- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Evet bilinçsiz olmak bazen çok avantajNormal olmuştu canım adetime az kaldı diye korunmamistik o zamanlar pek bilinçli değildim keşke yine öyle olsam ☺
Yerim yaa 5. Ayda daha çok olur hareketlenmesi herhalde canımCok sukur iidir herldeen son bi hafta once gormustm yuz ustu yuzuodu geceleri sanki hissediorm hareketlri ama emin deilm halâ. Sabrszlikla 20. Haftalri bekliorm
Koca oglan oldu ya buyudu paşa. Bende gelim o haftalara mide yanması ile başım dertte fatmiş. Bide iştahsızlık zorla yiyorum görsenCok sukur iidir herldeen son bi hafta once gormustm yuz ustu yuzuodu geceleri sanki hissediorm hareketlri ama emin deilm halâ. Sabrszlikla 20. Haftalri bekliorm
Canım bende cikolata kisti ile kaldım. Cok buyuk bi problem değil heralde.Merhaba kızlar. Duphaston sayesinde 1 hafta erken adet oldum aşırı ağrılıydı gittim kontrole ve kistim 1 cm küçülmüş çok mutlu olduk eşimle ☺ çikolata kisti hamileliği ne kadar engeller diye sordjiuk yüzde 25 dedi eşimin sperm tahlilleri hormon değerlerim iyi çok şükür.. Pzts sabahına randevu aldım hsg çektiricem doktor asıl önemli olan o dedi inş önemli Bi sıkıntı yoktur
Ya yumurtlama ya gebelik, en iyisi bi kaç gün takip etmek.Var canım dün ve bugün böyle çıktı.
Yani tüplerde sıkıntı yoksa değil cnm yani doktor hsg önemli dedi. Bizim daha 4.denememizdi ama vajinismus yaşadığım için acele ediyoruz 4 yıllık da evliyiz yaş da 30 oluncaCanım bende cikolata kisti ile kaldım. Cok buyuk bi problem değil heralde.
Zahmet olacak koca kafaliyaYerim yaa 5. Ayda daha çok olur hareketlenmesi herhalde canım
Ole valla hamdolsn avokado kadar oldu teyzosKoca oglan oldu ya buyudu paşa. Bende gelim o haftalara mide yanması ile başım dertte fatmiş. Bide iştahsızlık zorla yiyorum görsen9. Haftaya girdim
Edicem canım aynenYa yumurtlama ya gebelik, en iyisi bi kaç gün takip etmek.
Eder eder sen merak etme müzik falan aç konuş onunla bak nasıl canlanıyorZahmet olacak koca kafaliyababasi her gun soruo oglum napio nasil diye. Hareket etmezse vay halime.
Ole valla hamdolsn avokado kadar oldu teyzos
Ay o igrenc haftalri hic hatrlmak istemiormcok zor gecirdim. Kendi evimdeydm tektim. Hep baskalri yemek yapsa belki yerim diodum. Bi aya kadar gecer senn de insllh.
Ben hep domates salatalk yumurta yiyodum. Bide tuzlu kraker. Cok ac kalmamaya calis. Sanki acken daha cok bulanti oluodu.
Insllh insllhEder eder sen merak etme müzik falan aç konuş onunla bak nasıl canlanıyor
Ne bulursam yiyorum bende aynen biri yapsa da yesem modundayım. İnşallah cabuk gecerZahmet olacak koca kafaliyababasi her gun soruo oglum napio nasil diye. Hareket etmezse vay halime.
Ole valla hamdolsn avokado kadar oldu teyzos
Ay o igrenc haftalri hic hatrlmak istemiormcok zor gecirdim. Kendi evimdeydm tektim. Hep baskalri yemek yapsa belki yerim diodum. Bi aya kadar gecer senn de insllh.
Ben hep domates salatalk yumurta yiyodum. Bide tuzlu kraker. Cok ac kalmamaya calis. Sanki acken daha cok bulanti oluodu.
Hsg de yaptırdım temizdi 1 sene sonra kaldım ama 2 senedir istiyordum.Yani tüplerde sıkıntı yoksa değil cnm yani doktor hsg önemli dedi. Bizim daha 4.denememizdi ama vajinismus yaşadığım için acele ediyoruz 4 yıllık da evliyiz yaş da 30 olunca☺
İnşallah canım umarım herkese nasip eder AllahımInsllh insllh
Ay insllh sende de vardr yaasene dolmadan burdki herks hayrli haberi versn esine
Cnm sabah yataktan çıkmadan önce ölçülüyor diye biliyorum ateşİyi geceler kızlar yine ben geldimGece gece yatmadan yine bir resim yükleyeyimde yorum yapın okuyunca. Bu ne perhiz ne lahana turşusu derler bizde ateşim yok ama bu ovü testi 13.gün koyulaşmaya başladı Okudum burada ateşi birde ben yapayım dedim belki yükselmiştir ateşte ama nafile
Bat 23 :)Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Kasım
N Nana Ana bat 14
@bocek345 bat 15
@Misst bat 16
@rosebatum bat 16
burcusami bat 16
@icecreamm bat 19
@Yildem bat 20
@Ahenfatma bat 20
@Brunello Cicinelli bat 21
@Sibelll16 bat 21
@Feminas bat 24
Beklemekseni bat 25
@MimiLA bat 25
Mrsiron_ bat 25
@eylem91 bat 26
@Umutumut82 bat 30
Aralık
@Karakarsu bat 2
@cileklilimonata bat 2
@Kedi sever bat 6
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
sosmivida sat 18 Ey
Mevayigit sat 19 Ey
E Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
MaystenG sat 10 Ek
Fit mutlu anne sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
İnsallah canim degerin yukselmiştirBayanlar merhaba. Iki gün once hamile oldugumu öğrendim kan değerim 15.9 çıktı doktora gittim perşembe testi tekrarla dedi. Şimdi acildeyimkan verdim bekliyorum içimiçimi yiyor vakit geçmiyor bundan once 3 kimyasal düşük yaşadım. Değer böyle düşük çıkıp sonra yükselen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?