- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Yarında sınav var inşallah oda iyi geçerHado hayirlisi
Daha 2 aylık oldu canım 8+2 deyiz.Insalllahh insalllahhhhhhh kac aylik oldunuz
Aammmaann cok tatli yaaaDaha 2 aylık oldu canım 8+2 deyiz.
Hii cok da uzak deilmisiz.Anladım canım bende kale center bölgesine yakınım avm varya
Sanmaki hamile olunca bitiyo dertler daha fazlası oluyo stresin kalp atacakmı kese varmı büyüdümü deger yükseliyor mu her doktor farklı bişey dio falan filan. Allah saglıklı hamilelikler nasip etsin. Dua ederken hep boyle dua edelim inşallah.Aammmaann cok tatli yaaaallahim saglikla gözünü acmayi nasip etsin
Kuzum tek doktorla kalma başka doktorlarlada görüşKızlar doktor erken menopoz vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gidin dedifsh 10 kusur prolaktin 16
Gözümde yaş kalmadı sabahtan beri
Aynen canımmHii cok da uzak deilmisiz.
Prolaktin önemli dğeil cnm o Bi şekilde düşer ama fsh önemli. Benim de 8 küsür malesefKızlar doktor erken menopoz vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gidin dedifsh 10 kusur prolaktin 16
Her zaman hayırlısını iste o zaman gelecektirAyni fikirdeyim artik bu da olmazsa bundan sonra bebek lafi falan duymak istemiyorum
Adet oldun mu
Olmam ya artikicimden koparip attim o isteği artik
Tek istegim zaten hayirli saglikli ne zaman dua edersem oyle ederimHer zaman hayırlısını iste o zaman gelecektir
Bnmde 7.85 fsh doktor hiç sorun var demedi prolaktinde 13.67 şimdi siz yazınca baktım normal değil mi bu değerlerProlaktin önemli dğeil cnm o Bi şekilde düşer ama fsh önemli. Benim de 8 küsür malesefçok zaman kaybetmemek lazım bu durumda. Ne kadardır istiyordun
Yazın olsa rahat olurduk şuan zorlayacak biziImkaninz var mi pki
9 aydır. ilac vs yok mu bunun için yaProlaktin önemli dğeil cnm o Bi şekilde düşer ama fsh önemli. Benim de 8 küsür malesefçok zaman kaybetmemek lazım bu durumda. Ne kadardır istiyordun
Canım doktor neye göre erken menopoz dedi kusura bakma da benim fsh 21 küsür çıktı doktor bana da erken menopoz riskine karşılık amh test yaptırmamı söyledi sadece özellerde yapılıyormuş bu test ben yaptırmadım internetten araştırdım saraçoğlunun kürleriyle karşılaştım orda hayıt otunu da duydum aktardan aldım çayını yapıp içtim inanırmısın bir sonra ay fsh 7 ye düştü ki senin 10 biraz yükselmiş sakın doktorun dediğine bakma şu an ben hamileyim fsh yüksekken hamile kalmak zormuş ikinci bebek istediğim için ben de çok üzülmüştüm kafaya takmıştımKızlar doktor erken menopoz vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gidin dedifsh 10 kusur prolaktin 16
Rabbim dualarımızı kabul etsin insAllah canım içimdeki miniğin varlığını her düşündüğümde kendim için ettiğim gibi dua ediyorum sizin için de tek tek anıyorumRabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah içinde sana da umutsuz olma herşey Allah tan bunu sende biliyorsun elbette sadece içinde olduğun durum böyle düşünmeni sağlıyor ilerde boşuna stres yapmışım baştan rahatlasaydm daha çabuk olurdu diyeceksin
tek doktorla yetinme lütfen bazı Dr felaket tellalı gibi
Doktorumu değiştirip bu doktora gittim zatenKuzum tek doktorla kalma başka doktorlarlada görüş
Canım ultrasonla alttan muayene etti her ıki tarafta ikişer folikul var az yaşına göre dedi. Yaşım 29.Canım doktor neye göre erken menopoz dedi kusura bakma da benim fsh 21 küsür çıktı doktor bana da erken menopoz riskine karşılık amh test yaptırmamı söyledi sadece özellerde yapılıyormuş bu test ben yaptırmadım internetten araştırdım saraçoğlunun kürleriyle karşılaştım orda hayıt otunu da duydum aktardan aldım çayını yapıp içtim inanırmısın bir sonra ay fsh 7 ye düştü ki senin 10 biraz yükselmiş sakın doktorun dediğine bakma şu an ben hamileyim fsh yüksekken hamile kalmak zormuş ikinci bebek istediğim için ben de çok üzülmüştüm kafaya takmıştımşu an 11 haftalık gebeyim Rabbim sana da nasip etsin doktorlar gerçekten acımasız vicdansız
Canım bak benim 21 diyorum 21 ben bunu düşürebilipte hamile kalmışsam sen de kalırsın her şey Allah’ın takdiri doktorlar da boşDoktorumu değiştirip bu doktora gittim zaten
2 doktorda aynı şeyi mi dedi cnmDoktorumu değiştirip bu doktora gittim zaten
Hay Allah razı olsun senden nasıl yapcam bu kadar otu bu ay başlamıştım ama senin dediğine göre yapay moralim çok bozuldu gözlerim balon olduCanım bak benim 21 diyorum 21 ben bunu düşürebilipte hamile kalmışsam sen de kalırsın her şey Allah’ın takdiri doktorlar da boş
Kuzum diğerine bakıldığımda 7 çıkmıştı normal demişti aradan dört ay geçti 10 çıktı2 doktorda aynı şeyi mi dedi cnm
Amh değer 38 yaşından önce 2,6-6,8 olması gerek ki senin gayet normal Saraçoğlunun videosunu izle orda amh 0 ve 1 lerde olunca menopoz deniyor ki menopoz demek yumurta rezervinin azalması demek ama Saraçoğlu amh 0 1 lerde olup da hamile kalan bir sürü örnek var dedi Allah istedi mi doktor istediği kadar teşhis koysunCanım ultrasonla alttan muayene etti her ıki tarafta ikişer folikul var az yaşına göre dedi. Yaşım 29.
Amh yaptırmıştım 2.73 kötü de değil hani anlamadım neye uğradığımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?