Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa ben bu mesajı kaçırmısm snrm gerçekten silik var kimyasal bende de garanti iki kez oldu biliyorum demek ki oluyor ama sagliksz olunca tutunamiyor cnm adetin bittii mi

Kimyasal oldugunu nasıl anlıyorsunuz
Kimyasal da bı kaç günlük gecikmeyle ya da tam gününde adet oluyorsun gecikme olmadan test yapılmasa çoğu kadın farketmezmis bile hamile olduğunu adetle atılırms kalitesiz yumurta ve kalitesiz sperm kaynaklo oluyor sağlıklı dollenemedigi için vücuttan atılıyor

Yaaa ben bu mesajı kaçırmısm snrm gerçekten silik var kimyasal bende de garanti iki kez oldu biliyorum demek ki oluyor ama sagliksz olunca tutunamiyor cnm adetin bittii mi

Canim test yanlismis. (Innovita) .kanda negatig cikti. Benim regli bitti bugün reglinin 14.günu klomen kullandim 10tane yumurta var kücuk kücük hepsi ayni tarafta en büyugu 12m ve 10mm di birbirlerini baskiliyorlar büyüyemiyor. Birde doktor rahimde perde gibi birsey var dedi. Yarin yine kontrol var ama acikcasi bizim is tup bebege kalmis.onumuzdeki ay tup bebek doktoruna ucretsiz muayene ayarliyacak doktorum.

Yaaa innovitaya güvenilir diyorlardı sanki fazla yumurta olduğu için mi büyüyemiyorlar demek ki hakkında hayırlısı cnm zor süreçler elbette insAllah sonucu güzel olur hayrlı haberlerini bekliyorum

Yaaa innovitaya güvenilir diyorlardı sanki fazla yumurta olduğu için mi büyüyemiyorlar demek ki hakkında hayırlısı cnm zor süreçler elbette insAllah sonucu güzel olur hayrlı haberlerini bekliyorum

Yarin yine kontrol var bakalim pek umut yok gibi bugunde ovulasyon testi yaptim koyulasma yok.

Aa tmm şimdi anladım teşekkürler ama adet ile arasında fark olmaması ne kötü belki hamilelik oluyor anlamıyoruz

Aa tmm şimdi anladım teşekkürler ama adet ile arasında fark olmaması ne kötü belki hamilelik oluyor anlamıyoruz
Cnm anlaşan da kimyasala yapılacak bişey yok çok şükür ki sağlıksız gebeliği kendi kendine sonlandriyor vücudumuz bı nevi düşük bile sayılmıyor normalde

Ben kullanıyorum canım doktorum kullanabilirsin dedi ara ara benim de oluyor kaşıntı tahriş

Arkadaşlar birşey sorucam hamileliğinin ilk günlerinden itibaren ateşi bi derece yüksek olup bu şekilde devam eden bayanlar var mı?Hasta değilim ateşim hep bi derece yüksek çıkıyor iki gündür acaba mı dedim

Ateş takibini adetliyken başlayıp bı sonraki adete kadar ölçmek gerekiyor canım bunu o şekilde bı belirti olarak sayabiliriz benim bildiğim yumurtlamadn sonra ateş düşmüyorsa gebelik var demek adet olacağınd düşüyor derece sabah yataktan çıkmadan ağızdan ölçüm yapmalısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…