Benim erken yumurtlama olmuştu bende belki yine olur diye devam ettim, ilk başlarda t çizgisi hiç yok gibiydi sonra giderek koyulasti hiç silik olmadi öyle gebelik olduğunu öğrendimBilmiyorum canım ya valla değerlendiririm yinede tabiki. Evde var testim hcg yaparım belki
Öyle canım ne güzel yaptım az önce hcg birşey çıkmadı bekleyip görücem bakalım hayırlısı olsun canımBenim erken yumurtlama olmuştu bende belki yine olur diye devam ettim, ilk başlarda t çizgisi hiç yok gibiydi sonra giderek koyulasti hiç silik olmadi öyle gebelik olduğunu öğrendiminşallah sanada nasip olur
aynı kuzum devamİyiyiz canım sen nasılsın
canım yumurtlama yeni başlıyor olabilirmiKızlar geçen hafta biliyorsunuz yumurtlama testlerim bir koyu bir silikti testlerim. Dünde silikti. Az önce yaptım testi yumurtlama testini koyu çıktı yine ama ben yumurtlamam oldu diye biliyorum kafam iyice karıstı ya neden böyle sizce?
Evet devam et birkaç güne pik olur gibi sonuncu koyulaşmaya başlamış çünküMerhaba kızlar nasılsınız.? Size ovü testleri atıyorum bir bakın lütfen. Bunlar pik olmuyor dahaDevam edecekmiyim yapmaya acaba? Bir yardım lütfenEki Görüntüle 2553718
koşturmaca kuzumtünaydın cnm ev işi yapıyorum sen napiosun evet ya önceden yetisemezdm şimdi baya sessiz burası
cnm yumurtlama ne zmndi peki bat ne zmn
Bikaç güne koyulaşır cnm devam etMerhaba kızlar nasılsınız.? Size ovü testleri atıyorum bir bakın lütfen. Bunlar pik olmuyor dahaDevam edecekmiyim yapmaya acaba? Bir yardım lütfenEki Görüntüle 2553718
devam et cnm insAllah koyulasacakMerhaba kızlar nasılsınız.? Size ovü testleri atıyorum bir bakın lütfen. Bunlar pik olmuyor dahaDevam edecekmiyim yapmaya acaba? Bir yardım lütfenEki Görüntüle 2553718
Allah kolaylık versin canımkoşturmaca kuzum
sen napıyosun belirtilerin varmı
Bu ovu testi dimi canım işte hamilelikte ovu testinde t c den koyu çıkıyor benim de böyleydi kan verecen mi iki günde birElimdeki son testi de bugün harcadm kızlar benim bugün t cden koyu oldu HCG ilk silik çıktığında aynı koyulukta bile değildi
Evet cnm ovu HCG düşükten çok koyu çıkmıyor ama snrm evvel ki gün yaptgm test bu kadar köyü değildi evet cnm perşembe vericem insAllah yenidenBu ovu testi dimi canım işte hamilelikte ovu testinde t c den koyu çıkıyor benim de böyleydi kan verecen mi iki günde bir
Olmamış canım daha yapmaya devam etMerhaba kızlar nasılsınız.? Size ovü testleri atıyorum bir bakın lütfen. Bunlar pik olmuyor dahaDevam edecekmiyim yapmaya acaba? Bir yardım lütfenEki Görüntüle 2553718
Bende iyiyim canım aynı valla nolsunaynı kuzum devam
iş yerinde yoğunum biraz hayat koşturmacayla devam edip gidiyor işte
sen nasılsın
İyi bakalım canım maşallahEvet cnm ovu HCG düşükten çok koyu çıkmıyor ama snrm evvel ki gün yaptgm test bu kadar köyü değildi evet cnm perşembe vericem insAllah yeniden
Hiçbirşey kullanmadım canım sadece bu ay antibiyotik kullandım başka da yok. Yumurtlamadır herhalde geçen haftada aynı şeyi yaşadımda ondan kafamı karıştırdı sadece hayırlısı artıkcanım yumurtlama yeni başlıyor olabilirmi
macun falan kullanıyorsan belki çoklu yumurtlama da olabilir
Ovulasyonda böyle oluyor demek gebe oluncaElimdeki son testi de bugün harcadm kızlar benim bugün t cden koyu oldu HCG ilk silik çıktığında aynı koyulukta bile değildi
ayy ne güzel bize de örnek olsun buElimdeki son testi de bugün harcadm kızlar benim bugün t cden koyu oldu HCG ilk silik çıktığında aynı koyulukta bile değildi
değerlendir kuzum sen yine deHiçbirşey kullanmadım canım sadece bu ay antibiyotik kullandım başka da yok. Yumurtlamadır herhalde geçen haftada aynı şeyi yaşadımda ondan kafamı karıştırdı sadece hayırlısı artık
Ovulasyonda böyle oluyor demek gebe olunca☺
Aynen kızlar dizinde gorucez insAllah böyle bı gün hamile olursam ovu testi nasıl olacak diye bende çok merak ediyordum kiminde çok erken belli ediyor çünki...bı iki günlük gecikme var snrm cnm artkayy ne güzel bize de örnek olsun bu
adet gecikmen mi bugün
demekki yeni yeni oluşmuş şimdi belirtmeye başlamış kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?