Hangisiniki
Yaa hadi inş Yaz günlerimize dönerizBelki yarın belki yarından da yakın gelir belki belli mi olur
Hahaha etmişim bi hataBana ögreten sensin nasıl hic tarzım degil o ne demek
Sen kayyumsun gizle isin ne gizlen diyemi ilanı ettikKim demis yoookben hep gizli takipteym bikerem
Söyle dediğin msjı cnm yazmaya üşendim resmini alıp attım müsait değilmiş misafir var yine zavallı lorikHangisinikihepsini yapabilirsin gerciii Bunuda yapppp
LORİKOMMMM KAYMAGIMMMM BALAMMMM COK ÖZLEDİM SENİ COOOOOKKKK DÖNNNNN NOLURRRR❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Gelecek hissediyorummmOhh ne güzel bide L Loriklorik gelse..
1 haftalık tatil var eski haline döner buralarYaa hadi inş Yaz günlerimize döneriz
Benide o hataya düsürdün kurtulamazsın artıkHahaha etmişim bi hatasaçma ama düşmüyor dilimden
Kimmis o bir haftalık tatilde olan bakayım1 haftalık tatil var eski haline döner buralar
Gece girer insallahSöyle dediğin msjı cnm yazmaya üşendim resmini alıp attım müsait değilmiş misafir var yine zavallı lorik
Etmeye çalıstım canım böyle çıktı bilmiyorum yarında yapıcam bakalımcnm geçen ay kısa olmuştu döngüm 20 gün sürmüştü bal çörek otu tarçın kürü yaptığım için bu ay takip etmedim yumurtlamayı snrm geç yumurtlama olmuş olacak ki geç döllenme oldu
Suya dikkat ettin mi diğerlerinde daha koyuydu t sanki cnm
Gelsin ya onuda özledikBelki yarın belki yarından da yakın gelir belki belli mi olur
Deme seninde mi dilindeBenide o hataya düsürdün kurtulamazsın artık
Canım bence takma olursan takarsın boşa harcama kendine eziyet etmeRegl olmadan pedden pisik oldum of
Öğretmen arkadaşlarKimmis o bir haftalık tatilde olan bakayım
Ben geldim tüm küskün cicekler buraya gelecek
O kız buraya gelecek
Oooooo youtubea koysanıza sizin düet fatihten daha cok dinlenir bebegimDeme seninde mi dilindeeşimle beraber düet yapıyorum oderece durum vahim
İki gündür normal takıyordum bugün günlük olana gectim hafif sancıyla kalkınca cok huyluyum takmazsamda duramamkiCanım bence takma olursan takarsın boşa harcama kendine eziyet etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?