- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hayırlısı olsun canım inşallah olur emeklerin karsılık bulurGunaydin kizlar simdi ciktim doktordan 18.5mm tek yumurtam gelismis digerleri büyumemis hatta kücülmus. Yarin gece igne pazartesi asilama olucak. iki tane olsa daha iyi olurdu ama olsun Buna da süküler olsun
Aynen canım nette de okudum yorumlarda bayanlar yazıyordu yavaş yapın canınız yanmasın Diye benim hiç kanamadı da 11 haftalık canımBana da dub eczacı hızlı yaptı çok canım yandı hatta eve geldiğimde tekrar kanamaya başladı. Bende eşime yaptıracağım iğne görmeye bile dayanamam ben. Söylediğin iyi oldu yavaş yapsın eşim. Senin bebiş kaç haftalık canım?
Hadi Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımGunaydin kizlar simdi ciktim doktordan 18.5mm tek yumurtam gelismis digerleri büyumemis hatta kücülmus. Yarin gece igne pazartesi asilama olucak. iki tane olsa daha iyi olurdu ama olsun Buna da süküler olsun
Hayırlısı olsun canım inşallah olur emeklerin karsılık bulur
Hadi Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Amin canım inşallahInsallah kuzum hepimizin yüzü güler. Hepimiz artik guzel seylerden konusalim
Sanırım 15 gün yapılması gerekiyordu ben 10 gün yapabildim ama yumurtaliklarimi çalıştırdığını hissettim. Demekki kişiden kişiye değişiyorBende incir kuru denedim bu ay ama tam anlamiyla hergun yapmadim
Etki yaptigina inanmiyorum cnm
Oy maşallah seninki büyümüş bileAynen canım nette de okudum yorumlarda bayanlar yazıyordu yavaş yapın canınız yanmasın Diye benim hiç kanamadı da 11 haftalık canım
Aynen canimSanırım 15 gün yapılması gerekiyordu ben 10 gün yapabildim ama yumurtaliklarimi çalıştırdığını hissettim. Demekki kişiden kişiye değişiyor
Allah razı olsun canım amin inşallahOy
Oy maşallah seninki büyümüş biledarısı bize inşallah
Cnm çok sevindim bı tane olsun tutsun da önemli olan o hadi insAllah cnm hayrlı sonuçlar alirsn insAllahGunaydin kizlar simdi ciktim doktordan 18.5mm tek yumurtam gelismis digerleri büyumemis hatta kücülmus. Yarin gece igne pazartesi asilama olucak. iki tane olsa daha iyi olurdu ama olsun Buna da süküler olsun
Benimde 19 ay olmuştu 3 düşüğün oldu ucundede bende duymadım bunda da korkuyorum Allahım hepimize yaşatır inş bu duyguyuAynen canim
2 yil olcak ama ben hamile kalamadim bi dusuk bir kimyasal
Hic kalp atisini bile duyamadim
Oy maşallah güzel artmış bende yarnb tekrar kan vereceğim darısı bana inşKizlaaaar sonucum çıktı çok şükür pazartesi 110 çıkmıştı dün vermiştim 484 çıktı 3 haftalık anca dedi aile hekimi içim rahatladı şükürRabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
Amin cnm insAllahOy maşallah güzel artmış bende yarnb tekrar kan vereceğim darısı bana inş
Oy maşallah canım çok şükür gözün aydın sağlıklıca devam etsin inşallahKizlaaaar sonucum çıktı çok şükür pazartesi 110 çıkmıştı dün vermiştim 484 çıktı 3 haftalık anca dedi aile hekimi içim rahatladı şükürRabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
Vala yeni dedi Dr 3 haftalık anca dedi son adet tarihime göre 6. Hafta içinde olmak gerekirdiOy maşallah canım çok şükür gözün aydın sağlıklıca devam etsin inşallahbu Arada 3 haftalık mı
Geç döllenme olmuş demekki canım sağlıkla devam etsinVala yeni dedi Dr 3 haftalık anca dedi son adet tarihime göre 6. Hafta içinde olmak gerekirdi
Aynen cnm geç döllenmeGeç döllenme olmuş demekki canım sağlıkla devam etsin
Aynen cnm geç döllenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?