- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben yetişemiyorum yine eski günlerdeki gibitel elinize mi yapışıyor kız nasıl yazıyorsunz böylee anaaam
Gel yamacıma bende sevemSevdiiimmmm sevdimmm
Vallaha kiz
Vallaha cok sasirdim . Hayirli olsun tekrardancanım 10 Ekim son adet tarihim 5 gün sürdü Allah günah yazmasın son iki gün kocam bey yola gidecekti lekelenmem varken ilişki oldu bu ay hiç bişey yapmadım cidden ilişki de düşünmedim hey seferinde zevkine oldu ayıptır söylemesi bı çoğunda da üstte ben vardım kalktım hemen tuvalete sonra banyoya girdim son 4-5 gün kala tahminen 7-8 Kasım diyordum adet ovu yapmaya başladım hep silikti tabi ayın 5 inde kan vermiştim spora gittiğim için tahlil vermek istedim negatifti ben bu sürede deli gibi spor yapıyordum tabi 9 Kasım'da diyetisyene gittim detoks falan verdi eve giderken test aldım negatif çıkacağından emindm gitti 5₺ modundayim falan eve gittim saat 4-5 falandı akşam üzeri yaptım anında silik çıktı inanamadm tabi ertesi günü de pazartesi de yaptım daha koyu çıktı pazartesi kan verdim 110 çıktı şükür dün de 484 çıktı geç döllenme olmuş Rabbim hiç beklemediğin anda nasip ediyor cidden okuyordum hepte bana uğramaz o şans diyordum öyle değilmiş herşeyin zamanı varmış kalpli olanlar ilişki günleri hangisi tuttu bilmiyorum bana muhtemelen ya 27 ya 29 tuttu gibi geliyor daha öncesi olsa çıkardı daha önceki tahlilde
Kocam bu ay hep yola gidip geldi kavuşmalar yaradı bize sanırım
Rabbim bı rahatlık verdi demek insAllah sonucu güzel olur
İnsAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin mucizesini
Yamac da guzel isim dimiGel yamacıma de sevem
Bence süper oldu bayıldım ben bu uygulamayaAma uygulama sence nasil olmuş yani bu 9 gun tatil işi bence saçma
Allah seni ne etmeye yaYamac da guzel isim dimi
NedeenBence süper oldu bayıldım ben bu uygulamaya
Ya yüksek ses dğeil de tatlım eşime de bazen öğrenci gibi davrnaıyo muşum kızıyo bazenAaahahahkafaniz,rahatlar vallaha eve gelince de yuksek sesle konusuyor musun cok merak ettim
Birden aklima geldiAllah seni ne etmeye ya
Aaaaaayyy ahahhaahYa yüksek ses dğeil de tatlım eşime de bazen öğrenci gibi davrnaıyo muşum kızıyo bazen
aynen canım hepimiz şaşırdık Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsun insAllah kısa zamanda her zmn dualarımdasnzVallaha cok sasirdim . Hayirli olsun tekrardanbeklenmedik anda dedikleri bu olsa gerek saglikla ilerlesin yolculugu minigin insallah saglikla gozlerini açar dunyaya darisi bizlere❤❤
Biz pek anlayamadık henüz anaokulu bu sene yeni tecrübe ediyoruzBence süper oldu bayıldım ben bu uygulamaya
Valla anestezi alıcam bilemem neler olur sonraO da var ama abartilacak kadar degil sizlanma sadece o sayede tupler aciliyor
Rabbiimm insallllaaah hakeden herkese evlat versinaynen canım hepimiz şaşırdık Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsun insAllah kısa zamanda her zmn dualarımdasnz
Biz pek anlayamadık henüz anaokulu bu sene yeni tecrübe ediyoruz
Valla anestezi alıcam bilemem neler olur sonra
Amin canım Allah vicdan merhamet versinRabbiimm insallllaaah hakeden herkese evlat versinyine haberlerde gordum gecen yeno dogmuslari sokaga terk ediyorlar
Bi konu okudum ben şok ya kadının kocası burdan bi kadına asılmış kadında bilmeden yorum yapmış sonra öğreniyor ki o sapık kocası boşanıyor şimdi içim ürperdi vallaBirden aklima geldi
B3n de okudum onu gercekten dunya cok kucuk kim bilebilirdi kiBi konu okudum ben şok ya kadının kocası burdan bi kadına asılmış kadında bilmeden yorum yapmış sonra öğreniyor ki o sapık kocası boşanıyor şimdi içim ürperdi valla
Öle valla kuzu şaka gibi gerçekten Rabbim kimsenin başına vermesinB3n de okudum onu gercekten dunya cok kucuk kim bilebilirdi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?