- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Sağol canım benimmmmAllah zihin acikligi versin guuu,zzuuuuumm
Ay alısiyorm bole gece yemelerine yaaaGöm gombrn de kan sekerim düştü galiba pekmez yedim
Gözümde canlandiAy alısiyorm bole gece yemelerine yaaasimdiden bole gece yerseem. Okuz gibi olurum son ayy.
Offf offfff okuz oturdu icime
Her ay foto atacam burayaEveett
Uyuyamamıssın bebekBenim sınavım var yarın belki erken uyurum
Gitmis bulunmustumGaliba gidemicen
Evet ya ölmüs buralar demistim bende bugün geldigimde yazıyorum yazıyorum bir begenen bile yoktu bırak yorumuGoruyon mu kiz topik olmuş kimse sulamamis biz ciktiktan sonracanlandi resmen
Birşeyler yapmaya çalıştık işte pek yapamadık sanırımEvet ya ölmüs buralar demistim bende bugün geldigimde yazıyorum yazıyorum bir begenen bile yoktu bırak yorumu
TopigiFit mutlu anne ile Beklemekseni ile Umutumut82 ile S Sibelll16 döndürüyordu sagolsunlar ❤
He ben yoktum yaneeeEvet ya ölmüs buralar demistim bende bugün geldigimde yazıyorum yazıyorum bir begenen bile yoktu bırak yorumu
TopigiFit mutlu anne ile Beklemekseni ile Umutumut82 ile S Sibelll16 döndürüyordu sagolsunlar
Allah zihin acıklıgı versin benim calıskan cicegimAçıköğretim sınavım var canım sağol inşallah
Orta sahada oyuncu yokmus bebegim sizde degil suc hakkınızı helal edin yinedeBirşeyler yapmaya çalıştık işte pek yapamadık sanırım
Orta sahada oyuncu yokmus bebegim sizde degil suc hakkınızı helal edin yinede
Sen birkac saat önce gizemli havalarda oldugunu itiraf etmemismiydin cınımHe ben yoktum yaneee
Cok sükürNeyse ki tamamlandık
O aradaydi isteeeSen birkac saat önce gizemli havalarda oldugunu itiraf etmemismiydin cınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?