- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
AYnen haha sınav dönüşüde değerlendiririm benden kaçarmıHwp degerlendir hava da kara da
Evet canım değerlendircem inşallah tutar yaaa inşallahUyuyabilirsen uyu cnm. Insllh yerlesmedir.
Senn ki cataldi cnm. Dun degrlndrdin zaten bide yarin degrlndr sonra dikkt et kendine bata kadar
Aaa bnm evimde gungorende kiizzAynen yaaa Güngörende oturuyorum ben beni taa nereye atmışlar
Cok sukur iiyiz seni sormlii
İyiyim hemşom çok şükür yuvarlanıp gidiyoz işteCok sukur iiyiz seni sormlii
Oyle deme canimKiz keskem ben de tuttugunu bilsem de gam yemem de tutmuyor hic
Galiba çünkü siliklesmeye başlamış, en iyisi değerlendirmek Rabbim nasip eder insallahKızlar galiba yumurtlamaymış benimki
Hadi ya yakınmışızz neresi ama güngörende büyükAaa bnm evimde gungorende kiizz
Aynen canım değerlendirdim dün bugünde değerlendircem inşallah tutarGaliba çünkü siliklesmeye başlamış, en iyisi değerlendirmek Rabbim nasip eder insallah
Merter metrosuna yakinmHadi ya yakınmışızz neresi ama güngörende büyük
Uyudum canım gecti agrım peddede birsey yok ama regl gibi klozetteUyuyabilirsen uyu cnm. Insllh yerlesmedir.
Senn ki cataldi cnm. Dun degrlndrdin zaten bide yarin degrlndr sonra dikkt et kendine bata kadar
Cnm sen hormon tahlili yaptırmış mıydın amh falan bakıldı mı ve Rahim filmi çekilmiş miydinUyudum canım gecti agrım peddede birsey yok ama regl gibi klozetteyine olmadı bende kabahat olmayacagını bile bile umutlandım
Geldim ya vallaha hamile olmadan gelmem diyordum
Insallah oyle olur artik hayal bile edemiyorum gobegimin icinde bir minigin oldugunu .inandirici bile gelmiyor artik ileride yanimda ayaklarima dolanan bicir bicir konusan herseyi merak eden bi cocugun surekli pesimden dolanmasini bana yapismasini hayal bile edemiyorum artik .Oyle deme canim
Inşallah en yakin zamanda minigim gobişunde olcak
Sinavin nasil gectiAynen canım değerlendirdim dün bugünde değerlendircem inşallah tutar
Evet cnm çatlamış rasgelsin insAllahKızlar galiba yumurtlamaymış benimki
Hormonlarım temiz cıkmıstı cicegim tek rahim filmi cekilmedim cekilmekte istemiyorum bebekte istemiyorum artık rabbim isteyenlere versin tez vakitteCnm sen hormon tahlili yaptırmış mıydın amh falan bakıldı mı ve Rahim filmi çekilmiş miydin
İstemiyorum ne demek Nana Rabbim hayırlısyla nasip edecek insAllahHormonlarım temiz cıkmıstı cicegim tek rahim filmi cekilmedim cekilmekte istemiyorum bebekte istemiyorum artık rabbim isteyenlere versin tez vakitte
Umut da olmasa insan nasil yasar ki ?Uyudum canım gecti agrım peddede birsey yok ama regl gibi klozetteyine olmadı bende kabahat olmayacagını bile bile umutlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?