Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kan pıhtılaşması çıktı canım geçen ay corasprin kullandım hamile kaldım. bugünden itibaren göbekten iğneye başladı doktorum
Bu arada canım ilacı yavaş verin vücuda o zaman az ağrıyo hemşire bana hızlı yapınca çok ağrıyordu ben kendim yavaş yavaş yaptım az ağrıdı

Bende vermek isterim canım inşallah güzel haberler oh ne güzel ne zaman gelicek eşin canım insan özler tabiki
Aralik 1 de gelir herlde
Simdiden herifin uzerine atlama planlri yapiorm gebelikte libido artiomus dediler. Dogruymus valla.bak geldginde erknden asagiya inelim(2 katli evleri) . Ailenle zaten bi hafta sabah aksm beraber olcksin dedim
Yaaa ne güldüm son yazdığına geçmiş olsun canım dikkat et kendine ilaç kullanımı da olmuyor v daha fazla b dikkat etmeliyiz
cenem dusunce ole goruom kendimi.
Saoalsn cnm. Ne varsa yedim ictm ama bi halta yaramadi. Halay cekio bademciklerm
İyiyim ben canım sen nasılsın bebiş nasıl
Daha ii ol cnm.
Cok sukur idare edioz biz de. Kucuk okuzumu gormk icin gun sayiyorm. Azck da olsa pasamin harektlrini hissediorm keyfim gelio

Vala ben de hiç libido yükselmesi yok şu an bı yerde yanlış mı var kasık karın ağrım var salı sabah eşim yola gitti muhtemelen hafta sonuna anca gelecek çok özledim aslında ama gelince nasıl olcak bilmiorum eşimde korkar yanaşmaz snrm Dr gidene kadar

Maşallah canım ne güzel bakalım ben ne zaman hissedecem az kaldı kavuşacan

yok kiiz yanlis yok bi yerlerde. Bnm de ilk aylr yoktu cnm hic istemiodu. Gayet norml yani. Biz hic dr a da sormdik. Sadece dikkt ettik. Kanaman falan yoksa fazla zorlmdan devm edin hayatiniza.
Ayiptr solemesi Biz 1 aydir ayriyiz o yuzden bnm biraz tavan yapti galiba
Maşallah canım ne güzel bakalım ben ne zaman hissedecem az kaldı kavuşacan
Son 3 haftack iste
Daha tam emin deilm ama bebisim diye diye dusunuorm. Ozellikle yemek yediktn sonra ve gece soluma yatinca hissediorm. En son yuz ustu yatiodu insllh normle donmustr

Yok kanamam falan şükür bklm vala sağlıklı olsun da çok zorlamayız

Oy yerim ben onu maşallah ya

Haha atla atla acısını çıkar

Bana da dub eczacı hızlı yaptı çok canım yandı hatta eve geldiğimde tekrar kanamaya başladı. Bende eşime yaptıracağım iğne görmeye bile dayanamam ben. Söylediğin iyi oldu yavaş yapsın eşim. Senin bebiş kaç haftalık canım?

Bende incir kuru denedim bu ay ama tam anlamiyla hergun yapmadim
Etki yaptigina inanmiyorum cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…