Cok mu agrin
Kac gunun gecti kine
Çatlamamış mı diyorsun silik bence ama değerlendiriyorum zatenBence 1 gunun daha var yumurtlama icin ama denemekten vazgecme
Yani kac gunun gectiyumdan sonraki 14.gün bugün evet hayli vaa
Lh canım benim. Hadi ya lekelenme mi oldugünaydın ciceklerim size kalbim kadar kahverengi bir kart bırakıyorum bunu iyi okuyun.
cok önemli.
Al bide burdan yakmak lazım agrılı yerlesme olur mu ?regl oldum. Galiba
Yok catlamamistir oncrsinde catladiysa bilemem ama denemeyi birakmaÇatlamamış mı diyorsun silik bence ama değerlendiriyorum zaten
Kac gunun gecti kine
İliskininde 10günü agrıyla uyandım yine sag kasık agrısı. Ben uyusam biraz daha görüsürüz ciceklerTutunaack insllh bu sefeeer
Sinava girdin mi ki,İnşallah canım benim inşallah
İsyan ede ede ne oldukHadi uyuyalım gelmise gecmise dünyaya kadere haklı isyan modu
Uyuma kiz bu saattee insan afedersin salaklasiyor gun icinde grc uyanincaİliskininde 10günü agrıyla uyandım yine sag kasık agrısı. Ben uyusam biraz daha görüsürüz cicekler
Dün koyuydu canım bugün böyle çatladı benceYok catlamamistir oncrsinde catladiysa bilemem ama denemeyi birakma
Gec yum ladım üc gün gectiYani kac gunun gecti
O zaman catlamisDün koyuydu canım bugün böyle çatladı bence
Öğlen 2 de canım sınav taa fatihte oraya gitcem dahaSinava girdin mi ki,
Aaaaaa hadiGec yum ladım üc gün gecti
Aynen dün değerlendirdim bugünde değerlendiririm artıkO zaman catlamis
Isin yoksa bi de fatihe gitÖğlen 2 de canım sınav taa fatihte oraya gitcem daha
Hwp degerlendir hava da kara daAynen dün değerlendirdim bugünde değerlendiririm artık
Uyuyabilirsen uyu cnm. Insllh yerlesmedir.İliskininde 10günü agrıyla uyandım yine sag kasık agrısı. Ben uyusam biraz daha görüsürüz cicekler
Senn ki cataldi cnm. Dun degrlndrdin zaten bide yarin degrlndr sonra dikkt et kendine bata kadarDün koyuydu canım bugün böyle çatladı bence
Aynen yaaa Güngörende oturuyorum ben beni taa nereye atmışlarIsin yoksa bi de fatihe gitsen nerde oturuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?