- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Canım daha var adetime haftaya cuma cumartesi olarak bekliyorum normalde. Erken yumurtlama oldumu olmadımı bilmiyorum. İnşallah canım ya beklicem mecbur çünkü hcg de birşey çıkmıyor net olarakAdetin geçti mi canım bat ne zaman hamilelikte Lh testi l c den koyu çıkar inşallah hadi ya
bende varımGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Kasım
N Nana Ana bat 14
@bocek345 bat 15
@Misst bat 16
@rosebatum bat 16
@burcusami bat 16
@icecreamm bat 19
@Yildem bat 20
@Ahenfatma bat 20
@Brunello Cicinelli bat 21
@Sibelll16 bat 21
@Feminas bat 24
Beklemekseni bat 25
@MimiLA bat 25
@Mrsiron_ bat 25
@eylem91 bat 26
Umutumut82 bat 30
Aralık
@Karakarsu bat 2
@cileklilimonata bat 2
@Kedi sever bat 6
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
D Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
@Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
MaystenG sat 10 Ek
Fit mutlu anne sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Eczane veriyor demii gebelik testi gibiYani eğer gebelik varsa gösteriyor bazenleri canım
Amin inşallah canım su an belirti olarak asiri kasik ağrısı ve göğüs hassasiyeti var sanatta mide bulantısı olduCok sevindim canim insallah degerin katlar kalp atisini bile duyarsin cnm
Belirtilerin varmi cnm
Canım hiç almadım eczaneden netten sipariş verdim ben hep ama verir mutlaka sor istersen biEczane veriyor demii gebelik testi gibi
Evet aldım 60.9 cıktı çok şükür bat 11 ekimdi adet günümden 1 gün sonra silik çizgi ile öğrendimSonuçları aldınız mı baya erken öğrenmişsiniz adetiniz geçmiş miydi bu değer çıktığında
Tamam bugün gidip hemen sorayımCanım hiç almadım eczaneden netten sipariş verdim ben hep ama verir mutlaka sor istersen bi
Adetine daha varsa ondan çıkmıyordur belki de hcg testinde inşallah hayırlısı canımCanım daha var adetime haftaya cuma cumartesi olarak bekliyorum normalde. Erken yumurtlama oldumu olmadımı bilmiyorum. İnşallah canım ya beklicem mecbur çünkü hcg de birşey çıkmıyor net olarak
Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla ilerlesinEvet aldım 60.9 cıktı çok şükür bat 11 ekimdi adet günümden 1 gün sonra silik çizgi ile öğrendim
Sakin ol canım kısmette varsa olur zatenTamam bugün gidip hemen sorayımheyecan bastııı
Aynen canım hayırlısı inşallahAdetine daha varsa ondan çıkmıyordur belki de hcg testinde inşallah hayırlısı canım
Amin kucağımız boş kalmasın inşallahSakin ol canım kısmette varsa olur zaten
cnm sabah yataktan çıkmadan önceki ateşi baz alacaksn yumurtlama bence ya da çok yakın yumurtlamaİyi geceler kızlar yine ben geldimGece gece yatmadan yine bir resim yükleyeyimde yorum yapın okuyunca. Bu ne perhiz ne lahana turşusu derler bizde ateşim yok ama bu ovü testi 13.gün koyulaşmaya başladı Okudum burada ateşi birde ben yapayım dedim belki yükselmiştir ateşte ama nafile
Bayanlar merhaba. Iki gün once hamile oldugumu öğrendim kan değerim 15.9 çıktı doktora gittim perşembe testi tekrarla dedi. Şimdi acildeyimkan verdim bekliyorum içimiçimi yiyor vakit geçmiyor bundan once 3 kimyasal düşük yaşadım. Değer böyle düşük çıkıp sonra yükselen var mı?
kizzzzzz yumurtlama değilde insAllah ya yarın da yap eğer silinmezse var biseyler HCG bı daha ki yapsan ya çok heyecanlandm insAllah vardır kuzum yaKızlar ovulasyon testi yaptım ve T C den baya koyu ilk kez böyle oluyor C resmen silik kalmış yorumunuz nedir
MasAllah cnm sağlıkla ilerler insAllah bende verdim bugün kan bklm insAllah sağlıkla katlanır değerÇok şükür 60.9 cıktı cumartesi tekrar kan testi yapacağım darısı olamayanların başına
Yarın yine yapıcam canım bakalım ilk kez böyle sonuc aldım yumurtlama zamanımda bile böyle çıkmamaıstı hayırlısı artıkcnm sabah yataktan çıkmadan önceki ateşi baz alacaksn yumurtlama bence ya da çok yakın yumurtlama
kizzzzzz yumurtlama değilde insAllah ya yarın da yap eğer silinmezse var biseyler HCG bı daha ki yapsan ya çok heyecanlandm insAllah vardır kuzum ya
MasAllah cnm sağlıkla ilerler insAllah bende verdim bugün kan bklm insAllah sağlıkla katlanır değer
Her ihtimale karşı değerlendir istersen cnmYarın yine yapıcam canım bakalım ilk kez böyle sonuc aldım yumurtlama zamanımda bile böyle çıkmamaıstı hayırlısı artık
Değerlendirmeye çalısıcam canım kasıklarım ağrıyor birde ya sol kasıgım özellikle geçen cuma da böyle olmustu sol kasıgım çok ağrımıstıHer ihtimale karşı değerlendir istersen cnmdualarım seninle
Kızlar ovulasyon testi yaptım ve T C den baya koyu ilk kez böyle oluyor C resmen silik kalmış yorumunuz nedir
Hadi hayırlısı vala ben hiç bilemdik kasık ağrısı yumurtlamada da gebelikte de başta şimdi belli ediyor kendiniDeğerlendirmeye çalısıcam canım kasıklarım ağrıyor birde ya sol kasıgım özellikle geçen cuma da böyle olmustu sol kasıgım çok ağrımıstısağol canımmm
Kızlar ovulasyon testi yaptım ve T C den baya koyu ilk kez böyle oluyor C resmen silik kalmış yorumunuz nedir
Canım bugünde yaptım aynı çıkıyor birşey göstermiyor gebelik testi vallaKuzum bence gebelik testi yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?