Oldum canım yardıra yardıra geliyor mübarek diyecemdeAyni fikirdeyim artik bu da olmazsa bundan sonra bebek lafi falan duymak istemiyorum
Adet oldun mu
Olmam ya artikicimden koparip attim o isteği artik
Idrar testi yapmadim hic . Sadece 11.gunde kan verdimİlk aşılamada kaçıncı gün idrar testi yaptınız ve 8.9 gün kaşık ağrılarınız adet sandınız oldu mu
Oldum canım yardıra yardıra geliyor mübarek diyecemdesakin sakin geliyor gercegi bu
Hayırlısı balam ne diyeyim diger her söylemim isyana giriyorYa deme öyle olur mu ya. Vardır mutlaka Bi zamanı biz bilemeyiz bunu.
Sanamı banamı bi dokuz ay rahat edemedikped gormekten artik gina geldi bana
❤17.EYLÜL. 2019❤İnşallah bu kez olumlu sonuç alırsınız
Artik kirmizilara,alistim baristik kirmizilarlaSanamı banamı bi dokuz ay rahat edemedik
Sende 4 yada 5 yıllık evliydin sanırım öyle hatırlıyorum. Tahmin ediyorum çevre baskısını içindeki evlat ateşini ama inan naparswk yapalım zamanı gelmeden olmucak. Ben evlendiğim ilk günden beri vajinismus yaşadım 4 yıla yakın sürdü her gece ağladım dua ettim salatı tefriciye çektim yasinler okudum ama zamanı gelmeden olmadı işte.. Bebek deaynı şekilde zamanı gelince olcak dua edip sabretmekten başka çaremiz yok. Birwz kafanı boşaltıp bence rahim filmi çektir belki sıkıntı oradadırHayırlısı balam ne diyeyim diger her söylemim isyana giriyor
Baya ayrıntılı olmuş canım teşekkür ederim❤17.EYLÜL. 2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN ILK GÜNÜ ILK IGNEMI OLDUM
❤18.EYLUL.2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN 2. GUNU 2.IGNEMI OLDUM
❤19.EYLUL.2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN 3. GUNU
SANIRIM BELIRTI YASAMAYA BASLIYORUM . SAG KASIGIMDA SIZLANMA SEKLINDE AGRI GIRIP CIKIYOR .
❤23.EYLÜL. 2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN 7. GUNU
DOKTORA GITTIK KONTROLLERW YUMURTAMIN BIRAZ DAHA GELISMELI LAZIM MI ONUN ICIN 2 GUN DAHA IGNE KULLANMAM GEREKTİĞİNİ SOYLEDI .
SADECD GOGUSLERIMIN ÜST BOLGESI AGRIYOR . :)
❤24.EYLÜL.2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN 8. GUNU
TEK KULLANIMLIK GONALF 450 75 DOZLUK ILACI KULLANDIM AMA ICINDEKI SIVI BIRAZ FAZLA GELDI BANA :) IGNE YAPAN HEMSIRENIN ELI COK AGIRDI ILK DEFA ACIDI . :))
❤25.EYLÜL.2019❤
BUGUN IGNELERIMIN SON GUNU GECE 11.00 DA CATLATMA IGNEM YAPILACAK
BUGUN SAĞ KASIGIMDA NEFES ALIRKEN PATLIYCAKMIS GIBI HISSEDIYORUM :) HAYIRLI OLSUN INSLLAH ❤
OTURURKEN ARA ARA BATMALAR OLUYOR .
❤ 26.EYLÜL.2019❤
BUGUN HERHANGI BISEY OLMADI . BOS GECTİ
❤27.EYLUL.2019❤
BUGUN SAAT 12:08 DE ASILAMAMI OLDUM HAYIRLISI ILE SAG KASIGIM AGRIYORDU SONRA GECTI SIMDI 15;15 DE SOL KASIGIM AGRIDI.
❤29.EYLUL.2019❤
BUGUN ASILAMA GUNUMUN 3. GUNU
BELIM AGRIMAYA BASLADIKARNIM SERTLESMEYE BASLADI BUGUN .
❤30,EYLÜL.2019❤
BUGUN ASILAMA GUNUMUN 4. GÜNÜ
LAVABOYA GIDEKEN SAG KASIGIMDA DEGISIK BIR AGRI GIRDI 3SN FALAN NEFESIMI TUTTUM GECMESI ICIN .
