Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar sitede

Merhaba kızlar sitede yeniyim benimde sat 30 eylül

Arkadaslar merhaba çatlatma iğnesinin etkısı 9 gün gecermi acaba boyle olup dogru sonuc alan varmı bugun dokuzuncu gunum ve sabah test yaptım silik cıkdı ıgne etkısımıdır

Arkadaslar merhaba çatlatma iğnesinin etkısı 9 gün gecermi acaba boyle olup dogru sonuc alan varmı bugun dokuzuncu gunum ve sabah test yaptım silik cıkdı ıgne etkısımıdır

Bende 12. Gune kdr igne etkisi cikti silikte olsa ama kendi adiniza 11. Gunden sonra bakmanizi oneririm

Evet en ıyısı 12 gune kadar sabretmeye calısayım ınsallah Allah nasıp eder

Aminn ins 12. Gun en az bekleyin ben erken sevinmistim ve o ay adet oldum. O kdr buyuk yemin etmisim ki hamile kaldigim ay ignenin 19-20 gunune kadar bekledim.

İyi akşamlar cnm vala napim yorulmuştum bugün sabah sağlık ocağına markete pazara gittim geldim kızımın okuluna gittim derken baya ayakta kaldım uzandım dinleniyorum sen nasılsın
Gozumn onune getrdim de baya yorucu olmus .
Bnm de adet vaktm geldi. Galiba o yuzden ogleden beri hafif sanci cekiorm bi haftyi geckindr zaten hastaym bademciklerm halâ şiş . Normlde simdiye kdr inerdi ama gebelikten vucut direnci dustu baya .
Ay neneler gibi dert yandim ben de

Cok sukur ii diyelm ii olalim diyim guzl haberinin gelmsni dort gozle bekliorm.
Maaile oturmus cay iciorz. Koca da olmaynca hayt ne sıkıciymis kiiz alismis kudurmustan beterdiri oynuyorm
Bende vermek isterim canım inşallah güzel haberler oh ne güzel ne zaman gelicek eşin canım insan özler tabiki

Hayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına.ben de bu ay yumurtlamadan sonra başlayacağım coraspirine, çünkü adeti erken getirtiyor benim. bakalım hayırlısı inşallah biz de seviniriz

Yaaa ne güldüm son yazdığına geçmiş olsun canım dikkat et kendine ilaç kullanımı da olmuyor v daha fazla b dikkat etmeliyiz

Valla her gün aynı saatte yapılacak diye bir şey duymadım sıkıntı olmaz bence doktorumda bir şey demedi çünkü ama ben sağlık ocağında yaptırdığım İçin işten 4 buçuğa doğru çıkıp gidip yaptırıyorum hafta sonuna denk gelince de lise arkadaşım var hemşire olan komşuyuz onunla ona yaptırıyordum ama geçen pazar günü burda değildi mecbur kendim yaptım ki ben de hayatta kendi kendime yapamam diye düşünüyordum ama çok basitmiş göbekten yapabiliyorum aynen canım bebiş için mecbur çekecez Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…