Var gibi.. Efektsiz koysana bir de, öyle de görecek miyiz bakalımKızlar hcg yaptım efekt yaptım kuruma çizgisi sanırım o değilmi
Nasip tabi, sen ümitsiz olma bakalım hiç belli olmazEvet canim 15 olandan umidim var havic incir aldim. Sabah c life macun oglen incir ceviz havuc aksam yine c life yicem. Keske bir mucize olsada 12mm olanda büyuse ama cok zor. Belki 2 yumurtayla şansim artardi.catlama problemim oldugundan biri catlamasa biri catlardi ama yapacak bir sey yok nasip.
Nasip tabi, sen ümitsiz olma bakalım hiç belli olmaz
Dün akşam yapmıştım ilk başta görmedim çekmeceye attım sonra gece baktım böyleydi ama kuruma çizgisidir büyük ihitmslHemen mi cikti
Kızlar hcg yaptım efekt yaptım kuruma çizgisi sanırım o değilmi
Bilmiyorum canım kuruma çizgisidr bence hiç umudum yok adetime var zaten daha mümkün değil yani imkansız hattaBasbaya cizgi var canim bir tane erken gebelikmi denesen.insallah minnos gelmistir
Bilmiyorum canım kuruma çizgisidr bence hiç umudum yok adetime var zaten daha mümkün değil yani imkansız hatta
Evet yakından hemen görünüyor ama kuruma çizgisidir diye düşünüyorum ben ya heveslenmemBen gördum valla
Bakalım canım olmadı yaparım ovulasyon testlerimde değişik sonuclar verdi zaten hepOlmazsa sabah ilk idrarla tekrarla canim.bana var gibi geldi
Bende kuruma çizgisi diye düşünüyorum zaten canım bakalım bekleyip görücem artıkCanım beyaz bu çizgi kuruma çizgisi dir inşallah yarın yapınca net çıkar
Bakalım canım olmadı yaparım ovulasyon testlerimde değişik sonuclar verdi zaten hep
Yok canım o kadar hayal kırıklıgına ugradımki mümkün gelmiyor zaten hevesimde yok zaten bekleyip görücem artık canım herşeyin hayırlısıCanim zaten ben senin durumundan supheleniyordum.kimin ovu testleri boyle olsa gebe oluyor. Sen sakin heveslenme ama umutsuzlanmada. cok cokBilirim hayal kirikligini. insallah mucizen gelmistir.
Cuma yaparım canım 2 gün geçmiş olur en azından ama adetime daha çok var gebelik olmazki yani kafam karıstıVar ben görüyorum, yarın yada sonraki gün tekrarla bakalım
Bende görüyorum canım kurumadır diye düşündüm ben pek takmadım açıkcasıBen bundada görüyorum sanki ya
İnşâllah kuruma değildir kuzum testin varsa sabah ilk idrarla deneBende görüyorum canım kurumadır diye düşündüm ben pek takmadım açıkcasıbekleyip görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?