Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar bugun sabah doktor 18.5mm yumurta var dedi. 2 saat once innovita ovulasyon testi yaptim silik cikti.bu testlere pek de guven olmuyor gibi. Laboquik daha iyiydi
Eki Görüntüle 2554732
cnm innovitanin başka türünü kullan ben sarı papatya resmi olan onlar çok hassas ve doğru gösteriyor gerçekten bunu bilemiyorum

cnm innovitanin başka türünü kullan ben sarı papatya resmi olan onlar çok hassas ve doğru gösteriyor gerçekten bunu bilemiyorum

50li paket aldim canim gecen ayda kullandim daha 10 15tane var onlarida önumüzdeki ay kullanirim.birdahada almam.laboquik cok iyiydi.

Kızlar napıyosunuz ben çok yorgunum cuma günü canım çıkıyor okulda, dinleneceğim artık Ben de laboquick seviyordum ama genel olarak ovü testleri beni geriyor stres yapıyorum o yüzden iki aydır bilmiyorum ne zaman yumurtladığımı, denk gelirse gelir inş

Tatil sanırım haftaya okullar canım öğretmenler çalısıyormu bilmiyorum

Kuzum en temizi regliden sonra gunaşırı degerlendirmek. Ama test yapmadanda duramiyor insan

Aslında en güzeli cnm ister istemez stres yapıyor insan

Kuzum en temizi regliden sonra gunaşırı degerlendirmek. Ama test yapmadanda duramiyor insan
Ben duruyorum işte çünkü pik görüyorum o günü ve ertesi günü değerlendiriyorum olmuyor günaşırı yapıyorum yine olmuyor amaaan dedim artık olacağı varsa o güne denk gelir zaten

Aslında en güzeli cnm ister istemez stres yapıyor insan
Ben biraz fazla yapıyorum işte, pik oldu ne zaman çatlar tam 24 saat mi daha mı erken filan diye düşünmekten adamı da strese sokuyorum, yumurtladığımı gördüm 11-14 arası çatlıyor o günler yoğunlaşıyoruz işte artık nasip

Düzenli olyorsan aslında en iyisi düzenli ilişki diyorlar cnm Rabbim çok bekletmeden tüm isteyenlere nasıp etsin insAllah

Ben bu ara tatili çok sevdim gerçekten iyi gelecek inş ☺
Bencede ya iyi oldu biz şök toplantılarını da bu sürede yapıcaz. Pzts rahim filmi çekilcem sabah 8 de anestezili ama yine de korkuyorum ya

Ben duruyorum işte çünkü pik görüyorum o günü ve ertesi günü değerlendiriyorum olmuyor günaşırı yapıyorum yine olmuyor amaaan dedim artık olacağı varsa o güne denk gelir zaten

Bende daha once günasiri degerlendirdim tutmadi.sadece pik ve sonrasini degerlendirdim yine tutmadi. En iyisini yapiyorsun.rahat dene birde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…