Yeni yumurtluyor olabilir misin canım bugünü es geçme benceİnşallah canım keşke olsa umutlanmıyorum zaten gebelik testleri negatif yani
Oda olabilir canım ama bu akşam zor gibi misafir gelicek yarın değerlendiririm artık sıkıntı olmaz herhaldeYeni yumurtluyor olabilir misin canım bugünü es geçme bence
Kızlar sitedeGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Kasım
N Nana Ana bat 14
@bocek345 bat 15
@Misst bat 16
@rosebatum bat 16
@burcusami bat 16
@icecreamm bat 19
@Yildem bat 20
@Ahenfatma bat 20
@Brunello Cicinelli bat 21
@Sibelll16 bat 21
@Feminas bat 24
Beklemekseni bat 25
@MimiLA bat 25
@Mrsiron_ bat 25
@eylem91 bat 26
@Umutumut82 bat 30
Aralık
@Karakarsu bat 2
@cileklilimonata bat 2
@Kedi sever bat 6
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
D Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
@Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
MaystenG sat 10 Ek
Fit mutlu anne sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Merhaba kızlar sitede yeniyim benimde sat 30 eylülGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Kasım
N Nana Ana bat 14
@bocek345 bat 15
@Misst bat 16
@rosebatum bat 16
@burcusami bat 16
@icecreamm bat 19
@Yildem bat 20
@Ahenfatma bat 20
@Brunello Cicinelli bat 21
@Sibelll16 bat 21
@Feminas bat 24
Beklemekseni bat 25
@MimiLA bat 25
@Mrsiron_ bat 25
@eylem91 bat 26
@Umutumut82 bat 30
Aralık
@Karakarsu bat 2
@cileklilimonata bat 2
@Kedi sever bat 6
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
D Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
@Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
MaystenG sat 10 Ek
Fit mutlu anne sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Arkadaslar merhaba çatlatma iğnesinin etkısı 9 gün gecermi acaba boyle olup dogru sonuc alan varmı bugun dokuzuncu gunum ve sabah test yaptım silik cıkdı ıgne etkısımıdır
Bende 12. Gune kdr igne etkisi cikti silikte olsa ama kendi adiniza 11. Gunden sonra bakmanizi oneririm
Evet en ıyısı 12 gune kadar sabretmeye calısayım ınsallah Allah nasıp eder
İyi akşamlar cnm vala napim yorulmuştum bugün sabah sağlık ocağına markete pazara gittim geldim kızımın okuluna gittim derken baya ayakta kaldım uzandım dinleniyorum sen nasılsınIi aksmlr çüçekler napionuz nasilsinz
Aminnins 12. Gun en az bekleyin ben erken sevinmistim ve o ay adet oldum. O kdr buyuk yemin etmisim ki hamile kaldigim ay ignenin 19-20 gunune kadar bekledim.
İyiyiz canım sen nasılsınnnIi aksmlr çüçekler napionuz nasilsinz
Gozumn onune getrdim de baya yorucu olmus .İyi akşamlar cnm vala napim yorulmuştum bugün sabah sağlık ocağına markete pazara gittim geldim kızımın okuluna gittim derken baya ayakta kaldım uzandım dinleniyorum sen nasılsın
Cok sukur ii diyelm ii olalim diyimİyiyiz canım sen nasılsınnn
Suan hamılesınız sanırım gormusdum bı sayfada bızede nasıp olur umarım
Bende vermek isterim canım inşallah güzel haberlerCok sukur ii diyelm ii olalim diyimguzl haberinin gelmsni dort gozle bekliorm.
Maaile oturmus cay iciorz. Koca da olmaynca hayt ne sıkıciymis kiizalismis kudurmustan beterdiri oynuyorm
Hayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına.ben de bu ay yumurtlamadan sonra başlayacağım coraspirine, çünkü adeti erken getirtiyor benim. bakalım hayırlısı inşallah biz de sevinirizGen olarak bilmiyorum canim aslinda tam pıhtılaşmada degil yatkınlık çıktı. Doktorum en başta düşüğe de neden olmaz bu seviyede pıhtılaşma dedi ama her ihtimale karşı iğneye başladık bugün. Eger varsa sende hamile kalmadan corasprin kullan bana doktorum denemesine rağmen kullandım çok şükür bu ay sevindik
Yaaa ne güldüm son yazdığınaGozumn onune getrdim de baya yorucu olmus .
Bnm de adet vaktm geldi. Galiba o yuzden ogleden beri hafif sanci cekiormbi haftyi geckindr zaten hastaym bademciklerm halâ şiş . Normlde simdiye kdr inerdi ama gebelikten vucut direnci dustu baya .
Ay neneler gibi dert yandim ben de
Valla her gün aynı saatte yapılacak diye bir şey duymadım sıkıntı olmaz bence doktorumda bir şey demedi çünkü ama ben sağlık ocağında yaptırdığım İçin işten 4 buçuğa doğru çıkıp gidip yaptırıyorum hafta sonuna denk gelince de lise arkadaşım var hemşire olan komşuyuz onunla ona yaptırıyordum ama geçen pazar günü burda değildi mecbur kendim yaptım ki ben de hayatta kendi kendime yapamam diye düşünüyordum ama çok basitmiş göbekten yapabiliyorumBen daha bugun basladim gobekten yaptirdim bayagida ağrıdı morardı. Doktorum gobekten yap dedi bugun ama koldan yapan da varmis burada okudum. Bende doğuma kadar yapacağım napalim sağlıcakla kucağımıza alalım da raziyim. Bende sana bi soru sorayim her gün aynı saatte mi yapıyorsun iğneyi? Ben bugün eczanede yaptırdım ama bundan sonra eşime yaptıracağım ben iğne görmeye dayanamayan biriyim hayatta kendime yapamam onu. Eşim de çalışıyor bugün öğlen yarin akşam yapılsa iğne bi sıkıntı olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?