Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin inşallah bende cok istiyorum 1 aylık evliyim ama sabırsızlıkla bir bebeğim olsun diyorum Allah ın İzni ile sağlıkla Allah herkese nasip etsin inşallah diyelim

Cok sukur iidir herlde en son bi hafta once gormustm yuz ustu yuzuodu geceleri sanki hissediorm hareketlri ama emin deilm halâ. Sabrszlikla 20. Haftalri bekliorm
Koca oglan oldu ya buyudu paşa. Bende gelim o haftalara mide yanması ile başım dertte fatmiş. Bide iştahsızlık zorla yiyorum görsen 9. Haftaya girdim

Canım bende cikolata kisti ile kaldım. Cok buyuk bi problem değil heralde.

Canım bende cikolata kisti ile kaldım. Cok buyuk bi problem değil heralde.
Yani tüplerde sıkıntı yoksa değil cnm yani doktor hsg önemli dedi. Bizim daha 4.denememizdi ama vajinismus yaşadığım için acele ediyoruz 4 yıllık da evliyiz yaş da 30 olunca

Yerim yaa 5. Ayda daha çok olur hareketlenmesi herhalde canım
Zahmet olacak koca kafaliya babasi her gun soruo oglum napio nasil diye. Hareket etmezse vay halime.
Koca oglan oldu ya buyudu paşa. Bende gelim o haftalara mide yanması ile başım dertte fatmiş. Bide iştahsızlık zorla yiyorum görsen 9. Haftaya girdim
Ole valla hamdolsn avokado kadar oldu teyzos
Ay o igrenc haftalri hic hatrlmak istemiorm cok zor gecirdim. Kendi evimdeydm tektim. Hep baskalri yemek yapsa belki yerim diodum. Bi aya kadar gecer senn de insllh.
Ben hep domates salatalk yumurta yiyodum. Bide tuzlu kraker. Cok ac kalmamaya calis. Sanki acken daha cok bulanti oluodu.

Eder eder sen merak etme müzik falan aç konuş onunla bak nasıl canlanıyor

Ne bulursam yiyorum bende aynen biri yapsa da yesem modundayım. İnşallah cabuk gecer

Yani tüplerde sıkıntı yoksa değil cnm yani doktor hsg önemli dedi. Bizim daha 4.denememizdi ama vajinismus yaşadığım için acele ediyoruz 4 yıllık da evliyiz yaş da 30 olunca☺
Hsg de yaptırdım temizdi 1 sene sonra kaldım ama 2 senedir istiyordum.

İyi geceler kızlar yine ben geldim Gece gece yatmadan yine bir resim yükleyeyimde yorum yapın okuyunca. Bu ne perhiz ne lahana turşusu derler bizde ateşim yok ama bu ovü testi 13.gün koyulaşmaya başladı Okudum burada ateşi birde ben yapayım dedim belki yükselmiştir ateşte ama nafile

Eklentiler

• 15736860351203527563715962677557.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 27
Cnm sabah yataktan çıkmadan önce ölçülüyor diye biliyorum ateş

Bayanlar merhaba. Iki gün once hamile oldugumu öğrendim kan değerim 15.9 çıktı doktora gittim perşembe testi tekrarla dedi. Şimdi acildeyimkan verdim bekliyorum içimiçimi yiyor vakit geçmiyor bundan once 3 kimyasal düşük yaşadım. Değer böyle düşük çıkıp sonra yükselen var mı?

Bat 23 :)

Hanımlar merhaba :) size bir sorum olacak, gebelik belirtilerini inceliyordum da , sürekli adet gecikmesi bulantı vs diyor. Test yapmadım.Ben henüz böyle bişey yaşamadım ama şüphelendiğim başka durumlar var. İlk belirti olarak sormak istedimsiz de yaşadınız mı anlatacagım durumu. 1 haftadır ara ara ölcekmişim gibi kalp çarpıntım oluyor agzıma geliyor kalbim sanki normal oturup biriyle sohbet ederken, bu arada da kasıklarım şişti ve batmalarım var iğneleniyorr sanki belime de vuruyor sanki adet olcakmışım gibi halbuki 9 gün var, hamile olma ihtimalim varmı acaba ? Birde ne yersem dokunmaya başladıı yaaa yakıyo midemi

İnsallah canim degerin yukselmiştir
Stres yapma insallah bu sefer kimyasal olmicak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…