Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım o nefes nefese kalma bende de var hatta göğüs kafesim sıkısıyor gibi iğne batar gibi ağrıyor ama hamilemiyim bilmiyorum inş hamilesindir

Canım o nefes nefese kalma bende de var hatta göğüs kafesim sıkısıyor gibi iğne batar gibi ağrıyor ama hamilemiyim bilmiyorum inş hamilesindir
Yaaa inşallah hamişizdirrr, çok istiyorum çook, gecen rüya bile gördüm biri bana hamilesin dedi yaa cok heyecanlandım sanki böyle adet olcam gibi his oluyor ama daha da vakit var test alsam dayanamıcam sanki adete kadar

Cok erken benimde kalp çarpıntım vardo sürekli derin nefes alma geregi hissetmiştim. Ama tabi cok erkendi o zaman hatta dedim psikologa gitcem artık

Aynen canım keşke olsak vallaa bir mucize olur belki kaç gün bar adetine

9 gün var daha ama sanki bebiş de vvar gibi ne bileyim his işte öyle hissetmek istediğim için de olabilir dicem ama akıntıda var hala kasıklarım şiş def gibi gergin sanki
Bende aynıyım canım seninle ovulasyon testim çok koyu çıktı sende varsa ovulasyon sende yap olmadı

Sonuçları aldınız mı baya erken öğrenmişsiniz adetiniz geçmiş miydi bu değer çıktığında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…