Aminnnnn aminnnn inşallahhhhhhhAllahım tez koysun kucagına tezzzzzz subanallah yarabbülalemin❤❤
Gel dizime saclarını oksayayım seni bir sevip gözlerinden öpeyim agzını yiyeyimSaka maka iyi dayandimhamile olmadan girmem diyordum . Cunku herkes ayri bi kafadan belirti söylüyor dolayisi ilen ben de kendimde ayni belirtileri arayip dururum . Uzaklastim eezzcuuuk ozleedduummm kaadiiniiimmmm annneeemmmmmmm ozledimmmm
Cıkarıp atayımmı yanieevt cnm bklm nolacak
Kız takma manyak msn olursan takarsn ben yanımda taşıyordum her ihtimale karşı diye ama gerek kalmdi şükür seninde oyle olur insAllah
Aaa canım aşk olsun seni özlemez miyim NanacımTamam lorikoya söyleyeyimde o gelsin ben giderim madem özlemedin
K yı bile yükseltememissiniz oldugu yerde duruyor zavallı K mız
Cıkmaz sokak no 84 gidecegim tek yer havaalanı acık adresimallahhiimm geliyon konum at
Edecek edecek zamanı var balam aminler bosa degilllllllYaaaaa keşkeeee inşallahhh ya Rabbim nasip etsin
Bakalim cnm zaman ne gösterecekEdecek edecek zamanı var balam aminler bosa degilllllll❤❤❤
Degerimi bilin lütfennnnn ben size kıyamadımmAaa canım aşk olsun seni özlemez miyim Nanacım ☺ Bizi bıraksan da unutmadın geri geldin
Allahtan baska birsey isteseymisin olacakmıs demekki heOnu bunu bilmem ben burdaydım şekerimlorikoyu özledim ama keşke gelse yaa
Cikti cikali sevmedin kiz ben buni oynama aklimla simdiIyyy nanamııııbizden önce sen söylüyordun bu sarkıyı
Kafası güzel demekki
Veeeee hatırası var gülümmmmbak tüm sihirli kapıları actııı
gördüm ben senin ben yokken erkenden gebelik testi yapın hazır nanada yok dedigini maasına zam isine sonmu versem napsam
Valla ben de unutuom bazen hamile oldgumu. Gece olup yatinca soluma donup elimi karnima koyuyorm hissetmye calisiorm o kdarAynen cnm ben sabah kalkıyorum düz akşam kocaman ama kimse anlamıyor hamile oldugumu anlasınlar istiyorum aslında:) eşim bile unutuyorum bazen dio:) benimde iştahım açılınca kilo aldım 12 haftaya kadar hiç almamış 1 kilo vermiştim:) banada erkek diyor büyük ihtimal bakalım inş
Piiiiiii gozumuzun onnde sevisiolr yineee.allahhiimm geliyon konum at
Bize yok malesef tatil..1 haftalık tatil var eski haline döner buralar
Loriiiik seni çok özledk kızzUZUN ZAMANDIR YOKTUM . BIRI DEMIS ÖLDÜSIMDI YAZSINLAR KRRAAALLL GERI DÖNDÜ
Benimde öyle bence gebeliktenYa kızlar ben normalde yumurtlama zamanımda ağrı hissetmem şuan yumurtlama dönemimdeysem çok ağrım var dün akşamdan beri aralıksız ağrıyor normalmi sizce ya sol kasığım sadece ve belime bacağımada vuruyor sğrı çıldırcak gibi oluyorum
Tamam balam cıkarıyorumHaklısın canım öyle oluyor ama takma bosver gereksiz yere
Bana lazim yeni yasam alaniCıkmaz sokak no 84 gidecegim tek yer havaalanı acık adresim
Bugun bitti adetim .Ne zaman batın bilginde yok pis herif
Ulu orta yerde sey ediyoz ayip coluk cocuk varCikti cikali sevmedin kiz ben buni oynama aklimla simdi
Neysam hatirasi varsa bisey demiyem.
Kendim de test yaptgm icin arada kiyamadiklarim oldu tabii yalan yook
Valla ben de unutuom bazen hamile oldgumu. Gece olup yatinca soluma donup elimi karnima koyuyorm hissetmye calisiorm o kdar
Bazilarinin 9 aylk videolrini izledim. Anldgim kadaryla erkklerde hemen gobek cikmio ve daha toplu duruo gobek. Tabi bide ic karin genisligi de onmli. O da etkilio. Bence senn de erkk
Piiiiiii gozumuzun onnde sevisiolr yineee.
Kocam yooooooxxxxkiskanioomm
Loriiiik seni çok özledk kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?