- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Galeride bulursam atayim ilk HCG de silik gördüğüm gün ki lh testimi
Aynen canım benziyor gerçekten ama senin hcg daha belirgin sanki çizgisiBeklemekseni canım bak ikisi de cumartesi günü yaptgm test strip olan lh diğeri HCG çok silik çıkmıştı
Lh aynı benimkiyle ama ciddenBeklemekseni canım bak ikisi de cumartesi günü yaptgm test strip olan lh diğeri HCG çok silik çıkmıştı
Ayy amin inşallah yaaa sende durumlar nedirBirinden biri tutsun insallah cicegim
Ay nasil beklicez 2 gunDün akşam yapmıştım ilk başta görmedim çekmeceye attım sonra gece baktım böyleydi ama kuruma çizgisidir büyük ihitmsl
Evet cnm ama lh dediğim gibi çok köyü değildi benim de tAynen canım benziyor gerçekten ama senin hcg daha belirgin sanki çizgisi☺
evet insAllah senden de güzel haberler alırızLh aynı benimkiyle ama cidden☺
Mecbur beklicem canım hevesli değilim imkansız hatta benim için öyle diyimAy nasil beklicez 2 gunlh ler de supheli valla. Insllh bu sefer gelmistir
Anladım canım hayırlısı artık inşallahhhEvet cnm ama lh dediğim gibi çok köyü değildi benim de t
evet insAllah senden de güzel haberler alırız
Hg cnm Rabbim gönlünden geçeni nasıp etsin insAllahMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 35 yaşındayım bir kızım var 12 yaşında ikinci çocuk için bende 4 aydır deniyorum ama malesef nasip olmadı bu ayda adet olursam rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum malum yasim geçiyor rabbim herkese bekleyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin herşey Allah'tan kafayı takmayinca düşünmeyinve hamile kalmak daha kolay oluyormuş ama takmamak elde değil ☺
Ovuya göre 13. Gün ateşe göre 12. Gün yumurtlama gibi gözüküyor cnm şu an ateşin yum zamanına yakın kaç gün var şimdi bata yüksek seyrederse ümit var ama ateş önce düşmüyor mesela bı gün önce yüksek olup ertesi sabah adet olunca direk düşüyor bence daha da yükselirse ateşin umut olabilir dollenmeden kaynaklı vücut ısısı yükseliyor diye biliyorumKizlar sabah söylemistim aksam testlerimi yollicam diye.. Bakin bakalim bi benim kafam karisti atesimle ovular farkli günlerde pik gösteriyo sankiEki Görüntüle 2554129
Daha bata 11 gün var canimm.. Nasip canim dedigim gibi artik sıkmıyorum kendimi bebiş gelcegi zamani biliyodur elbetteOvuya göre 13. Gün ateşe göre 12. Gün yumurtlama gibi gözüküyor cnm şu an ateşin yum zamanına yakın kaç gün var şimdi bata yüksek seyrederse ümit var ama ateş önce düşmüyor mesela bı gün önce yüksek olup ertesi sabah adet olunca direk düşüyor bence daha da yükselirse ateşin umut olabilir dollenmeden kaynaklı vücut ısısı yükseliyor diye biliyorum
Çok iyi haber cnm bu evet bebiş gelecek oldu mu pozisyon yok ayakları havaya kaldrmak yok yastık koymak hemen tuvalete gitmemek dinlemiyorDaha bata 11 gün var canimm.. Nasip canim dedigim gibi artik sıkmıyorum kendimi bebiş gelcegi zamani biliyodur elbette
Normal olmuştu canım adetime az kaldı diye korunmamistik o zamanlar pek bilinçli değildim keşke yine öyle olsamHg cnm Rabbim gönlünden geçeni nasıp etsin insAllahrahim filmine gerek kalmaz insAllah ilk gebelik normal yolla mi olmuştu tedaviyle mi
Dua edelm . Artk olursa bas ustuneMecbur beklicem canım hevesli değilim imkansız hatta benim için öyle diyimaynen canım lh lerde bir değişik. Ay inşallah canım
Aynen canım herşey nasipDua edelm . Artk olursa bas ustunekismeti varmis deriz. Olmazsa da hayrlisi olsn insllh
Cok sukur iidir herldeAynen canım herşey nasipSenin bebiş nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?