- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Aksama gelecem dedim aslinda da misafirlerin onune cay koydum kaytariyorum su an
Nefes almaya mutfaga kactimBen de gorduuuumtuvalete gir yaz cik kiiz lorikoo
Iyi akşamlar cnm fatmacim senin göbeğin çıktı mi çıktıysa ne zaman çıktı:) ben 2 kilo aldım ama kendime alıyorum herhalde göbek yok öyle:)Ii aksmlr çüçekler napionuz nasilsinz
Haaahooooo hahoooUZUN ZAMANDIR YOKTUM . BIRI DEMIS ÖLDÜSIMDI YAZSINLAR KRRAAALLL GERI DÖNDÜ
Oyuncular sizzzziiiiiiiiiiEtmişsin demek geldi
Birlikte koyun kuzum tek koyma senAhahaha rekor kırarız kesinkoyamda bi aile cinayetine kurban mı gidem
Vala bilmiorum ki cnm ben hiç dikat etmemişim snrm değerim biraz yükselince karın kasık ağrısı hissetmeye başladımBilmiyorum canım sizde de oluyormuydu böyle
Yapaydin ya Allah allahBen böyle artizzzzz giris yapmadım loy
HOSGELDİNNNNN KADINIMMMMM HOSGELDİNNNNNNN❤❤
Iyiyim hamdolsun siz nassssiiiinizHoşgeldin canım valla özledik nerelerdeydin yaaaaaa özledik gitme bir daha nasılsınnnn
Oldum oldum dirildimÖldüm öldüm dirildim yasıyormusun ediyormusun hergün girip sordum buraya ciceklerim sahit istersen sor
Bana dedin ben onlara demedim ki süprizi kaçmasın didimAksama gelecem dedim aslinda da misafirlerin onune cay koydum kaytariyorum su an
Nefes almaya mutfaga kactim
Bi girdim 1.500 tane bildirimBana dedin ben onlara demedim ki süprizi kaçmasın didim
Önemli değil cnm bu sevaba karşılık bebişim gelsin artıkOyuncular sizzzziiiiiiiiiiritesekkürler nasıl bir sevaba girdin yavru filim bir bilsen
Valla bnm bastan beri gobegim ciktiIyi akşamlar cnm fatmacim senin göbeğin çıktı mi çıktıysa ne zaman çıktı:) ben 2 kilo aldım ama kendime alıyorum herhalde göbek yok öyle:)
Iyyy nanamııııIyyy nanaaaa halâ bu sarkida misinmillet unuttu kiiz. Bu tipsiz adami da hic sevmiom haa. Eli kolu bi rahat durmuo konsuurken
Kayyum dedgin arada gizli gizli izlicek milleti. Kendimi acik etsem her yerde cekinmez kimse
Valla canisi bnm de hem yum haftasi hem de gebe kaldgim vakit bacaklrima agri girmisti belimle beraber. Senden daha cok umutlndim yaaadegerlendr yine de yapis herüfe
Benim adam kapıya koymuyo beni youtubeye mi koyacakBirlikte koyun kuzum tek koyma sen
Bayadır yoktun normaldir sevenin çokmuş bakBi girdim 1.500 tane bildirimdedim whhaaattt
Benimkinden iyiymis ama hidayetli cıktı bizimkiBayadır yoktun normaldir sevenin çokmuş bak
Aynen cnm ben sabah kalkıyorum düz akşam kocaman ama kimse anlamıyor hamile oldugumu anlasınlar istiyorum aslında:) eşim bile unutuyorum bazen dio:) benimde iştahım açılınca kilo aldım 12 haftaya kadar hiç almamış 1 kilo vermiştim:) banada erkek diyor büyük ihtimal bakalım inşValla bnm bastan beri gobegim ciktiama 4. Ay daha bi cikti. Verdgim kiloyu almisim sadece. O da istahim biraz acildi diyedir. Oglum daha 100 150 gramdir grri kalani bagirsaklarim yani onu biliorm. Afedersin hani kabiziz ya surkli o yuzden gobek cikio. Bide gaz var tabii
Allahım tez koysun kucagına tezzzzzz subanallah yarabbülaleminÖnemli değil cnm bu sevaba karşılık bebişim gelsin artıkherşeyi bebişe bağlayan bi eslem bıraktım buraya
Bayadır yoktun normaldir sevenin çokmuş bak
Saka maka iyi dayandimSen özlemedinmiiii acımasızzzzhayınnnnnnn zalımmmmm
Sen arada geldin ama o uzun kaldı cnmBenimkinden iyiymis ama hidayetli cıktı bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?