Ah bu hormonlar bebe yok göbek var işin kötüsü zayıflanmıyordaGobegim cok cikmis sankim 5 aylik hamileyim gibi hep bu hormonlardan
Haha sal gitsin bosverVallaha artik hicbirseyden degil gobekten dolayi psikolojim bozuldu
Dinleniyoruz şekerim valla çok yoruluyorz çünkü, okula gitsek de yorulmayacağız inş haftayaNedeenkac ayda bir tatil
ValO göbek bende de var salınca 4 aylık gibi
o zaman iyi olmus sizin icinde kafa dinlersiniz wn azindanDinleniyoruz şekerim valla çok yoruluyorz çünkü, okula gitsek de yorulmayacağız inş haftaya☺ Kasım ve nisanda ara tatil
ValO göbek bende de var salınca 4 aylık gibi
Ben de acikogretime gitmek istiyorum ama kayitlari bitmis yetisemedimAçıköğretim sınavım var canım sağol inşallah
Gercektrn oyle ama gitmiyorAh bu hormonlar bebe yok göbek var işin kötüsü zayıflanmıyorda
Bebe gelsinde sonra veririz inşallahhhGercektrn oyle ama gitmiyor
Bu sene gir sınava hazirandaVal
Ben de acikogretime gitmek istiyorum ama kayitlari bitmis yetisemedim
Hazirana kadar kim ole kim kalaBu sene gir sınava haziranda
Öyle deme ya hahaHazirana kadar kim ole kim kala
İnşallah de kız, ben böyle planları kafamda yapınca bile hemen atmaya çalışıyorum şimdi ocak şubatta olsa ne zaman doğar filan düşünüyorum sonra kendime kızıyorum, hayırlı zamanda inşHazirana kadar hamileyim ben
Sakasina dedim zatiii kizzİnşallah de kız, ben böyle planları kafamda yapınca bile hemen atmaya çalışıyorum şimdi ocak şubatta olsa ne zaman doğar filan düşünüyorum sonra kendime kızıyorum, hayırlı zamanda inş
Az once elim ayagim titriyorsu resmen cok acikimsitim megersemAy ben acikiom sankiiim
Simdi kalkip bi ekmek arasi zeytin gomsem mi diye seytani dusunceleeerrrAz once elim ayagim titriyorsu resmen cok acikimsitim megersem
Ay inşallah yaaa doğum olur o zamana belkiHazirana kadar hamileyim ben
Göm gomSimdi kalkip bi ekmek arasi zeytin gomsem mi diye seytani dusunceleeerrr
Allah zihin acikligi versin guuu,zzuuuuummKızlar sınav var yarın malum ben uyucam yarın görüşürüz kendinize cici bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?