- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
İyiyim ben canım sen nasılsın bebiş nasılIi aksmlr çüçekler napionuz nasilsinz
Bu arada canım ilacı yavaş verin vücuda o zaman az ağrıyo hemşire bana hızlı yapınca çok ağrıyordu ben kendim yavaş yavaş yaptım az ağrıdıKan pıhtılaşması çıktı canım geçen ay corasprin kullandım hamile kaldım. bugünden itibaren göbekten iğneye başladı doktorum
Ne ilacı canımBu arada canım ilacı yavaş verin vücuda o zaman az ağrıyo hemşire bana hızlı yapınca çok ağrıyordu ben kendim yavaş yavaş yaptım az ağrıdı
Aralik 1 de gelir herldeBende vermek isterim canım inşallah güzel haberleroh ne güzel ne zaman gelicek eşin canım insan özler tabiki
Yaaa ne güldüm son yazdığınageçmiş olsun canım dikkat et kendine ilaç kullanımı da olmuyor v daha fazla b dikkat etmeliyiz
Daha ii ol cnm.İyiyim ben canım sen nasılsın bebiş nasıl
Vala ben de hiç libido yükselmesi yok şu an bı yerde yanlış mı var kasık karın ağrım varAralik 1 de gelir herlde
Simdiden herifin uzerine atlama planlri yapiormgebelikte libido artiomus dediler. Dogruymus valla.bak geldginde erknden asagiya inelim(2 katli evleri) . Ailenle zaten bi hafta sabah aksm beraber olcksin dedim
cenem dusunce ole goruom kendimi.
Saoalsn cnm. Ne varsa yedim ictm ama bi halta yaramadi. Halay cekio bademciklerm
Daha ii ol cnm.
Cok sukur idare edioz biz de. Kucuk okuzumu gormk icin gun sayiyorm. Azck da olsa pasamin harektlrini hissediorm keyfim gelio
Oksapar kan sulandırıcı iğnenin içindeki ilaç canımNe ilacı canım
Maşallah canım ne güzel bakalım ben ne zaman hissedecemAralik 1 de gelir herlde
Simdiden herifin uzerine atlama planlri yapiormgebelikte libido artiomus dediler. Dogruymus valla.bak geldginde erknden asagiya inelim(2 katli evleri) . Ailenle zaten bi hafta sabah aksm beraber olcksin dedim
Saoalsn cnm. Ne varsa yedim ictm ama bi halta yaramadi. Halay cekio bademciklerm
Daha ii ol cnm.
Cok sukur idare edioz biz de. Kucuk okuzumu gormk icin gun sayiyorm. Azck da olsa pasamin harektlrini hissediorm keyfim gelio
Anladm cnm şifa olsunlarOksapar kan sulandırıcı iğnenin içindeki ilaç canım
Vala ben de hiç libido yükselmesi yok şu an bı yerde yanlış mı var kasık karın ağrım varsalı sabah eşim yola gitti muhtemelen hafta sonuna anca gelecek çok özledim aslında ama gelince nasıl olcak bilmiorum eşimde korkar yanaşmaz snrm Dr gidene kadar
Son 3 haftack isteMaşallah canım ne güzel bakalım ben ne zaman hissedecemaz kaldı kavuşacan
yok kiiz yanlis yok bi yerlerde. Bnm de ilk aylr yoktu cnm hic istemiodu. Gayet norml yani. Biz hic dr a da sormdik. Sadece dikkt ettik. Kanaman falan yoksa fazla zorlmdan devm edin hayatiniza.
Ayiptr solemesi Biz 1 aydir ayriyiz o yuzden bnm biraz tavan yapti galiba
Son 3 haftack iste
Daha tam emin deilm ama bebisim diye diye dusunuorm. Ozellikle yemek yediktn sonra ve gece soluma yatinca hissediorm. En son yuz ustu yatiodu insllh normle donmustr
Oy yerim ben onu maşallah yayok kiiz yanlis yok bi yerlerde. Bnm de ilk aylr yoktu cnm hic istemiodu. Gayet norml yani. Biz hic dr a da sormdik. Sadece dikkt ettik. Kanaman falan yoksa fazla zorlmdan devm edin hayatiniza.
Ayiptr solemesi Biz 1 aydir ayriyiz o yuzden bnm biraz tavan yapti galiba
Son 3 haftack iste
Daha tam emin deilm ama bebisim diye diye dusunuorm. Ozellikle yemek yediktn sonra ve gece soluma yatinca hissediorm. En son yuz ustu yatiodu insllh normle donmustr
Allah razı olsun canım aminAnladm cnm şifa olsunlar
O zamn yapistr gitsinYok kanamam falan şükür bklm vala sağlıklı olsun da çok zorlamayız
Haha atla atla acısını çıkarAralik 1 de gelir herlde
Daha ii ol cnm.
O zamn yapistr gitsinvalla masllh bizimkisi hic takmadi o isleri. Simdi de ogluma ii bak ha deyip duruo
Bana da dub eczacı hızlı yaptı çok canım yandı hatta eve geldiğimde tekrar kanamaya başladı. Bende eşime yaptıracağım iğne görmeye bile dayanamam ben. Söylediğin iyi oldu yavaş yapsın eşim. Senin bebiş kaç haftalık canım?Valla her gün aynı saatte yapılacak diye bir şey duymadım sıkıntı olmaz bence doktorumda bir şey demedi çünkü ama ben sağlık ocağında yaptırdığım İçin işten 4 buçuğa doğru çıkıp gidip yaptırıyorum hafta sonuna denk gelince de lise arkadaşım var hemşire olan komşuyuz onunla ona yaptırıyordum ama geçen pazar günü burda değildi mecbur kendim yaptım ki ben de hayatta kendi kendime yapamam diye düşünüyordum ama çok basitmiş göbekten yapabiliyorumaynen canım bebiş için mecbur çekecez Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Teşekkür ederim canım inşallah tez zamanda sevininHayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına.ben de bu ay yumurtlamadan sonra başlayacağım coraspirine, çünkü adeti erken getirtiyor benim. bakalım hayırlısı inşallah biz de seviniriz
Bende incir kuru denedim bu ay ama tam anlamiyla hergun yapmadimŞu an pek akintim yok ama göğüs hassasiyetim adete bir hafta kala basladi. Ben bu ay corasprin haricinde incir kuru yaptim hatta yapilmasi gerekenden 5 gunde eksik yaptim ama ilk kez yumurtlamayi zirvede hissettim 10 gun boyunca asiri akinti oldu. Kasıklarım da sis su anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?