Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlkkez bukadar uzadı döngüm karıstı iyice tarihlerim iyiyim sen nasılsın cicegim böcegin nasıl gebelige yormayayım herseyimi diye girmedim yine buralarda buldum kendimi reglde gecikince
Döngü karıştıkça kafa da karışıyor cidden sonu hayır olsun insAllah öyle oluyor vala ya bende öyleydim sonra sonra insan alışıyor herhlde yok ya değilde diyosun

Normalde düzenliydi kuzum iki aydır düzensizlesti tarihlerim

Bu gidisle kalacam galiba cicegim testlerimi sizlerle paylasmak istiyorum kırmızı kartlarımıda tabi
Ay inşallah beniştir ya valla nasıl mutlu olurum canım benim evet evet gitme ya iyi geliyor bana burası bence birbirimizle paylasıyoruz en azından inşallah pozitif testlerini paylaşcaksın bizimle

Döngü karıştıkça kafa da karışıyor cidden sonu hayır olsun insAllah öyle oluyor vala ya bende öyleydim sonra sonra insan alışıyor herhlde yok ya değilde diyosun
Gecen ayki döngün nasıldı canım senin? Düzenli tarihtemi olmustun yoksa erken yada gecmi? Kendime bir py cıkartayım bari

Ay inşallah beniştir ya valla nasıl mutlu olurum canım benim evet evet gitme ya iyi geliyor bana burası bence birbirimizle paylasıyoruz en azından inşallah pozitif testlerini paylaşcaksın bizimle
İnsallah bebegim bu arada senin birkac ovüyü gördüm sen hamilesin benim testlerim öyle koyu cıkmıyor ovüden beri silik cıkıyor

Amin insallah cicegim bat 27kasım olarak anladım sat olursa insallah 27ekim olur ekledim listeye

İnsallah bebegim bu arada senin birkac ovüyü gördüm sen hamilesin benim testlerim öyle koyu cıkmıyor ovüden beri silik cıkıyor
Yok canım zannetmiyorum ya kendimi umutlandıramam yineliyorum sürekli testlerimi yumurtladır diye düşünüyorum ben en son 4te yaptım çatlamışmı diye yumurta böyle çıktı çatlamamış sanırım hala

Eklentiler

• 454939F4-4357-4A6C-9565-0C9A7AAE7B39.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 24
Canım kacgündür bu sekilde cıkıyo toplamda en fazla iki üc gün olması lazım yum ise fazlasıysa bence gebelige isaret ben cok umutluyum adına

CİCEKLERİM YENİ GELEN ÜYELERİM
YAZDIKLARINI GÖRMEDİKLERİM LÜTFEN TEKRAR BİLDİRİN DURUMLARINIZI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…