- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Amin aminn zor bir durum ya gercekten sok oldum okurkenÖle valla kuzu şaka gibi gerçekten Rabbim kimsenin başına vermesin
Cikolatq isiyoyurm tatli biseyler yemek istiyorumÖle valla kuzu şaka gibi gerçekten Rabbim kimsenin başına vermesin
Bnde valla elim ayağım buz kestiAmin aminn zor bir durum ya gercekten sok oldum okurken
Dur kız daha aşılaman olmadı aşermeCikolatq isiyoyurm tatli biseyler yemek istiyorum
Dunya haliBnde valla elim ayağım buz kesti
Vallaha asermiyorum ya sanirim sekerim dustuDur kız daha aşılaman olmadı aşermeson çikomu az önce yedim geç kaldın
Uzak olsun aman sen koru u ya RabbiDunya hali
İğnelerde yapıyor kuzu kesme şeker yediğimi bilirimVallaha asermiyorum ya sanirim sekerim dustu
Vallaha dolapta pekmez vardi onu aldim yiyomİğnelerde yapıyor kuzu kesme şeker yediğimi bilirim
Afiyet şifa olsun cnmVallaha dolapta pekmez vardi onu aldim yiyomkendime geldim
Gobegim cok cikmis sankim 5 aylik hamileyim gibi hep bu hormonlardanAfiyet şifa olsun cnm
Tamam yarın sınavım var kasıgım ağrıyor ağlamıyımda napıyımO zaman agla
Gobegim cok cikmis sankim 5 aylik hamileyim gibi hep bu hormonlardan
O göbek bende de var salınca 4 aylık gibiGobegim cok cikmis sankim 5 aylik hamileyim gibi hep bu hormonlardan
Ne sinavi var Allah yardim etsinTamam yarın sınavım var kasıgım ağrıyor ağlamıyımda napıyım
Vallaha artik hicbirseyden degil gobekten dolayi psikolojim bozulduO göbek bende de var salınca 4 aylık gibi
Dinleniyoruz şekerim valla çok yoruluyorz çünkü, okula gitsek de yorulmayacağız inş haftayaNedeenkac ayda bir tatil
Açıköğretim sınavım var canım sağol inşallahNe sinavi var Allah yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?