Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum diğerine bakıldığımda 7 çıkmıştı normal demişti aradan dört ay geçti 10 çıktı
Bence doktor abartmış cnm artık para amaçlı hemen tüp demeye başladı doktorlar bitkisel çözümlerle düzene sokarsın inş Rabbim trz zamanda nasip eder evlat sahibi olmayı

Bence doktor abartmış cnm artık para amaçlı hemen tüp demeye başladı doktorlar bitkisel çözümlerle düzene sokarsın inş Rabbim trz zamanda nasip eder evlat sahibi olmayı
Allah razı olsun kızlar İnşAllah sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz hepimiz

Hay Allah razı olsun senden nasıl yapcam bu kadar otu bu ay başlamıştım ama senin dediğine göre yapay moralim çok bozuldu gözlerim balon oldu
Cümlemizden canım sana faydam olursa ne mutlu bana hayıt otunu aktardan dövdürerek al bir su bardağı suya çay kaşığında hayıt otu at üzerine kaynamış su dök tabak çevir bi on dakika demlensin sabah kahvaltıdan ön beş dakika felan önce iç fsh ı düşürür inşallah ve senin de hamiş haberini alırız inşalllahhhhhh

Canım Allah seni bebeğine sağlıcakla kavuştursun çok çok sağ ol ❤❤❤

Canım Allah seni bebeğine sağlıcakla kavuştursun çok çok sağ ol ❤❤❤
Allah senden razı olsun ve sana tez vakitte sağlıkla bebiş nasip etsin amin bu arada hayıt otunu araştırabilirsin kadınların hormonlarına birebir iyi gelen düzene sokan bir hormon bir sürü faydası var zararı yok yani

d
Uzulme sakin benim amh 0.91 bana da yasina gore az demisti doktorum . Ama gebe kalabilmek icin sadece 1 tane saglikli yumosa ihtiyac var sonucta .uzulme kiz

Bnmde 7.85 fsh doktor hiç sorun var demedi prolaktinde 13.67 şimdi siz yazınca baktım normal değil mi bu değerler
Prolaktin normalmiş cnm çok pardon karıştırmışım ya. Fsh de 10dan sonrası sıkıntı şimdilik iyi ama çok da zaman kaybetmemek lazım çünkü 1 buçuk sene önce benim 6ydı

Amh iyiymiş cnm. Az önce okumuştum fsh için ilaç veriyorlarmış ama bence ilaç tedavisi yerine rahim filmi çekilip sonrasındw duruma göre bakmak lazım

Amh iyiymiş cnm. Az önce okumuştum fsh için ilaç veriyorlarmış ama bence ilaç tedavisi yerine rahim filmi çekilip sonrasındw duruma göre bakmak lazım
Kuzum rahim filmi çekildim tertemiz. Önümüzdeki ay regl dönemi tüp bebek tedavisi de uygulayan bir doktor var ona gideceğim inşAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…