Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım yaaa ben seni hatırlıyorum sanki .insallah güzel yükselir değerin

Peki canim gogus hassasiyetin ne zamandan beri var
Bnm yumurtam catladigindan beri agri var ve siskinlikte olmuş
Peki senin akintin varmi
Şu an pek akintim yok ama göğüs hassasiyetim adete bir hafta kala basladi. Ben bu ay corasprin haricinde incir kuru yaptim hatta yapilmasi gerekenden 5 gunde eksik yaptim ama ilk kez yumurtlamayi zirvede hissettim 10 gun boyunca asiri akinti oldu. Kasıklarım da sis su anda

Ya bilmiyorumki canım dün hcg testi atmıstım size birşey çıkmamıstı azcık silikti gölge gibi belki yumurtlamadır bilemiyorum
Insan umut vermek istemiyor ama normal ovu testinde bu kadar koyu çıktığına rastlamadim, gebelikte gordum sadece, inşallah vardır bebiş herşeyin hayırlısı

Kan pıhtılaşması çıktı canım geçen ay corasprin kullandım hamile kaldım. bugünden itibaren göbekten iğneye başladı doktorum
Hadi yaaa ah ya ondan iste kimyasallar bende de pıhtılaşma çıktı canım hangi genlerde çıktı senin?

Hadi yaaa ah ya ondan iste kimyasallar bende de pıhtılaşma çıktı canım hangi genlerde çıktı senin?
Gen olarak bilmiyorum canim aslinda tam pıhtılaşmada degil yatkınlık çıktı. Doktorum en başta düşüğe de neden olmaz bu seviyede pıhtılaşma dedi ama her ihtimale karşı iğneye başladık bugün. Eger varsa sende hamile kalmadan corasprin kullan bana doktorum denemesine rağmen kullandım çok şükür bu ay sevindik

Kan pıhtılaşması çıktı canım geçen ay corasprin kullandım hamile kaldım. bugünden itibaren göbekten iğneye başladı doktorum
Merhaba canım sen de mi kan sulandırıcı iğne yaptırıyorsun ben de göbekten yapıyorum baya oldu 13 tane felan yaptırdım bir ara kola geçtim şimdi tekrar göbekten yapıyorum ama büyüdükçe kol ve bacağa geçmemiz gerek dimi bebek de büyüyor ya doktorun bişey dedi mi sana hep göbekten mi yapacaksın bi de ben doğuma kadar yaptıracakmışım

Ben daha bugun basladim gobekten yaptirdim bayagida ağrıdı morardı. Doktorum gobekten yap dedi bugun ama koldan yapan da varmis burada okudum. Bende doğuma kadar yapacağım napalim sağlıcakla kucağımıza alalım da raziyim. Bende sana bi soru sorayim her gün aynı saatte mi yapıyorsun iğneyi? Ben bugün eczanede yaptırdım ama bundan sonra eşime yaptıracağım ben iğne görmeye dayanamayan biriyim hayatta kendime yapamam onu. Eşim de çalışıyor bugün öğlen yarin akşam yapılsa iğne bi sıkıntı olur mu acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…