İnş ya hayatımda anestezi almadım ya o duygudan korkuyorum aslındaAnestezili ise korkma canım uyandığında bitmiş olur herşey, sonuç iyi çıkar inş Allah yardımcın olsun
Merhaba benim bat 4 AralıkCİCEKLERİM YENİ GELEN ÜYELERİM
YAZDIKLARINI GÖRMEDİKLERİM LÜTFEN TEKRAR BİLDİRİN DURUMLARINIZI
Canım 2 gündür böyle pik sonuçlarım gün içinde hatta 2 kere yapıyprumki çatladımı diye ama 2 gündür böyle pik bakalım yarın ne olucakCanım kacgündür bu sekilde cıkıyo toplamda en fazla iki üc gün olması lazım yum ise fazlasıysa bence gebelige isaret ben cok umutluyum adına
Haha tamam yap yap canım bekliyoruzTamam bebegim dönelim ama öncesinde kocaya yemek yapmam gerek beni yemesin sonra birkac saat sonra döneriz okey
cnm geçen ay kısa olmuştu döngüm 20 gün sürmüştü bal çörek otu tarçın kürü yaptığım için bu ay takip etmedim yumurtlamayı snrm geç yumurtlama olmuş olacak ki geç döllenme olduGecen ayki döngün nasıldı canım senin? Düzenli tarihtemi olmustun yoksa erken yada gecmi? Kendime bir py cıkartayım bari
Suya dikkat ettin mi diğerlerinde daha koyuydu t sanki cnmYok canım zannetmiyorum ya kendimi umutlandıramam yineliyorum sürekli testlerimi yumurtladır diye düşünüyorum benen son 4te yaptım çatlamışmı diye yumurta böyle çıktı çatlamamış sanırım hala
Ee Yani ortalarda yoksun bir gelip cee diyip geri gidiyorsun, böyle de olmaz kiiBir kızgınlık bir kırgınlıkmı seziyorummmm
Düzenledim cicegimMerhaba benim bat 4 Aralık
Oykıyamam yaaa mekanın sahibi geri geldi böcegim
İnsallah vardır balam insallah hissettigim dogrudur bekleyip görelimCanım 2 gündür böyle pik sonuçlarım gün içinde hatta 2 kere yapıyprumki çatladımı diye ama 2 gündür böyle pik bakalım yarın ne olucakya canım keşke olsa ya ama hevesli değilim kesinlikle herşey olabilir sonucta
Giremedim bir mutfagaHaha tamam yap yap canım bekliyoruz
Benzetmek gibi olmasın benim döngüme cok benziyorcnm geçen ay kısa olmuştu döngüm 20 gün sürmüştü bal çörek otu tarçın kürü yaptığım için bu ay takip etmedim yumurtlamayı snrm geç yumurtlama olmuş olacak ki geç döllenme oldu
Suya dikkat ettin mi diğerlerinde daha koyuydu t sanki cnm
İnşallah canımmmmİnsallah vardır balam insallah hissettigim dogrudur bekleyip görelim
Sahip cıkmamıssınız baskan yardımcıları yook kayyum yoook meclis üyeleri kayıp olmazki böyle ben belemi emenet ettiydim sizeeyyEe Yani ortalarda yoksun bir gelip cee diyip geri gidiyorsun, böyle de olmaz kiibir de öldürmüşler benim topiğimi diyor, neden acaba
Yani uyumak gibi düşün aklına kötü şeyler getirme, ben endoskopide bile almıştım bildiğim birşeydi, derin bir uyku aslındaİnş ya hayatımda anestezi almadım ya o duygudan korkuyorum aslında
Kactım ben baybayHadi gir
Onu bunu bilmem ben burdaydım şekerimSahip cıkmamıssınız baskan yardımcıları yook kayyum yoook meclis üyeleri kayıp olmazki böyle ben belemi emenet ettiydim sizeeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?