Tamam lorikoya söyleyeyimde o gelsin ben giderim madem özlemedinOnu bunu bilmem ben burdaydım şekerimlorikoyu özledim ama keşke gelse yaa
Hoşbulduk canım çok tesekkurlerDüzenledim cicegimhosgeldin demediysem eger hosgeldin
Canım coookk sevindim.insallahh olurGunaydin kizlar simdi ciktim doktordan 18.5mm tek yumurtam gelismis digerleri büyumemis hatta kücülmus. Yarin gece igne pazartesi asilama olucak. iki tane olsa daha iyi olurdu ama olsun Buna da süküler olsun
Hadi insAllah tamamen benzesin insAllah canımBenzetmek gibi olmasın benim döngüme cok benziyorinsallah hayırlısı olur cicegim
Tabiki söylerimOnu özledigimi söylermisin aynı yerde bekliyorum
Tesekkür ederim bebegim senide daah aktif görmek istiyorumTabiki söylerim
İnsallah kuzummmmHadi insAllah tamamen benzesin insAllah canım
Canım coookk sevindim.insallahh olur
Rica ederim efenim eski tadım tuzum yok valla konu olursa yazıyorum sadeceTesekkür ederim bebegim senide daah aktif görmek istiyorum
Öyle deme yavrum rabbimin gücüne giderRica ederim efenim eski tadım tuzum yok valla konu olursa yazıyorum sadece
Saol cnm amin inşallahhhh Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın havalardan mı neden neşesizim bu ara bikaç güne toparlarım kuzumÖyle deme yavrum rabbimin gücüne gider
O herseyin en iyisini bilendir cok cektin biliyorum cokta icin kanıyor ama takdiri ilahi bunca sabrının mükafatı cok güzel bebisler olacak en az üc tane evladın olacak insallah inanıyorum evlattan seninde yüzün gülecek insallah balam
Ve buradaki konularımız illa bebek degil kafanı dagıtmak icin istedigin konuyu secebilirsin ben eslik ederim sanaaa❤❤
Hadi dinle ve kendine gel ciceklerim ballısıııSaol cnm amin inşallahhhh Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın havalardan mı neden neşesizim bu ara bikaç güne toparlarım kuzum
Allah seni ya hiç tarzım değilHadi dinle ve kendine gel ciceklerim ballısııı
Ohh ne güzel bide L Loriklorik gelse..Oykıyamam yaaa mekanın sahibi geri geldi böcegimburadayım sizinleyim tamam
Öyle ama işte yine de insan telaş yapıyo.. Tabi en önemlisi iyi çıkması sonucunYani uyumak gibi düşün aklına kötü şeyler getirme, ben endoskopide bile almıştım bildiğim birşeydi, derin bir uyku aslında
Bana ögreten sensin nasıl hic tarzım degil o ne demekAllah seni ya hiç tarzım değil
Belki yarın belki yarından da yakın gelir belki belli mi olurOhh ne güzel bide L Loriklorik gelse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?