- 16 Ağustos 2019
- 459
- 549
- 33
Amin cnmBenimde 19 ay olmuştu 3 düşüğün oldu ucundede bende duymadım bunda da korkuyorum Allahım hepimize yaşatır inş bu duyguyu
Inşallah canım hepimize inşallahAmin cnm
Korkma bence canim insllah bu sefer bebegin sana tutunur
Cnm çok sevindim bı tane olsun tutsun da önemli olan o hadi insAllah cnm hayrlı sonuçlar alirsn insAllah
Kizlaaaar sonucum çıktı çok şükür pazartesi 110 çıkmıştı dün vermiştim 484 çıktı 3 haftalık anca dedi aile hekimi içim rahatladı şükürRabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
Zor bir süreç canım tabiki Allahım yardım etsin hepimizeInsallah canim valla maddi manevi yiprandik.
Çok geçmiş olsun inşallah olur Rabbim hepimize nasip etsin inşallah doktor tüp demiş yaştan dolayı yaşınız kaç acaba ? Bende ,30 6 senelik evliyim ama ne gelen var ne giden pko var bende de yumurtalar tembel...Rabbim ol derse olur her nasip vaktine esirdir sabırla bekliyoruz inşallah kendilerini fazla bekletmezlerKizlar Bende bugun doktira gittim reglinin 15.günü sagda 12mm 11mm 15mm 3 yumurta var solda hic yok. cumaya muhtemelen 15mm olan gelisebilir dedi. Benim doktor yoktu baska doktorla görüstüm.
O da pek umutlu degil tüp bebek düsun diyor. Sanirim yaştan dolayi. Bu arada kendi doktorum perde var demisti ama bu doktor göremedi. Kafam allak bullak oldu. Cumaya kadar c life ve incire yuklenicem.
Ne güzel canım çok güzel çıkmış sonucunKizlaaaar sonucum çıktı çok şükür pazartesi 110 çıkmıştı dün vermiştim 484 çıktı 3 haftalık anca dedi aile hekimi içim rahatladı şükürRabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
Çok geçmiş olsun inşallah olur Rabbim hepimize nasip etsin inşallah doktor tüp demiş yaştan dolayı yaşınız kaç acaba ? Bende ,30 6 senelik evliyim ama ne gelen var ne giden pko var bende de yumurtalar tembel...Rabbim ol derse olur her nasip vaktine esirdir sabırla bekliyoruz inşallah kendilerini fazla bekletmezler
Kızlar bugünki ovulasyon testimgece sol kasık ağrısından uyuyamadım yumurtlama diy düşündüm ama silik değil henüz
Dün değerlendiremedim bugun akşam değerlendiricem canım ne olur ne olmaz. Canım daha 1 ay olmadı baktırmıstım hormonlarıma gayet iyi dedi doktor hatta hemen bir anda yğkselirmiki. Hayırlısı olsun ama sol kasıgım ağrıyor zaten gece uyuyamadım düşünCanim gebelik yoksa degerlendir kacirma. Bu arada eger olaki olmazda regli olursan hormonlarina bir vaktir istersen lh yükselmis olabilir.tabi biz napiyoruz iyi dusunüyoruzki iyi olsun.
Allah bağuşlasın inşallah hadi inşallah çatlar hayırlısı ile olur Rabbim en güzeli ile nasip etsin bende hayıt kullanmıştım elhamdülillah şuan düzenddüzende gibi bir kaç gün geçtiği falan oluyı ama bilmiyorum c life duymadım hiç bi araştırayım olmazsa alırım bende ahhh neler neler yapmadımki abla ya nasip kısmet ..zamanCanim benim yasim 36 1 tane oglum var sukürler olsun.bendede pko ve regli düzensizligi vardi yumurtam catlamiyordu kist oluyordu..sonra 3 ay hayit hapi kullandim düzene girdi. Hormon degerlerim normal esimin degerleride iyi ama nasip olmayinca olmuyor. Hayit mucizevi bir bitki tavsiye ederim doktoruna danisip kullanabilirsin.birde c life dite bur macun var onun icindede hayit bitkisi var onunlada hamile kalan cok olmus.önceleri ne yumurtladigimi ne catladigini anlardim. Simdi yumurtlama donemini bariz hissediyorum. bugunki kontrolde 18.5mn tek yumurtam var bakalim catlarsa pazartesi asilama olacak.
çok şükür cnm evet senin nick bu muydu hatrlayamdm ne zmn konuşmuştuk Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahmerhaba prenses annesi. konuşmuştuk daha önce. çok şükür sen hamile kalmışsın . darısı da başıma hamilesin bana da dua et
bulmuşken sorayım seni kaçıncı gün testin pozitif sonuçlandı. yani adetten kaç gün önce??
benim de bir oğlum var hatırlarsan Allah bağışlar inş ama sanki hiç hamile kalmamışım gibi unuttum nerdeyse belirtileri
hadi hayırlısı cnm çatlar insAllah bı an önceOyle canim 1 taneyede raziyim. Olsunda. Benim gecen ayki tedavide 2 tane catlatma ignesine ragmen catlamamisti 3 tane yumurtam kist olmustu..oyüzden doktora pazartesi sabahi önce yumurtam catlamismi diye kontrol edip sonra asilama olsun dedim. Insallah bu sefer çatlar. 5 kg havuc aldim.taze havuc suyu sıkıp iciyorum günde 2 sefer insallah işe yarar kuzum.
ya hala t çok koyu yumurtlama ki ki acabaKızlar bugünki ovulasyon testimgece sol kasık ağrısından uyuyamadım yumurtlama diy düşündüm ama silik değil henüz
Saol cnm çok şükürNe güzel canım çok güzel çıkmış sonucun
Amin insAllah canımMasallah subhanallah canim böyle katlanarak devam etsin insallah. Banada dua et kuzum cuma hürmetine
Aynen canım koyu olabilir yumurtlama ama bilmiyorum kasık ağrım çok fazla yaçok şükür cnm evet senin nick bu muydu hatrlayamdm ne zmn konuşmuştuk Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahvala inanır mısın bende unuttum kızımda bilememiism ya da unutmusum adet düzensizliği vardı son bı senedir adetin 27. Günü kan vermiştim negatifti 31. Günü idrar testinde silik çıktı 33. Gün 110 çıktı değerim geç döllenme olmuş son adet tarihim 10 ekim çünki
hadi hayırlısı cnm çatlar insAllah bı an önce
ya hala t çok koyu yumurtlama ki ki acaba
Saol cnm çok şükür
Hayır olsun canım insAllah yaAynen canım koyu olabilir yumurtlama ama bilmiyorum kasık ağrım çok fazla ya
İnşallah canımHayır olsun canım insAllah ya
Canım bu markayı bilmiyorumda benim aldığım yerdeki pik yapıyor yani orayı önerebilirimKizlar bugun sabah doktor 18.5mm yumurta var dedi. 2 saat once innovita ovulasyon testi yaptim silik cikti.bu testlere pek de guven olmuyor gibi. Laboquik daha iyiydi
Eki Görüntüle 2554732
Çok sıvı aldınmı testten önce bu arada canımKizlar bugun sabah doktor 18.5mm yumurta var dedi. 2 saat once innovita ovulasyon testi yaptim silik cikti.bu testlere pek de guven olmuyor gibi. Laboquik daha iyiydi
Eki Görüntüle 2554732
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?