Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben böyle artizzzzz giris yapmadım loy

HOSGELDİNNNNN KADINIMMMMM HOSGELDİNNNNNNN❤❤
Yapaydin ya Allah allah hooossbbuuuullllduuuummmm
Hoşgeldin canım valla özledik nerelerdeydin yaaaaaa özledik gitme bir daha nasılsınnnn
Iyiyim hamdolsun siz nassssiiiiniz
Öldüm öldüm dirildim yasıyormusun ediyormusun hergün girip sordum buraya ciceklerim sahit istersen sor
Oldum oldum dirildim biliyorum ya sordugunu habarlar bendeydi her sordugunda E Eslem91

Iyi akşamlar cnm fatmacim senin göbeğin çıktı mi çıktıysa ne zaman çıktı:) ben 2 kilo aldım ama kendime alıyorum herhalde göbek yok öyle:)
Valla bnm bastan beri gobegim cikti ama 4. Ay daha bi cikti. Verdgim kiloyu almisim sadece. O da istahim biraz acildi diyedir. Oglum daha 100 150 gramdir grri kalani bagirsaklarim yani onu biliorm. Afedersin hani kabiziz ya surkli o yuzden gobek cikio. Bide gaz var tabii

Iyyy nanamıııı bizden önce sen söylüyordun bu sarkıyı
Kafası güzel demekki
Veeeee hatırası var gülümmmm bak tüm sihirli kapıları actııı

gördüm ben senin ben yokken erkenden gebelik testi yapın hazır nanada yok dedigini maasına zam isine sonmu versem napsam

Aynen cnm ben sabah kalkıyorum düz akşam kocaman ama kimse anlamıyor hamile oldugumu anlasınlar istiyorum aslında:) eşim bile unutuyorum bazen dio:) benimde iştahım açılınca kilo aldım 12 haftaya kadar hiç almamış 1 kilo vermiştim:) banada erkek diyor büyük ihtimal bakalım inş

Bayadır yoktun normaldir sevenin çokmuş bak
Sen özlemedinmiiii acımasızzzz hayınnnnnnn zalımmmmm
Saka maka iyi dayandimhamile olmadan girmem diyordum . Cunku herkes ayri bi kafadan belirti söylüyor dolayisi ilen ben de kendimde ayni belirtileri arayip dururum . Uzaklastim eezzcuuuk ozleedduummm kaadiiniiimmmm annneeemmmmmmm ozledimmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…