Benim sizden baska kimin var gitmiyom ben okuyom ben yaOglum bak giitttt
Çok teşekkür ederim canimEkledim cicegim hosgeldin
Bildiğin 2. Çizgi var :)Üfff kimse yok soramayacam ama neyse sabah sorarım yinede paylasayım bunlarıEki Görüntüle 2554978 Eki Görüntüle 2554979
Rica ederim tatlımÇok teşekkür ederim canim
Evet 2 çizgiBildiğin 2. Çizgi var :)
Ovüü testi canım ve silik adet günümdeEvet 2 çizgi
Canım benim büyük ihtimal adet iki üç gün kala koyulasti kesin adet tarihim olmadığı için kiminde adet sonrası koyulaşıyo amaaaaa eğer senin dev geç yumurtlama olduysa şu an adet günün değildirÜfff kimse yok soramayacam ama neyse sabah sorarım yinede paylasayım bunlarıEki Görüntüle 2554978 Eki Görüntüle 2554979
Yumdan kacgün sonra regl olması gerekirdi bebegim 14 günmü?Canım benim büyük ihtimal adet iki üç gün kala koyulasti kesin adet tarihim olmadığı için kiminde adet sonrası koyulaşıyo amaaaaa eğer senin dev geç yumurtlama olduysa şu an adet günün değildir
Yani benim genelde 13 gün oluyor gerçiYumdan kacgün sonra regl olması gerekirdi bebegim 14 günmü?
Hamilelik miÜfff kimse yok soramayacam ama neyse sabah sorarım yinede paylasayım bunlarıEki Görüntüle 2554978 Eki Görüntüle 2554979
Of nasıl heyecanlanmıştım ya hain kadın kandırdın biziYumdan kacgün sonra regl olması gerekirdi bebegim 14 günmü?
Yaaaa ben de hcg sandiim icim pir pir ettii .Üfff kimse yok soramayacam ama neyse sabah sorarım yinede paylasayım bunlarıEki Görüntüle 2554978 Eki Görüntüle 2554979
Her zaman canım benimm elimizden geleni yapmaya çalıştıkEvet ya ölmüs buralar demistim bende bugün geldigimde yazıyorum yazıyorum bir begenen bile yoktu bırak yorumu
TopigiFit mutlu anne ile Beklemekseni ile @Umutumut82 ile @Sibelll16 döndürüyordu sagolsunlar ❤
Sağol canım benimmmAllah zihin acıklıgı versin benim calıskan cicegim
Lh mi Hcg mi buÜfff kimse yok soramayacam ama neyse sabah sorarım yinede paylasayım bunlarıEki Görüntüle 2554978 Eki Görüntüle 2554979
Yaaaa bende sevindimAma ovü testi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?