Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah bu kez olumlu sonuç alırsınız
❤17.EYLÜL. 2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN ILK GÜNÜ ILK IGNEMI OLDUM
❤18.EYLUL.2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN 2. GUNU 2.IGNEMI OLDUM
❤19.EYLUL.2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN 3. GUNU
SANIRIM BELIRTI YASAMAYA BASLIYORUM . SAG KASIGIMDA SIZLANMA SEKLINDE AGRI GIRIP CIKIYOR .
❤23.EYLÜL. 2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN 7. GUNU
DOKTORA GITTIK KONTROLLERW YUMURTAMIN BIRAZ DAHA GELISMELI LAZIM MI ONUN ICIN 2 GUN DAHA IGNE KULLANMAM GEREKTİĞİNİ SOYLEDI .
SADECD GOGUSLERIMIN ÜST BOLGESI AGRIYOR . :)
❤24.EYLÜL.2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN 8. GUNU
TEK KULLANIMLIK GONALF 450 75 DOZLUK ILACI KULLANDIM AMA ICINDEKI SIVI BIRAZ FAZLA GELDI BANA :) IGNE YAPAN HEMSIRENIN ELI COK AGIRDI ILK DEFA ACIDI . :))
❤25.EYLÜL.2019❤
BUGUN IGNELERIMIN SON GUNU GECE 11.00 DA CATLATMA IGNEM YAPILACAK
BUGUN SAĞ KASIGIMDA NEFES ALIRKEN PATLIYCAKMIS GIBI HISSEDIYORUM :) HAYIRLI OLSUN INSLLAH ❤
OTURURKEN ARA ARA BATMALAR OLUYOR .
❤ 26.EYLÜL.2019❤
BUGUN HERHANGI BISEY OLMADI . BOS GECTİ
❤27.EYLUL.2019❤
BUGUN SAAT 12:08 DE ASILAMAMI OLDUM HAYIRLISI ILE SAG KASIGIM AGRIYORDU SONRA GECTI SIMDI 15;15 DE SOL KASIGIM AGRIDI.
❤29.EYLUL.2019❤
BUGUN ASILAMA GUNUMUN 3. GUNU
BELIM AGRIMAYA BASLADI KARNIM SERTLESMEYE BASLADI BUGUN .
❤30,EYLÜL.2019❤
BUGUN ASILAMA GUNUMUN 4. GÜNÜ
LAVABOYA GIDEKEN SAG KASIGIMDA DEGISIK BIR AGRI GIRDI 3SN FALAN NEFESIMI TUTTUM GECMESI ICIN .
❤01.EKIM2019❤
BUGUN ASILAMA GUNUMUN 5. GUNU
KASIKLARIMDA AGRI DEVAM EDIYORMUS DAHA :))
GOGUSLERIMIN YANLARI AGRIMAYA BASLADI .
❤05.EKIM.2019❤
BUGUN ASILAMAMIN 9. GÜNÜ
BELIME FENA BIR AĞRI GIRDI .GECE DE KARIN AGRIM VARDI
❤07.EKIM.2019❤
BUGUN ASILAMA GUNUMUN 11. GUNU
BEL AGRIM HAFIFLEDI .AKINTIM ARTTI SU GIBI GELIYOR .MIDEMDE DEGISIK BI EKSILIK VAR . GOGUSLERIM AGIRLASTI VE AĞRIYOR . (Bugun kan verdim dayanamadim )

Ilk asilamamda boyle gun gun notlar aliyordum belki yardimci olur

Hayırlısı balam ne diyeyim diger her söylemim isyana giriyor
Sende 4 yada 5 yıllık evliydin sanırım öyle hatırlıyorum. Tahmin ediyorum çevre baskısını içindeki evlat ateşini ama inan naparswk yapalım zamanı gelmeden olmucak. Ben evlendiğim ilk günden beri vajinismus yaşadım 4 yıla yakın sürdü her gece ağladım dua ettim salatı tefriciye çektim yasinler okudum ama zamanı gelmeden olmadı işte.. Bebek deaynı şekilde zamanı gelince olcak dua edip sabretmekten başka çaremiz yok. Birwz kafanı boşaltıp bence rahim filmi çektir belki sıkıntı oradadır

Baya ayrıntılı olmuş canım teşekkür ederim

Allah yardımcımız olsun gülüm ne desek ne yapsak bos gelende Allahtan gidende Allahtan iste belki ilerde düsünürüm suan hsg ile beynimi yormak istemiyorum cok sagol destegin icin

Canım benim öyle deme Allah herkes için hayırlısını bekler ve verir belkide suan hayırlısı değil senin için öyle düşün hayırlı zamanda nasip edicek inşallah hepimize

Rabbim dualarımızı kabul etsin insAllah canım içimdeki miniğin varlığını her düşündüğümde kendim için ettiğim gibi dua ediyorum sizin için de tek tek anıyorum Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah içinde sana da umutsuz olma herşey Allah tan bunu sende biliyorsun elbette sadece içinde olduğun durum böyle düşünmeni sağlıyor ilerde boşuna stres yapmışım baştan rahatlasaydm daha çabuk olurdu diyeceksin
Kızlar doktor erken menopoz vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gidin dedi fsh 10 kusur prolaktin 16
Gözümde yaş kalmadı sabahtan beri
tek doktorla yetinme lütfen bazı Dr felaket tellalı gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…