Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beklemekseni canım bak ikisi de cumartesi günü yaptgm test strip olan lh diğeri HCG çok silik çıkmıştı

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-13-18-21-04-47.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 26
Kizlar merhaba ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ayda adet olmadm ama geçen aya göre sekiz gün geçti .adet olma günlerim düzensiz .sadece su ik gündür göğüslerim ağrıyor bayadir bazen sıcak basiyor hamilelik belirtileri diyemiyorum .sadece bu ayin bitmesini bekliyorum sonunda ya hasta olucam yada Allah kerim . gebe olucam Allah'ın izniyle beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.sadece sizinle paylaşmak istedim

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 35 yaşındayım bir kızım var 12 yaşında ikinci çocuk için bende 4 aydır deniyorum ama malesef nasip olmadı bu ayda adet olursam rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum malum yasim geçiyor rabbim herkese bekleyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin herşey Allah'tan kafayı takmayinca düşünmeyinve hamile kalmak daha kolay oluyormuş ama takmamak elde değil

Hg cnm Rabbim gönlünden geçeni nasıp etsin insAllah rahim filmine gerek kalmaz insAllah ilk gebelik normal yolla mi olmuştu tedaviyle mi

Kizlar sabah söylemistim aksam testlerimi yollicam diye.. Bakin bakalim bi benim kafam karisti atesimle ovular farkli günlerde pik gösteriyo sanki

Kizlar sabah söylemistim aksam testlerimi yollicam diye.. Bakin bakalim bi benim kafam karisti atesimle ovular farkli günlerde pik gösteriyo sanki Eki Görüntüle 2554129
Ovuya göre 13. Gün ateşe göre 12. Gün yumurtlama gibi gözüküyor cnm şu an ateşin yum zamanına yakın kaç gün var şimdi bata yüksek seyrederse ümit var ama ateş önce düşmüyor mesela bı gün önce yüksek olup ertesi sabah adet olunca direk düşüyor bence daha da yükselirse ateşin umut olabilir dollenmeden kaynaklı vücut ısısı yükseliyor diye biliyorum

Merhaba kızlar. Duphaston sayesinde 1 hafta erken adet oldum aşırı ağrılıydı gittim kontrole ve kistim 1 cm küçülmüş çok mutlu olduk eşimle çikolata kisti hamileliği ne kadar engeller diye sordjiuk yüzde 25 dedi eşimin sperm tahlilleri hormon değerlerim iyi çok şükür.. Pzts sabahına randevu aldım hsg çektiricem doktor asıl önemli olan o dedi inş önemli Bi sıkıntı yoktur

Daha bata 11 gün var canimm.. Nasip canim dedigim gibi artik sıkmıyorum kendimi bebiş gelcegi zamani biliyodur elbette

Daha bata 11 gün var canimm.. Nasip canim dedigim gibi artik sıkmıyorum kendimi bebiş gelcegi zamani biliyodur elbette
Çok iyi haber cnm bu evet bebiş gelecek oldu mu pozisyon yok ayakları havaya kaldrmak yok yastık koymak hemen tuvalete gitmemek dinlemiyor Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…