Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aammmaann cok tatli yaaa allahim saglikla gözünü acmayi nasip etsin
Sanmaki hamile olunca bitiyo dertler daha fazlası oluyo stresin kalp atacakmı kese varmı büyüdümü deger yükseliyor mu her doktor farklı bişey dio falan filan. Allah saglıklı hamilelikler nasip etsin. Dua ederken hep boyle dua edelim inşallah.

Kızlar doktor erken menopoz vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gidin dedi fsh 10 kusur prolaktin 16
Gözümde yaş kalmadı sabahtan beri
Prolaktin önemli dğeil cnm o Bi şekilde düşer ama fsh önemli. Benim de 8 küsür malesef çok zaman kaybetmemek lazım bu durumda. Ne kadardır istiyordun

Prolaktin önemli dğeil cnm o Bi şekilde düşer ama fsh önemli. Benim de 8 küsür malesef çok zaman kaybetmemek lazım bu durumda. Ne kadardır istiyordun
Bnmde 7.85 fsh doktor hiç sorun var demedi prolaktinde 13.67 şimdi siz yazınca baktım normal değil mi bu değerler

Kızlar doktor erken menopoz vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gidin dedi fsh 10 kusur prolaktin 16
Gözümde yaş kalmadı sabahtan beri
Canım doktor neye göre erken menopoz dedi kusura bakma da benim fsh 21 küsür çıktı doktor bana da erken menopoz riskine karşılık amh test yaptırmamı söyledi sadece özellerde yapılıyormuş bu test ben yaptırmadım internetten araştırdım saraçoğlunun kürleriyle karşılaştım orda hayıt otunu da duydum aktardan aldım çayını yapıp içtim inanırmısın bir sonra ay fsh 7 ye düştü ki senin 10 biraz yükselmiş sakın doktorun dediğine bakma şu an ben hamileyim fsh yüksekken hamile kalmak zormuş ikinci bebek istediğim için ben de çok üzülmüştüm kafaya takmıştım şu an 11 haftalık gebeyim Rabbim sana da nasip etsin doktorlar gerçekten acımasız vicdansız

Kuzum tek doktorla kalma başka doktorlarlada görüş
Doktorumu değiştirip bu doktora gittim zaten

Canım ultrasonla alttan muayene etti her ıki tarafta ikişer folikul var az yaşına göre dedi. Yaşım 29.
Amh yaptırmıştım 2.73 kötü de değil hani anlamadım neye uğradığımı şaşırdım

Canım bak benim 21 diyorum 21 ben bunu düşürebilipte hamile kalmışsam sen de kalırsın her şey Allah’ın takdiri doktorlar da boş
Hay Allah razı olsun senden nasıl yapcam bu kadar otu bu ay başlamıştım ama senin dediğine göre yapay moralim çok bozuldu gözlerim balon oldu

Amh değer 38 yaşından önce 2,6-6,8 olması gerek ki senin gayet normal Saraçoğlunun videosunu izle orda amh 0 ve 1 lerde olunca menopoz deniyor ki menopoz demek yumurta rezervinin azalması demek ama Saraçoğlu amh 0 1 lerde olup da hamile kalan bir sürü örnek var dedi Allah istedi mi doktor istediği kadar teşhis koysun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…