❤01.EKIM2019❤
BUGUN ASILAMA GUNUMUN 5. GUNU
KASIKLARIMDA AGRI DEVAM EDIYORMUS DAHA :))
GOGUSLERIMIN YANLARI AGRIMAYA BASLADI .❤
❤05.EKIM.2019❤
BUGUN ASILAMAMIN 9. GÜNÜ
BELIME FENA BIR AĞRI GIRDI .GECE DE KARIN AGRIM VARDI❤
❤07.EKIM.2019❤
BUGUN ASILAMA GUNUMUN 11. GUNU
BEL AGRIM HAFIFLEDI .AKINTIM ARTTI SU GIBI GELIYOR .MIDEMDE DEGISIK BI EKSILIK VAR . GOGUSLERIM AGIRLASTI VE AĞRIYOR . (Bugun kan verdim dayanamadim )
Ilk asilamamda boyle gun gun notlar aliyordumbelki yardimci olur
Darısı basıma artıkArtik kirmizilara,alistim baristik kirmizilarla
Allah yardımcımız olsun gülüm ne desek ne yapsak bos gelende Allahtan gidende Allahtan iste belki ilerde düsünürüm suan hsg ile beynimi yormak istemiyorum cok sagol destegin icinSende 4 yada 5 yıllık evliydin sanırım öyle hatırlıyorum. Tahmin ediyorum çevre baskısını içindeki evlat ateşini ama inan naparswk yapalım zamanı gelmeden olmucak. Ben evlendiğim ilk günden beri vajinismus yaşadım 4 yıla yakın sürdü her gece ağladım dua ettim salatı tefriciye çektim yasinler okudum ama zamanı gelmeden olmadı işte.. Bebek deaynı şekilde zamanı gelince olcak dua edip sabretmekten başka çaremiz yok. Birwz kafanı boşaltıp bence rahim filmi çektir belki sıkıntı oradadır
Rica ederimBaya ayrıntılı olmuş canım teşekkür ederim
Imkaninz var mi pkiKızlar doktor erken menopoz vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gidin dedifsh 10 kusur prolaktin 16
Gözümde yaş kalmadı sabahtan beri
Anladım canım bende kale center bölgesine yakınım avm varyaMerter metrosuna yakinm
Canım çok güzel geçti yazamadım giremedim yaaSinavin nasil gecti
Ay inşallah değerlendircem dibine kadaarEvet cnm çatlamış rasgelsin insAllah
Hado hayirlisiCanım çok güzel geçti yazamadım giremedim yaa
Canım benim öyle deme Allah herkes için hayırlısını bekler ve verir belkide suan hayırlısı değil senin için öyle düşün hayırlı zamanda nasip edicek inşallah hepimizeİliskiden ücgün sonra sol kasıgımda ince bi kramp olmustu döllenme oldu diye cok sevindim degisik bir kramptı adet sancısı gibi degil bu sefer oldu galiba dedim ve ogündür sol kasıgımda bi agırlık hissettim hani his derler ya vardı o duygu. Bu sabah sag yumurtalıktan kanama olmus gibiydi ordan sancıyla uyandım simdide o gitti yine hafif agrı sola gecti ben anlamııyorum yumurtalıklarım bana nasıl oyunlar oynuyor. İstemektende bıkkınlık geldi böylede bir belirti yasamamıstım büyük bir belirtiydi bana göre. Kafamdan cıkardım gitti bugün olursa Allahtan olmazsa Allahtan ben bugün itibariyle bu istegime son veriyorum. Rabbim sizin evlatlarınızı kucaklarınıza versin saglıcakla inanın bunu yürekten istiyorum olmayanlarada versin en kısa zamanda. Benimde icimdeki bu evlat askını alsın insallah balım baskalarının cocuklarını sevmekten cok yoruldum kendi böcegim olsun istedim ama olmayınca olmuyor iste yine dagıldım galiba
Rabbim dualarımızı kabul etsin insAllah canım içimdeki miniğin varlığını her düşündüğümde kendim için ettiğim gibi dua ediyorum sizin için de tek tek anıyorumAnlayısın icin cok tesekkür ederim canım öyle iyi geldiki söylediklerin ne kadar cok istesemde hep Allahtan hayırlısıysa olsun diye dualar ederek istedim bundada var bir hayır biliyorum yinede insan üzülüyor iste. Biliyorsun kafam meskul olsun düsünmeyeyim diye buralardanda uzak kaldım yine yattıgımda rüyalarımdan vuruldum rüyamda bile kendi cocugumu sevemedim biliyormusun hep baskasının cocuklarını sevdim bu bile mahvetti beni. Rabbimin gücüne gitmesin konustukca bir isyan moduna giriyorum galiba dogmayan cocuguma verdigim degeri artık kendime vermemin vakti geldi. Tedaviymis tüp bebekmis bunları kaldıracak dönemlerimde degil psikolojim yaptıranlarada Allah kolaylıklar versin fazla bekletmesin senin ne güzel duan kabul olmus insallah isteyenlerinde hemen kabul olur yavrum sagol emi
tek doktorla yetinme lütfen bazı Dr felaket tellalı gibiKızlar doktor erken menopoz vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gidin dedifsh 10 kusur prolaktin 16
Gözümde yaş kalmadı sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?