Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç gün var ki, sen normal döngüne göre değil de yumurtlamaya göre hesapla 12-14 gün sonra çıkar
Canım sıkıntı orda zaten bu ay yumurtlama takibimden birşey anlamadım. Bir koyu bir silik çıktı geçen hafta. Dün yaptım koyu çıktı ovulasyon bugünde koyuya yakındı o yuzden ne zaman yumurtladım bilmiyorum ki

Oo çokmuş senin döngün ama erken yumurtladıysan çıkar 3-4 gün içinde, testlerinden değil de ağrından akıntından anlarsın belki
Cuma günü anladım sol kasıgım çok ağrıdı zaten canım yumurtladıgımı düşündüm hatta. Hayırlısı artık canım ya bir gebenin günlüğü sayfasındaki bayana sordum bakalım ne yorum yapıcak onun testleri çünkü

Insallah canimm eger bu Ayda olmazsa doktordan randevu aldim bakalim insallah 2020 hepimiz Hamis gireriz
insAllah canım benim
ay hadi insAllah gelişir cnm
keşke şüphem var deseydin cnm
Kızlar hcg yaptım efekt yaptım kuruma çizgisi sanırım o değilmi
Vala gözüküyor silik bir çizgi ama sonradan mı çıktı sanki gri gibi rengi yenile testi cnm

insAllah canım benim
ay hadi insAllah gelişir cnm
keşke şüphem var deseydin cnm

Vala gözüküyor silik bir çizgi ama sonradan mı çıktı sanki gri gibi rengi yenile testi cnm
Canım öıkmayınca dolaba kaldırdım sabah baktım böyleydi bakalım yaparım yenisini birkaç gün geçsinde kuruma çizgisi büyük ihtimslle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…