Hadi hadi naz yapıyor demi misafiride yok demiOlabilirde olmayabilirde
Yoğun istek üzerine gelecek mi bakalımGelsin ya onuda özledik
eevt cnm bklm nolacakEtmeye çalıstım canım böyle çıktı bilmiyorum yarında yapıcam bakalımyumurtlamadır silik çıkarsa zaten
Kız takma manyak msn olursan takarsn ben yanımda taşıyordum her ihtimale karşı diye ama gerek kalmdi şükür seninde oyle olur insAllahRegl olmadan pedden pisik oldum of
Ohh ne güzel bide L Loriklorik gelse..
UZUN ZAMANDIR YOKTUM . BIRI DEMIS ÖLDÜ
Ahahaha rekor kırarız kesinOooooo youtubea koysanıza sizin düet fatihten daha cok dinlenir bebegim
Valla bana var dedi bilememHadi hadi naz yapıyor demi misafiride yok demi
Allah Allah cnm usuttun mu acaba niye bu kadar çok oldu agrinYa kızlar ben normalde yumurtlama zamanımda ağrı hissetmem şuan yumurtlama dönemimdeysem çok ağrım var dün akşamdan beri aralıksız ağrıyor normalmi sizce ya sol kasığım sadece ve belime bacağımada vuruyor sğrı çıldırcak gibi oluyorum
yaaaaaaUZUN ZAMANDIR YOKTUM . BIRI DEMIS ÖLDÜSIMDI YAZSINLAR KRRAAALLL GERI DÖNDÜ
Etmemmi ettimmkiiValla bana var dedi bilememtezahurat bekliyordur belki
Iyyy nanaaaa halâ bu sarkida misinHadi dinle ve kendine gel ciceklerim ballısııı
Kayyum dedgin arada gizli gizli izlicek milleti. Kendimi acik etsem her yerde cekinmez kimseSen kayyumsun gizle isin ne gizlen diyemi ilanı ettik
Valla canisi bnm de hem yum haftasi hem de gebe kaldgim vakit bacaklrima agri girmisti belimle beraber. Senden daha cok umutlndim yaaaYa kızlar ben normalde yumurtlama zamanımda ağrı hissetmem şuan yumurtlama dönemimdeysem çok ağrım var dün akşamdan beri aralıksız ağrıyor normalmi sizce ya sol kasığım sadece ve belime bacağımada vuruyor sğrı çıldırcak gibi oluyorum
Ben de gorduuuumYakın kalbimiiiiiiiii geliyoooorrrr gönlümüüüünnn efendiiiiisiiiiiiiiii❤❤❤❤❤❤
L Loriklorik beni izledigini bilöyürdöm
Haklısın canım öyle oluyor ama takma bosver gereksiz yereİki gündür normal takıyordum bugün günlük olana gectim hafif sancıyla kalkınca cok huyluyum takmazsamda duramamki
Yyyaaaa hosbulduummmmAllah Allah cnm usuttun mu acaba niye bu kadar çok oldu agrin
yaaaaaahoşgeldin
Beeennn geelllddiiimmm bbeeeennnnnnYakın kalbimiiiiiiiii geliyoooorrrr gönlümüüüünnn efendiiiiisiiiiiiiiii❤❤❤❤❤❤
L Loriklorik beni izledigini bilöyürdöm
WuhuuuuuuUZUN ZAMANDIR YOKTUM . BIRI DEMIS ÖLDÜSIMDI YAZSINLAR KRRAAALLL GERI DÖNDÜ
Ben böyle artizzzzz giris yapmadım loyUZUN ZAMANDIR YOKTUM . BIRI DEMIS ÖLDÜSIMDI YAZSINLAR KRRAAALLL GERI DÖNDÜ
Hoşgeldin canım valla özledik nerelerdeydin yaaaaaa özledik gitme bir daha nasılsınnnnUZUN ZAMANDIR YOKTUM . BIRI DEMIS ÖLDÜSIMDI YAZSINLAR KRRAAALLL GERI DÖNDÜ
Etmişsin demek geldiEtmemmi ettimmkii
Öldüm öldüm dirildim yasıyormusun ediyormusun hergün girip sordum buraya ciceklerim sahit istersen sorYyyaaaa hosbulduummmm❤❤❤
Beeennn geelllddiiimmm bbeeeennnnnnbeni beni bihterni ozlemedin mi
Bilmiyorum canım sizde de oluyormuydu böyleAllah Allah cnm usuttun mu acaba niye bu kadar çok oldu agrin
yaaaaaahoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?