Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adetin geçti mi canım bat ne zaman hamilelikte Lh testi l c den koyu çıkar inşallah hadi ya
Canım daha var adetime haftaya cuma cumartesi olarak bekliyorum normalde. Erken yumurtlama oldumu olmadımı bilmiyorum. İnşallah canım ya beklicem mecbur çünkü hcg de birşey çıkmıyor net olarak

bende varım

Canım daha var adetime haftaya cuma cumartesi olarak bekliyorum normalde. Erken yumurtlama oldumu olmadımı bilmiyorum. İnşallah canım ya beklicem mecbur çünkü hcg de birşey çıkmıyor net olarak
Adetine daha varsa ondan çıkmıyordur belki de hcg testinde inşallah hayırlısı canım

cnm sabah yataktan çıkmadan önceki ateşi baz alacaksn yumurtlama bence ya da çok yakın yumurtlama
Kızlar ovulasyon testi yaptım ve T C den baya koyu ilk kez böyle oluyor C resmen silik kalmış yorumunuz nedir
kizzzzzz yumurtlama değilde insAllah ya yarın da yap eğer silinmezse var biseyler HCG bı daha ki yapsan ya çok heyecanlandm insAllah vardır kuzum ya
Çok şükür 60.9 cıktı cumartesi tekrar kan testi yapacağım darısı olamayanların başına
MasAllah cnm sağlıkla ilerler insAllah bende verdim bugün kan bklm insAllah sağlıkla katlanır değer

Yarın yine yapıcam canım bakalım ilk kez böyle sonuc aldım yumurtlama zamanımda bile böyle çıkmamaıstı hayırlısı artık

Değerlendirmeye çalısıcam canım kasıklarım ağrıyor birde ya sol kasıgım özellikle geçen cuma da böyle olmustu sol kasıgım çok ağrımıstı sağol canımmm
Hadi hayırlısı vala ben hiç bilemdik kasık ağrısı yumurtlamada da gebelikte de başta şimdi belli ediyor kendini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…