İliskiden ücgün sonra sol kasıgımda ince bi kramp olmustu döllenme oldu diye cok sevindim degisik bir kramptı adet sancısı gibi degil bu sefer oldu galiba dedim ve ogündür sol kasıgımda bi agırlık hissettim hani his derler ya vardı o duygu. Bu sabah sag yumurtalıktan kanama olmus gibiydi ordan sancıyla uyandım simdide o gitti yine hafif agrı sola gecti ben anlamııyorum yumurtalıklarım bana nasıl oyunlar oynuyor. İstemektende bıkkınlık geldi böylede bir belirti yasamamıstım büyük bir belirtiydi bana göre. Kafamdan cıkardım gitti bugün olursa Allahtan olmazsa Allahtan ben bugün itibariyle bu istegime son veriyorum. Rabbim sizin evlatlarınızı kucaklarınıza versin saglıcakla inanın bunu yürekten istiyorum olmayanlarada versin en kısa zamanda. Benimde icimdeki bu evlat askını alsın insallah balım baskalarının cocuklarını sevmekten cok yoruldum kendi böcegim olsun istedim ama olmayınca olmuyor iste yine dagıldım galibaİstemiyorum ne demek Nana Rabbim hayırlısyla nasip edecek insAllah❤
Öyle canım hayırlısı buymus demekkiUmut da olmasa insan nasil yasar ki ?
Hayrlisyla olur insllh
Canım bak biliyorum çok zor seni anlamıyorum sanma bı evladım var benim zaten ama inan bende senin gibi düşünüyordum artık son sıralar Rabbim nasıp etmeyecekse içimden ikinci evlat aşkını alsin diye dua ettim ha evet takmamayi belki başaramadım ama başka şeylerle meşgul olunca düşünmeye fırsat bulamadım senin de belki çok istedgn için olmuyor Rabbim en çok istediklerimizle sınıyor bizi lütfen hayırlısını dile Rabbim hayırlı kılıp bana bı evlat nasip et diye dua et canı gönülden inanıyorum ben olacak hepimizin bak bnm polikistik görünümü, yumurta tembelliği, rezerv azlığı, kilo problemi hepsi vardı ama oldu Rabbim nasip edince oluyor her nasip vaktine esir demek ki şu an hayırlı zmn değil ben de çok pes ettim çok üzüldüm çok ağladm ama adet bekledigm ay şükür geldi mucizem lütfen umudunu kesme Rabbim öyle büyük kiİliskiden ücgün sonra sol kasıgımda ince bi kramp olmustu döllenme oldu diye cok sevindim degisik bir kramptı adet sancısı gibi degil bu sefer oldu galiba dedim ve ogündür sol kasıgımda bi agırlık hissettim hani his derler ya vardı o duygu. Bu sabah sag yumurtalıktan kanama olmus gibiydi ordan sancıyla uyandım simdide o gitti yine hafif agrı sola gecti ben anlamııyorum yumurtalıklarım bana nasıl oyunlar oynuyor. İstemektende bıkkınlık geldi böylede bir belirti yasamamıstım büyük bir belirtiydi bana göre. Kafamdan cıkardım gitti bugün olursa Allahtan olmazsa Allahtan ben bugün itibariyle bu istegime son veriyorum. Rabbim sizin evlatlarınızı kucaklarınıza versin saglıcakla inanın bunu yürekten istiyorum olmayanlarada versin en kısa zamanda. Benimde icimdeki bu evlat askını alsın insallah balım baskalarının cocuklarını sevmekten cok yoruldum kendi böcegim olsun istedim ama olmayınca olmuyor iste yine dagıldım galiba
Anlayısın icin cok tesekkür ederim canım öyle iyi geldiki söylediklerin ne kadar cok istesemde hep Allahtan hayırlısıysa olsun diye dualar ederek istedim bundada var bir hayır biliyorum yinede insan üzülüyor iste. Biliyorsun kafam meskul olsun düsünmeyeyim diye buralardanda uzak kaldım yine yattıgımda rüyalarımdan vuruldum rüyamda bile kendi cocugumu sevemedim biliyormusun hep baskasının cocuklarını sevdim bu bile mahvetti beni. Rabbimin gücüne gitmesin konustukca bir isyan moduna giriyorum galiba dogmayan cocuguma verdigim degeri artık kendime vermemin vakti geldi. Tedaviymis tüp bebekmis bunları kaldıracak dönemlerimde degil psikolojim yaptıranlarada Allah kolaylıklar versin fazla bekletmesin senin ne güzel duan kabul olmus insallah isteyenlerinde hemen kabul olur yavrum sagol emiCanım bak biliyorum çok zor seni anlamıyorum sanma bı evladım var benim zaten ama inan bende senin gibi düşünüyordum artık son sıralar Rabbim nasıp etmeyecekse içimden ikinci evlat aşkını alsin diye dua ettim ha evet takmamayi belki başaramadım ama başka şeylerle meşgul olunca düşünmeye fırsat bulamadım senin de belki çok istedgn için olmuyor Rabbim en çok istediklerimizle sınıyor bizi lütfen hayırlısını dile Rabbim hayırlı kılıp bana bı evlat nasip et diye dua et canı gönülden inanıyorum ben olacak hepimizin bak bnm polikistik görünümü, yumurta tembelliği, rezerv azlığı, kilo problemi hepsi vardı ama oldu Rabbim nasip edince oluyor her nasip vaktine esir demek ki şu an hayırlı zmn değil ben de çok pes ettim çok üzüldüm çok ağladm ama adet bekledigm ay şükür geldi mucizem lütfen umudunu kesme Rabbim öyle büyük ki
