Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uyuyabilirsen uyu cnm. Insllh yerlesmedir.

Senn ki cataldi cnm. Dun degrlndrdin zaten bide yarin degrlndr sonra dikkt et kendine bata kadar
Uyudum canım gecti agrım peddede birsey yok ama regl gibi klozette yine olmadı bende kabahat olmayacagını bile bile umutlandım

Uyudum canım gecti agrım peddede birsey yok ama regl gibi klozette yine olmadı bende kabahat olmayacagını bile bile umutlandım
Cnm sen hormon tahlili yaptırmış mıydın amh falan bakıldı mı ve Rahim filmi çekilmiş miydin

Oyle deme canim
Inşallah en yakin zamanda minigim gobişunde olcak
Insallah oyle olur artik hayal bile edemiyorum gobegimin icinde bir minigin oldugunu .inandirici bile gelmiyor artik ileride yanimda ayaklarima dolanan bicir bicir konusan herseyi merak eden bi cocugun surekli pesimden dolanmasini bana yapismasini hayal bile edemiyorum artik .tedavi de oluyorum ama beklemiyorum da hamile olmayısiyirdim resmen

Cnm sen hormon tahlili yaptırmış mıydın amh falan bakıldı mı ve Rahim filmi çekilmiş miydin
Hormonlarım temiz cıkmıstı cicegim tek rahim filmi cekilmedim cekilmekte istemiyorum bebekte istemiyorum artık rabbim isteyenlere versin tez vakitte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…