Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin kizlar simdi ciktim doktordan 18.5mm tek yumurtam gelismis digerleri büyumemis hatta kücülmus. Yarin gece igne pazartesi asilama olucak. iki tane olsa daha iyi olurdu ama olsun Buna da süküler olsun
Hayırlısı olsun canım inşallah olur emeklerin karsılık bulur

Aynen canım nette de okudum yorumlarda bayanlar yazıyordu yavaş yapın canınız yanmasın Diye benim hiç kanamadı da 11 haftalık canım

Gunaydin kizlar simdi ciktim doktordan 18.5mm tek yumurtam gelismis digerleri büyumemis hatta kücülmus. Yarin gece igne pazartesi asilama olucak. iki tane olsa daha iyi olurdu ama olsun Buna da süküler olsun
Hadi Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

Cnm çok sevindim bı tane olsun tutsun da önemli olan o hadi insAllah cnm hayrlı sonuçlar alirsn insAllah

Kizlaaaar sonucum çıktı çok şükür pazartesi 110 çıkmıştı dün vermiştim 484 çıktı 3 haftalık anca dedi aile hekimi içim rahatladı şükür Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
Oy maşallah canım çok şükür gözün aydın sağlıklıca devam etsin inşallah bu Arada 3 haftalık mı

Aynen cnm geç döllenme

merhaba prenses annesi. konuşmuştuk daha önce. çok şükür sen hamile kalmışsın . darısı da başıma hamilesin bana da dua et
bulmuşken sorayım seni kaçıncı gün testin pozitif sonuçlandı. yani adetten kaç gün önce??
benim de bir oğlum var hatırlarsan Allah bağışlar inş ama sanki hiç hamile kalmamışım gibi unuttum nerdeyse belirtileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…