- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Canım o nefes nefese kalma bende de var hatta göğüs kafesim sıkısıyor gibi iğne batar gibi ağrıyor ama hamilemiyim bilmiyorum inş hamilesindirHanımlar merhaba :) size bir sorum olacak, gebelik belirtilerini inceliyordum da , sürekli adet gecikmesi bulantı vs diyor. Test yapmadım.Ben henüz böyle bişey yaşamadım ama şüphelendiğim başka durumlar var. İlk belirti olarak sormak istedimsiz de yaşadınız mı anlatacagım durumu. 1 haftadır ara ara ölcekmişim gibi kalp çarpıntım oluyor agzıma geliyor kalbim sanki normal oturup biriyle sohbet ederken, bu arada da kasıklarım şişti ve batmalarım var iğneleniyorr sanki belime de vuruyor sanki adet olcakmışım gibi halbuki 9 gün var, hamile olma ihtimalim varmı acaba ? Birde ne yersem dokunmaya başladıı yaaa yakıyo midemi
Genelde gebelik durumlarında bu kadar köyü oluyor ama :)Kızlar ovulasyon testi yaptım ve T C den baya koyu ilk kez böyle oluyor C resmen silik kalmış yorumunuz nedir
Ya bilmiyorumki canım dün hcg testi atmıstım size birşey çıkmamıstı azcık silikti gölge gibi belki yumurtlamadır bilemiyorumGenelde gebelik durumlarında bu kadar köyü oluyor ama :)
Çok şükür 60.9 cıktı cumartesi tekrar kan testi yapacağım darısı olamayanların başınaİnsallah canim degerin yukselmiştir
Stres yapma insallah bu sefer kimyasal olmicak
Yaaa inşallah hamişizdirrr, çok istiyorum çook, gecen rüya bile gördüm biri bana hamilesin dedi yaa cok heyecanlandımCanım o nefes nefese kalma bende de var hatta göğüs kafesim sıkısıyor gibi iğne batar gibi ağrıyor ama hamilemiyim bilmiyorum inş hamilesindir
Cok erken benimde kalp çarpıntım vardo sürekli derin nefes alma geregi hissetmiştim. Ama tabi cok erkendi o zaman hatta dedim psikologa gitcem artıkHanımlar merhaba :) size bir sorum olacak, gebelik belirtilerini inceliyordum da , sürekli adet gecikmesi bulantı vs diyor. Test yapmadım.Ben henüz böyle bişey yaşamadım ama şüphelendiğim başka durumlar var. İlk belirti olarak sormak istedimsiz de yaşadınız mı anlatacagım durumu. 1 haftadır ara ara ölcekmişim gibi kalp çarpıntım oluyor agzıma geliyor kalbim sanki normal oturup biriyle sohbet ederken, bu arada da kasıklarım şişti ve batmalarım var iğneleniyorr sanki belime de vuruyor sanki adet olcakmışım gibi halbuki 9 gün var, hamile olma ihtimalim varmı acaba ? Birde ne yersem dokunmaya başladıı yaaa yakıyo midemi
Aynen canım keşke olsak vallaa bir mucize olur belkiYaaa inşallah hamişizdirrr, çok istiyorum çook, gecen rüya bile gördüm biri bana hamilesin dedi yaa cok heyecanlandımsanki böyle adet olcam gibi his oluyor ama daha da vakit var test alsam dayanamıcam sanki adete kadar
Canım bence bu gebelik artıkDahada koyulastı kızlar
Ya bilmiyorum canım hcg testlerimde birşey göstermiyor ama nasıl iş anlamadımCanım bence bu gebelik artık
9 gün var daha ama sanki bebiş de vvar gibi ne bileyim his işte öyle hissetmek istediğim için de olabilir dicem ama akıntıda var hala kasıklarım şiş def gibi gergin sankiAynen canım keşke olsak vallaa bir mucize olur belkikaç gün bar adetine☺
Valla olsa nasıl davranacağımı şaşırırım gibi geliyor düşüncesi bile muhtesemmAynen canım keşke olsak vallaa bir mucize olur belkikaç gün bar adetine☺
Bende aynıyım canım seninle ovulasyon testim çok koyu çıktı sende varsa ovulasyon sende yap olmadı9 gün var daha ama sanki bebiş de vvar gibi ne bileyim his işte öyle hissetmek istediğim için de olabilir dicem ama akıntıda var hala kasıklarım şiş def gibi gergin sanki
Kesinlikle canım inşallah nasip olurValla olsa nasıl davranacağımı şaşırırım gibi geliyor düşüncesi bile muhtesemm
Cok sevindim canim insallah degerin katlar kalp atisini bile duyarsin cnmÇok şükür 60.9 cıktı cumartesi tekrar kan testi yapacağım darısı olamayanların başına
Ovulasyon testi yapmadım hiç nasıl olcak ben yeni evliyim de pek bilmiyorumBende aynıyım canım seninle ovulasyon testim çok koyu çıktı sende varsa ovulasyon sende yap olmadı
Sonuçları aldınız mı baya erken öğrenmişsiniz adetiniz geçmiş miydi bu değer çıktığındaBayanlar merhaba. Iki gün once hamile oldugumu öğrendim kan değerim 15.9 çıktı doktora gittim perşembe testi tekrarla dedi. Şimdi acildeyimkan verdim bekliyorum içimiçimi yiyor vakit geçmiyor bundan once 3 kimyasal düşük yaşadım. Değer böyle düşük çıkıp sonra yükselen var mı?
Adetin geçti mi canım bat ne zaman hamilelikte Lh testi l c den koyu çıkar inşallah hadi yaYa bilmiyorumki canım dün hcg testi atmıstım size birşey çıkmamıstı azcık silikti gölge gibi belki yumurtlamadır bilemiyorum
Yani eğer gebelik varsa gösteriyor bazenleri canımOvulasyon testi yapmadım hiç nasıl olcak ben yeni evliyim de pek bilmiyorumnet cevap veriyor mu ki? Yani neyi belirtiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?