Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum canım ya valla değerlendiririm yinede tabiki. Evde var testim hcg yaparım belki
Benim erken yumurtlama olmuştu bende belki yine olur diye devam ettim, ilk başlarda t çizgisi hiç yok gibiydi sonra giderek koyulasti hiç silik olmadi öyle gebelik olduğunu öğrendim inşallah sanada nasip olur

Benim erken yumurtlama olmuştu bende belki yine olur diye devam ettim, ilk başlarda t çizgisi hiç yok gibiydi sonra giderek koyulasti hiç silik olmadi öyle gebelik olduğunu öğrendim inşallah sanada nasip olur
Öyle canım ne güzel yaptım az önce hcg birşey çıkmadı bekleyip görücem bakalım hayırlısı olsun canım

canım yumurtlama yeni başlıyor olabilirmi
macun falan kullanıyorsan belki çoklu yumurtlama da olabilir

Merhaba kızlar nasılsınız.? Size ovü testleri atıyorum bir bakın lütfen. Bunlar pik olmuyor daha Devam edecekmiyim yapmaya acaba? Bir yardım lütfenEki Görüntüle 2553718
devam et cnm insAllah koyulasacak
koşturmaca kuzum
sen napıyosun belirtilerin varmı
Allah kolaylık versin canım
Hafif karın ağrım var cnm çabuk yoruluyorum snrm ayakta duramıyorum onun dışında aynı henüz yeni duruma alisamadm snrm

Elimdeki son testi de bugün harcadm kızlar benim bugün t cden koyu oldu HCG ilk silik çıktığında aynı koyulukta bile değildi

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-12-16-45-55-49.webp
    4 KB · Görüntüleme: 40
Elimdeki son testi de bugün harcadm kızlar benim bugün t cden koyu oldu HCG ilk silik çıktığında aynı koyulukta bile değildi
Bu ovu testi dimi canım işte hamilelikte ovu testinde t c den koyu çıkıyor benim de böyleydi kan verecen mi iki günde bir

Bu ovu testi dimi canım işte hamilelikte ovu testinde t c den koyu çıkıyor benim de böyleydi kan verecen mi iki günde bir
Evet cnm ovu HCG düşükten çok koyu çıkmıyor ama snrm evvel ki gün yaptgm test bu kadar köyü değildi evet cnm perşembe vericem insAllah yeniden

canım yumurtlama yeni başlıyor olabilirmi
macun falan kullanıyorsan belki çoklu yumurtlama da olabilir
Hiçbirşey kullanmadım canım sadece bu ay antibiyotik kullandım başka da yok. Yumurtlamadır herhalde geçen haftada aynı şeyi yaşadımda ondan kafamı karıştırdı sadece hayırlısı artık

ayy ne güzel bize de örnek olsun bu
adet gecikmen mi bugün
demekki yeni yeni oluşmuş şimdi belirtmeye başlamış kendini

Ovulasyonda böyle oluyor demek gebe olunca☺
ayy ne güzel bize de örnek olsun bu
adet gecikmen mi bugün
demekki yeni yeni oluşmuş şimdi belirtmeye başlamış kendini
Aynen kızlar dizinde gorucez insAllah böyle bı gün hamile olursam ovu testi nasıl olacak diye bende çok merak ediyordum kiminde çok erken belli ediyor çünki...bı iki günlük gecikme var snrm cnm artk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…