E Eslem91 bebegim neredesiiiiiiinnnnn 🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣
@Loriklorik yavrum neredesiiiiiiiiiinnnnn👁👁
@Andyou cicegiimmmm neredesiiiiiiiiiinnnnnnnn🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣
15yusra11 tatlımmm neredesiiiinnnnnnnn 👁👁
Amin insAllah canım resmi at da bklm cnm insAllah son bekleyişin olur sağlıkla hamile kalırsın sende bı an önceSlm canlarimm nasilsiniz? Bayadir girmemistim yenii hamislerimiz varmiss hepinizi tebrik ediyorumm saglikla kucaginiza alin insallah
Fit mutlu anne canim bu ay bende hem ovu hem ates ölcümü yapiyorum baya kafam karisdi aksam resim atarim sizlere bi yardimci olursaniz sevinirim pazartesi atesim 36.8di sali 36.4e düsdü bugünde 36.7 oldu yine ovuya görede sali pik gösterdi
Insallah canimmAmin insAllah canım resmi at da bklm cnm insAllah son bekleyişin olur sağlıkla hamile kalırsın sende bı an önce
Hayırlısı olsun canım inşallah hakkındaKizlar Bende bugun doktira gittim reglinin 15.günü sagda 12mm 11mm 15mm 3 yumurta var solda hic yok. cumaya muhtemelen 15mm olan gelisebilir dedi. Benim doktor yoktu baska doktorla görüstüm.
O da pek umutlu degil tüp bebek düsun diyor. Sanirim yaştan dolayi. Bu arada kendi doktorum perde var demisti ama bu doktor göremedi. Kafam allak bullak oldu. Cumaya kadar c life ve incire yuklenicem.
Hayırlısı olsun canım inşallah hakkında
Kızlar ben göğüs kafesimde kas sıkışması yaşıyorum nefesim daralıyor. Doktor kalbimin iyi oldugunu söyledi bir kas gevşetici ilaç verdi içsem sorun olurmuki bebek varmı yokmu bilmiyorum sonucta ama ağrıdan duramıyorum mecbur içicem sanırım sizce napmalıyım?
Kızlar ben göğüs kafesimde kas sıkışması yaşıyorum nefesim daralıyor. Doktor kalbimin iyi oldugunu söyledi bir kas gevşetici ilaç verdi içsem sorun olurmuki bebek varmı yokmu bilmiyorum sonucta ama ağrıdan duramıyorum mecbur içicem sanırım sizce napmalıyım?
Aynen öyle canım hayırlısını dile her zaman sabretInsallah canim valla araftayim. Ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum. Dua etmekten baska elimden birsey gelmiyor
Ya doktor sordu genelik varmı diye suan yok dedim ama durulcak gibi değil sırtımada vuruyor ağrısı anlamadımCanim doktora bu ilaç hamileligin ilk ayinda sıkıntı yaparmi diye sorsaydin keşke.
Aynen onu yapıyım sıcak su torbasıda koyabilirim aslında canım sağolCanim yelek giy kendini sicak tut.sırtini kalorifere yaslayabilirsin yada göğsüne sicak havlu koyabilirsin.rabbim sifa versin
Sen cumaya kadar onları ye sonra da havuca yüklen çatlar inş 15 mm olan 18-19 olsa olur gibi, günde 1,5-2 mm arası büyüyor galibaKizlar Bende bugun doktira gittim reglinin 15.günü sagda 12mm 11mm 15mm 3 yumurta var solda hic yok. cumaya muhtemelen 15mm olan gelisebilir dedi. Benim doktor yoktu baska doktorla görüstüm.
O da pek umutlu degil tüp bebek düsun diyor. Sanirim yaştan dolayi. Bu arada kendi doktorum perde var demisti ama bu doktor göremedi. Kafam allak bullak oldu. Cumaya kadar c life ve incire yuklenicem.
Geçmiş olsun cnm, ben de üşütmüşüm biraz.. Önce sıcak uygulama yap bakalım geçmezse kullanırsın içini okuyupYa doktor sordu genelik varmı diye suan yok dedim ama durulcak gibi değil sırtımada vuruyor ağrısı anlamadım
Uyguluyorum canım genelikte kullanılmaz deniyor ama bebek olup olmadıgı belli değl sonuctaGeçmiş olsun cnm, ben de üşütmüşüm biraz.. Önce sıcak uygulama yap bakalım geçmezse kullanırsın içini okuyup
Hemen mi ciktiKızlar hcg yaptım efekt yaptım kuruma çizgisi sanırım o değilmi
Sen cumaya kadar onları ye sonra da havuca yüklen çatlar inş 15 mm olan 18-19 olsa olur gibi, günde 1,5-2 mm arası büyüyor galiba
Çizgi görüyorum benKızlar hcg yaptım efekt yaptım kuruma çizgisi sanırım o değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?