Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciceklerim ben iki gündür regl sancısı gibi bir sancıyla uyanıyorum ama gelen giden yok hala gec yumurtladım reglim ondan gecikmis olabilirmi? Etiketlere bakamadım özür dilerim daha sonra tekrar girdigimde bakarım durumumu paylasmak istedim cıkacam birazdan

Hoşgeldin canım regl günün ne zamandı? Test yapsana geçtiyse günün canımmm

Geç yumurtlama olunca adet nasıl oluyor bende hiç bilmiyorum canım ya

Hoşgeldin canım regl günün ne zamandı? Test yapsana geçtiyse günün canımmm
Elimde fazla hcg testi yok canım geldi gelecek diye beklerken pedleri bosbos cöp yapıyorum ama öyle fazlada agrım yok sadece sabahları oluyo hafif ovü testiyle bakayım dedim oda cok silik cıkıyor t koyuda degil normal döngüm 30du en fazla suan 33.gündeyim gec döllenme olsa hcgdede cıkmaz sanırım 10gün olmadı yum gününden ücgün sonra olmustu iliski

Bencede adetin geçtiyse test yap kuzum inşallah hamilesindir

Bencede adetin geçtiyse test yap kuzum inşallah hamilesindir☺☺
İnsallah ya
Adetim dündü gelen giden yok canım ama gecte yumurtladım normalde 17.sinde ovü oluyodu bu sefer 20. günde oldu ovüm o dönemde olan iliski üstündende on gün gecmedi cıkmazki kuzum

İnsallah ya
Adetim dündü gelen giden yok canım ama gecte yumurtladım normalde 17.sinde ovü oluyodu bu sefer 20. günde oldu ovüm o dönemde olan iliski üstündende on gün gecmedi cıkmazki kuzum
Bence yarın sabah ilk idrarinla bir test yap canım Allah'ım gönlüne göre versin inşallah

Cnm geç yumurtlama olduysa gecikebiliyor adet hadi hayırlısı insAllah gelmez cnm hiç nasılsın yoksun hic

Cnm geç yumurtlama olduysa gecikebiliyor adet hadi hayırlısı insAllah gelmez cnm hiç nasılsın yoksun hic
İlkkez bukadar uzadı döngüm karıstı iyice tarihlerim iyiyim sen nasılsın cicegim böcegin nasıl gebelige yormayayım herseyimi diye girmedim yine buralarda buldum kendimi reglde gecikince

Canım 15gğn falan geçerse çıkar herhalde hcg de inşallah bebiş vardır yaaa bize mutlu haber verirsin bekle bakalım birkaç gün daha olmadı eczaneden al

İnsallah ya
Düzenli mi oluyosun hep canım adetini bu arada? 10 gün olmadan çıkmaz zaten canım

Düzenli mi oluyosun hep canım adetini bu arada? 10 gün olmadan çıkmaz zaten canım
Normalde düzenliydi kuzum iki aydır düzensizlesti tarihlerim
Aynen gitme artık ya sen olmayınca sessiz kalıyor buralar
Bu gidisle kalacam galiba cicegim testlerimi sizlerle paylasmak istiyorum kırmızı kartlarımıda tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…