine her ihtimale karşı cnm
İnşâllah koyulaşmaya devam ederVar canım evde ovulasyon devam ederim mutlaka
İnşallah canımİnşâllah koyulaşmaya devam eder
2 kez de yumurtlama olabilir hatta bgg geçenlerde paylaşmıştı bir bayan 2 kez yumurtlamış ve ikizlere hamile kalmış. Yanı sen yine degerlendir ama aklında soru işareti olmasin istiyorsan gebelik testide alabilirsinAynen bu ay böyle oldu ilk kez sinir oldum valla canım bakalım hayırlısı olsun
Bilmiyorum canım ya valla değerlendiririm yinede tabiki. Evde var testim hcg yaparım belki2 kez de yumurtlama olabilir hatta bgg geçenlerde paylaşmıştı bir bayan 2 kez yumurtlamış ve ikizlere hamile kalmış. Yanı sen yine degerlendir ama aklında soru işareti olmasin istiyorsan gebelik testide alabilirsin
Hayırlısı olsun cnm vardr bı hayırAynen bu ay böyle oldu ilk kez sinir oldum valla canım bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?