- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hoşgelmişsen lorikoooKIZLAR HAMILE OLAN ARKADASLARI TEBRIK EDIYORUMHERSEYIN HAYIRLISI OLSUN . SAĞLIKLA YOLCULUKLARINA,DEVAM ETSINLER MINIKLER ❤
Hosbulmuşaamm mevaaammm❤❤❤Hoşgelmişsen lorikooo
Gunydin canisi ne durumdasnGünaydın Kızlaaar
Hosgeldinn kiizz ben de uzun zaman sonra dun geldimMrb kizlarrr nasilsiniz
Bende uzum zamandir giremiyodum topige
Hosgeldim canimHosgeldinn kiizz ben de uzun zaman sonra dun geldim
Ahh insalllahh guzzum insallah 2. AsilamamHosgeldim canim
Insallah bu ay aşilamam tutar bebegimmm
Canim malesef bendede bisey yokAhh insalllahh guzzum insallah 2. Asilamamdurmak yok sen napiyorsun ne durumdasin
Canim malesef bendede bisey yokAhh insalllahh guzzum insallah 2. Asilamamdurmak yok sen napiyorsun ne durumdasin
Ben seni hamile biliyordum karsitirdim mi acaba ?Canim malesef bendede bisey yok
Adetime 6 gun var bakalim
Ama hamile oldugumu sanetmiyorum canim
Bence 1 gunun daha var yumurtlama icin ama denemekten vazgecmeKızlar galiba yumurtlamaymış benimki
Yok canim bi ara kimyasal gebelik oldu bundan 8 ay once ama hala gelen giden yokBen seni hamile biliyordum karsitirdim mi acaba ?
Ben de bu asilamamin da tutucagini sanmiyorum icimde bi heyecan yok acikcasi . Artik napalim olmayinca olmuyor . Dunyanin sonu degil ya .
Lh mi Hcg mi bu
Hamilelik mi
Of nasıl heyecanlanmıştım ya hain kadın kandırdın bizi
Yaaaa ben de hcg sandiim icim pir pir ettii .
Kiz keskem ben de tuttugunu bilsem de gam yemem de tutmuyor hicYok canim bi ara kimyasal gebelik oldu bundan 8 ay once ama hala gelen giden yok
Canim valla tamda olmadi dedigimiz zaman bi baktın hamile kalmişsin
Hepsi stres etkiliyorrr
Tutunaack insllh bu sefeeerKızlar galiba yumurtlamaymış benimki
Kac gunun gecti kinegünaydın ciceklerim size kalbim kadar kahverengi bir kart bırakıyorum bunu iyi okuyun.
cok önemli.
Al bide burdan yakmak lazım agrılı yerlesme olur mu ?regl oldum. Galiba
Cok mu agringünaydın ciceklerim size kalbim kadar kahverengi bir kart bırakıyorum bunu iyi okuyun.
cok önemli.
Al bide burdan yakmak lazım agrılı yerlesme olur mu ?regl oldum. Galiba
Hadi uyuyalım gelmise gecmise dünyaya kadere haklı isyan moduKızlar galiba yumurtlamaymış benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?