Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Biraz uzaklaşmak istedim ne kadar takmıyorum desemde takıyorum diye şimdi bise bakmak için girdim bildiriyi görünce baktım, tesadüf oldu yani.

Slm canlarimm nasilsiniz? Bayadir girmemistim yenii hamislerimiz varmiss hepinizi tebrik ediyorumm saglikla kucaginiza alin insallah
Fit mutlu anne canim bu ay bende hem ovu hem ates ölcümü yapiyorum baya kafam karisdi aksam resim atarim sizlere bi yardimci olursaniz sevinirim pazartesi atesim 36.8di sali 36.4e düsdü bugünde 36.7 oldu yine ovuya görede sali pik gösterdi

Amin insAllah canım resmi at da bklm cnm insAllah son bekleyişin olur sağlıkla hamile kalırsın sende bı an önce

Kizlar Bende bugun doktira gittim reglinin 15.günü sagda 12mm 11mm 15mm 3 yumurta var solda hic yok. cumaya muhtemelen 15mm olan gelisebilir dedi. Benim doktor yoktu baska doktorla görüstüm.
O da pek umutlu degil tüp bebek düsun diyor. Sanirim yaştan dolayi. Bu arada kendi doktorum perde var demisti ama bu doktor göremedi. Kafam allak bullak oldu. Cumaya kadar c life ve incire yuklenicem.

Hayırlısı olsun canım inşallah hakkında

Kızlar ben göğüs kafesimde kas sıkışması yaşıyorum nefesim daralıyor. Doktor kalbimin iyi oldugunu söyledi bir kas gevşetici ilaç verdi içsem sorun olurmuki bebek varmı yokmu bilmiyorum sonucta ama ağrıdan duramıyorum mecbur içicem sanırım sizce napmalıyım?

Canim doktora bu ilaç hamileligin ilk ayinda sıkıntı yaparmi diye sorsaydin keşke.

Canim yelek giy kendini sicak tut.sırtini kalorifere yaslayabilirsin yada göğsüne sicak havlu koyabilirsin.rabbim sifa versin

Sen cumaya kadar onları ye sonra da havuca yüklen çatlar inş 15 mm olan 18-19 olsa olur gibi, günde 1,5-2 mm arası büyüyor galiba

Sen cumaya kadar onları ye sonra da havuca yüklen çatlar inş 15 mm olan 18-19 olsa olur gibi, günde 1,5-2 mm arası büyüyor galiba

Evet canim 15 olandan umidim var havic incir aldim. Sabah c life macun oglen incir ceviz havuc aksam yine c life yicem. Keske bir mucize olsada 12mm olanda büyuse ama cok zor. Belki 2 yumurtayla şansim artardi.catlama problemim oldugundan biri catlamasa biri catlardi ama yapacak bir sey yok nasip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…