Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydın kızlar napıyorsunuz
sessiz kaldı iyce buralar
N Nana Ana gelmişti nasıl sevinmiştim ama yine gitmiş
tünaydın cnm ev işi yapıyorum sen napiosun evet ya önceden yetisemezdm şimdi baya sessiz burası
cnm yumurtlama ne zmndi peki bat ne zmn

tünaydın cnm ev işi yapıyorum sen napiosun evet ya önceden yetisemezdm şimdi baya sessiz burası
cnm yumurtlama ne zmndi peki bat ne zmn
Canım işte yumurtlamamın geçen hafta cuma oldugunu düşündüm çünkü.o zamanda koyuydu ertesi gün silikti ve sol kasıgım çok ağrıdı yumurtladıgımı düşündüm. Bugün yine yaptım ve koyu anlamadım. BAT tahminim 25 kasım falan

Cnm geçen haftaki testinin fotoğrafı var mı atsana bı bata dhaa varmış belki ikinci yumurtlmadr var mı akıntı ağrı falan

Cnm geçen haftaki testinin fotoğrafı var mı atsana bı bata dhaa varmış belki ikinci yumurtlmadr var mı akıntı ağrı falan
Ağrı var canım karnımda sol kasıgım ağrıyor ara sıra ama adetimsi bir ağrı var kasıklarımda. Az önce wcde silerken sarımsı akıntı geldi bide şeffaf beyaz gibi göğüs uçlarım yanıyor birde yürürken falan. Dur canım atıyım

Fit mutlu anne sırayla atıcam canım.
Geçen hafta salıdan beri yaptığım testler. En sondaki de bugünki yaptıgım

Eklentiler

• AC908CA6-5A67-47B7-9383-BE84D4DDB45D.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 19
  • B4B93C98-EDD5-45DA-8771-C452C8825950.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 17
  • 53B8198B-9643-49AE-820A-AFF1E21BC9D3.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 20
  • 076B5DAC-D576-45B6-82CB-678315792B69.webp
    87 KB · Görüntüleme: 24
  • 4568E069-CBC5-4B93-8FAD-741BA58388BE.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 22
  • DF8D5373-D9F9-4ACF-81B9-7393AC019B80.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 19
Bide canım geçen cumada aynıları oldu sol kasıgım patlıcak gibi ağrıdı kesin dedim yumurtladım ve bugünde aynısını hissediyprum
Baktım cnm vala ne bilim gecen haftakiyle bugün ki aynı koyulukta gibi aslında tam pik olmadan silinmiş sanki geçen hafta c yle aynı koyulukta değil gibi t yarın yine yap at bklm dhaa koyulasacak mi silineecek mi değerlendir yine her ihtimale karşı cnm

Aynen bu ay böyle oldu ilk kez sinir oldum valla canım bakalım hayırlısı olsun

Aynen bu ay böyle oldu ilk kez sinir oldum valla canım bakalım hayırlısı olsun
2 kez de yumurtlama olabilir hatta bgg geçenlerde paylaşmıştı bir bayan 2 kez yumurtlamış ve ikizlere hamile kalmış. Yanı sen yine degerlendir ama aklında soru işareti olmasin istiyorsan gebelik testide alabilirsin

2 kez de yumurtlama olabilir hatta bgg geçenlerde paylaşmıştı bir bayan 2 kez yumurtlamış ve ikizlere hamile kalmış. Yanı sen yine degerlendir ama aklında soru işareti olmasin istiyorsan gebelik testide alabilirsin
Bilmiyorum canım ya valla değerlendiririm yinede tabiki. Evde var testim hcg yaparım belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…