İyi yaptın canım inşallah buradayken hamile olursunGeldim ya vallaha hamile olmadan gelmem diyordumdayyaaanamadiimm
Ayni fikirdeyim artik bu da olmazsa bundan sonra bebek lafi falan duymak istemiyorumHormonlarım temiz cıkmıstı cicegim tek rahim filmi cekilmedim cekilmekte istemiyorum bebekte istemiyorum artık rabbim isteyenlere versin tez vakitte
Adet oldun muİliskiden ücgün sonra sol kasıgımda ince bi kramp olmustu döllenme oldu diye cok sevindim degisik bir kramptı adet sancısı gibi degil bu sefer oldu galiba dedim ve ogündür sol kasıgımda bi agırlık hissettim hani his derler ya vardı o duygu. Bu sabah sag yumurtalıktan kanama olmus gibiydi ordan sancıyla uyandım simdide o gitti yine hafif agrı sola gecti ben anlamııyorum yumurtalıklarım bana nasıl oyunlar oynuyor. İstemektende bıkkınlık geldi böylede bir belirti yasamamıstım büyük bir belirtiydi bana göre. Kafamdan cıkardım gitti bugün olursa Allahtan olmazsa Allahtan ben bugün itibariyle bu istegime son veriyorum. Rabbim sizin evlatlarınızı kucaklarınıza versin saglıcakla inanın bunu yürekten istiyorum olmayanlarada versin en kısa zamanda. Benimde icimdeki bu evlat askını alsın insallah balım baskalarının cocuklarını sevmekten cok yoruldum kendi böcegim olsun istedim ama olmayınca olmuyor iste yine dagıldım galiba
Olmam ya artikİyi yaptın canım inşallah buradayken hamile olursun
Bende içimden koparıp attım dedim hamile oldugumu öğrendim canım olacak inşallahAyni fikirdeyim artik bu da olmazsa bundan sonra bebek lafi falan duymak istemiyorum
Adet oldun mu
Olmam ya artikicimden koparip attim o isteği artik
Ben de ters tepiyorBende içimden koparıp attım dedim hamile oldugumu öğrendim canım olacak inşallah
İyi atamıosun demekki içimdenBen de ters tepiyor
Sagim bebek solum bebek gelde atİyi atamıosun demekki içimden ☺
Catlatma ignesi 12 gunde geciyor.Merhaba kızlar aşılama da çatlatma iğnesi etkisi kaç gün de geçiyor
Oyle oluyo canım bende 2 sene bekledim cok iyi anlıyorum. Ama cidden ben memleketteydim hatta bi ara senle de yazmıştık aşılama ile ilgili giderken aklımda vardı ama orda hiç düşünmedim sürekli bir uğraşım vardı bag bahce ugraştım aklıma cidden gelmedi getirmeye zamanım olmadı sonra eve donduk tam bir hafta baya ciddi temizlik yaptım bebek varsa die de gelmedi aklıma buzdolabı ittim koca gardrop ittim cektim. 2 gun gecmişti adet yaptım 4 haftalık hamile cıktım inan şu gun olmuş hala inanamıyorum vazgeçmiştim çünkü nasıl olur diyorum kendi kendime. Vakti saati var deyince birileri inanır bi tarafım bi tarafım da olmayacak hiç derdi. Şükür nasip oldu. Size de nasip etsin Rabbim inşallah içinize ferahlık versin.Sagim bebek solum bebek gelde at
Insalllahh insalllahhhhhhh kac aylik oldunuzOyle oluyo canım bende 2 sene bekledim cok iyi anlıyorum. Ama cidden ben memleketteydim hatta bi ara senle de yazmıştık aşılama ile ilgili giderken aklımda vardı ama orda hiç düşünmedim sürekli bir uğraşım vardı bag bahce ugraştım aklıma cidden gelmedi getirmeye zamanım olmadı sonra eve donduk tam bir hafta baya ciddi temizlik yaptım bebek varsa die de gelmedi aklıma buzdolabı ittim koca gardrop ittim cektim. 2 gun gecmişti adet yaptım 4 haftalık hamile cıktım inan şu gun olmuş hala inanamıyorum vazgeçmiştim çünkü nasıl olur diyorum kendi kendime. Vakti saati var deyince birileri inanır bi tarafım bi tarafım da olmayacak hiç derdi. Şükür nasip oldu. Size de nasip etsin Rabbim inşallah içinize ferahlık versin.
Asilamada genelde 14. Gunde yapin diyorlar . Insallah vardir bebişBugün 12.Gün ve çok silik çıktı acaba etkisi devam ediyor mu die düşündüm
İnşallah vardır evet ilk aşılamam çok yorucu bir süreç rabbim arattıtmasınAsilamada genelde 14. Gunde yapin diyorlar . Insallah vardir bebişilk asilama mi
Aminİnşallah vardır evet ilk aşılamam çok yorucu bir süreç rabbim arattıtmasın
İlk aşılamada kaçıncı gün idrar testi yaptınız ve 8.9 gün kaşık ağrılarınız adet sandınız oldu muAminbenimde 2. Asilamam olucak ignelerdeyim daha
İnşallah bu kez olumlu sonuç alırsınızAminbenimde 2. Asilamam olucak ignelerdeyim daha
Ya deme öyle olur mu ya. Vardır mutlaka Bi zamanı biz bilemeyiz bunu.Hormonlarım temiz cıkmıstı cicegim tek rahim filmi cekilmedim cekilmekte istemiyorum bebekte istemiyorum artık rabbim isteyenlere versin tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?