Kaç gün var ki, sen normal döngüne göre değil de yumurtlamaya göre hesapla 12-14 gün sonra çıkarCuma yaparım canım 2 gün geçmiş olur en azından ama adetime daha çok var gebelik olmazki yani kafam karıstı
Var canım ama boşa gitmesin çıkmaz birşey bekliyim az dahaİnşâllah kuruma değildir kuzum testin varsa sabah ilk idrarla dene
Canım sıkıntı orda zaten bu ay yumurtlama takibimden birşey anlamadım. Bir koyu bir silik çıktı geçen hafta. Dün yaptım koyu çıktı ovulasyon bugünde koyuya yakındı o yuzden ne zaman yumurtladım bilmiyorum kiKaç gün var ki, sen normal döngüne göre değil de yumurtlamaya göre hesapla 12-14 gün sonra çıkar
Haftaya cuma falan normalde canım adetim var dahaKaç gün var ki, sen normal döngüne göre değil de yumurtlamaya göre hesapla 12-14 gün sonra çıkar
Kız sen benden önce olmuştun benden sonra yazıyor bat, döngün kaç gün ortalama, sat hangi gündü ?Haftaya cuma falan normalde canım adetim var daha
Hemen yapma cnm 2 3 gün sonra yaparsın varsa daha koyu çıkar o zamanVar canım ama boşa gitmesin çıkmaz birşey bekliyim az daha
20 ekimde oldum canım ben. 35 günde falan canım bide her ay değişiyor düzensiz oluyorum bazen adetimi canımKız sen benden önce olmuştun benden sonra yazıyor bat, döngün kaç gün ortalama, sat hangi gündü ?
Aynen canım haftasonu falan bakarım duruma göre aceleye gerek yokHemen yapma cnm 2 3 gün sonra yaparsın varsa daha koyu çıkar o zaman
Sonu güzel olur inşallah cnmAynen canım haftasonu falan bakarım duruma göre aceleye gerek yok☺
Oo çokmuş senin döngün ama erken yumurtladıysan çıkar 3-4 gün içinde, testlerinden değil de ağrından akıntından anlarsın belki20 ekimde oldum canım ben. 35 günde falan canım bide her ay değişiyor düzensiz oluyorum bazen adetimi canım
İnşallah canımSonu güzel olur inşallah cnm
Cuma günü anladım sol kasıgım çok ağrıdı zaten canım yumurtladıgımı düşündüm hatta. Hayırlısı artık canım ya bir gebenin günlüğü sayfasındaki bayana sordum bakalım ne yorum yapıcak onun testleri çünküOo çokmuş senin döngün ama erken yumurtladıysan çıkar 3-4 gün içinde, testlerinden değil de ağrından akıntından anlarsın belki
Var canım dün ve bugün böyle çıktı.Ovu testin var mi onda nasıl cikiyor
insAllah canım benimInsallah canimmeger bu Ayda olmazsa doktordan randevu aldim bakalim insallah 2020 hepimiz Hamis gireriz
ay hadi insAllah gelişir cnmKizlar Bende bugun doktira gittim reglinin 15.günü sagda 12mm 11mm 15mm 3 yumurta var solda hic yok. cumaya muhtemelen 15mm olan gelisebilir dedi. Benim doktor yoktu baska doktorla görüstüm.
O da pek umutlu degil tüp bebek düsun diyor. Sanirim yaştan dolayi. Bu arada kendi doktorum perde var demisti ama bu doktor göremedi. Kafam allak bullak oldu. Cumaya kadar c life ve incire yuklenicem.
keşke şüphem var deseydin cnmKızlar ben göğüs kafesimde kas sıkışması yaşıyorum nefesim daralıyor. Doktor kalbimin iyi oldugunu söyledi bir kas gevşetici ilaç verdi içsem sorun olurmuki bebek varmı yokmu bilmiyorum sonucta ama ağrıdan duramıyorum mecbur içicem sanırım sizce napmalıyım?
Vala gözüküyor silik bir çizgi ama sonradan mı çıktı sanki gri gibi rengi yenile testi cnmKızlar hcg yaptım efekt yaptım kuruma çizgisi sanırım o değilmi
Canım öıkmayınca dolaba kaldırdım sabah baktım böyleydi bakalım yaparım yenisini birkaç gün geçsinde kuruma çizgisi büyük ihtimslleinsAllah canım benim
ay hadi insAllah gelişir cnm
keşke şüphem var deseydin cnm
Vala gözüküyor silik bir çizgi ama sonradan mı çıktı sanki gri gibi rengi yenile testi cnm
Hadi hayırlısı cnmCanım öıkmayınca dolaba kaldırdım sabah baktım böyleydi bakalım yaparım yenisini birkaç gün geçsinde kuruma çizgisi büyük ihtimslle
Aynen canım tam pik olmuyor ama koyu anlam veremiyorum vallahi takip edicem bakalım canım. Gerçekten mi bu şekilde miydivala cnm bana biraz kuruma çizgisi gibi geldi ama senin durumda değişik ovu testlerin pik değil ama koyu
Benim gebelik yeniyken böyle çıkmıştı
Galeride bulursam atayim ilk HCG de silik gördüğüm gün ki lh testimiAynen canım tam pik olmuyor ama koyu anlam veremiyorum vallahi takip edicem bakalım canım. Gerçekten mi bu şekilde miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?