Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım kacgündür bu sekilde cıkıyo toplamda en fazla iki üc gün olması lazım yum ise fazlasıysa bence gebelige isaret ben cok umutluyum adına
Canım 2 gündür böyle pik sonuçlarım gün içinde hatta 2 kere yapıyprumki çatladımı diye ama 2 gündür böyle pik bakalım yarın ne olucak ya canım keşke olsa ya ama hevesli değilim kesinlikle herşey olabilir sonucta

Gecen ayki döngün nasıldı canım senin? Düzenli tarihtemi olmustun yoksa erken yada gecmi? Kendime bir py cıkartayım bari
cnm geçen ay kısa olmuştu döngüm 20 gün sürmüştü bal çörek otu tarçın kürü yaptığım için bu ay takip etmedim yumurtlamayı snrm geç yumurtlama olmuş olacak ki geç döllenme oldu
Suya dikkat ettin mi diğerlerinde daha koyuydu t sanki cnm

İnsallah vardır balam insallah hissettigim dogrudur bekleyip görelim

Benzetmek gibi olmasın benim döngüme cok benziyor insallah hayırlısı olur cicegim

Ee Yani ortalarda yoksun bir gelip cee diyip geri gidiyorsun, böyle de olmaz kii bir de öldürmüşler benim topiğimi diyor, neden acaba
Sahip cıkmamıssınız baskan yardımcıları yook kayyum yoook meclis üyeleri kayıp olmazki böyle ben belemi emenet ettiydim sizeeyy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…