Bence doktor abartmış cnm artık para amaçlı hemen tüp demeye başladı doktorlar bitkisel çözümlerle düzene sokarsın inş Rabbim trz zamanda nasip eder evlat sahibi olmayıKuzum diğerine bakıldığımda 7 çıkmıştı normal demişti aradan dört ay geçti 10 çıktı
Amh değer 38 yaşından önce 2,6-6,8 olması gerek ki senin gayet normal Saraçoğlunun videosunu izle orda amh 0 ve 1 lerde olunca menopoz deniyor ki menopoz demek yumurta rezervinin azalması demek ama Saraçoğlu amh 0 1 lerde olup da hamile kalan bir sürü örnek var dedi Allah istedi mi doktor istediği kadar teşhis koysun
Allah razı olsun kızlar İnşAllah sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz hepimizBence doktor abartmış cnm artık para amaçlı hemen tüp demeye başladı doktorlar bitkisel çözümlerle düzene sokarsın inş Rabbim trz zamanda nasip eder evlat sahibi olmayı
Cümlemizden canım sana faydam olursa ne mutlu bana hayıt otunu aktardan dövdürerek al bir su bardağı suya çay kaşığında hayıt otu at üzerine kaynamış su dök tabak çevir bi on dakika demlensin sabah kahvaltıdan ön beş dakika felan önce iç fsh ı düşürür inşallahHay Allah razı olsun senden nasıl yapcam bu kadar otu bu ay başlamıştım ama senin dediğine göre yapay moralim çok bozuldu gözlerim balon oldu
Allah sendende razı olsun bitanem amin amin inşallah cnmAllah razı olsun kızlar İnşAllah sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz hepimiz
Canım Allah seni bebeğine sağlıcakla kavuştursun çok çok sağ ol ❤❤❤Cümlemizden canım sana faydam olursa ne mutlu bana hayıt otunu aktardan dövdürerek al bir su bardağı suya çay kaşığında hayıt otu at üzerine kaynamış su dök tabak çevir bi on dakika demlensin sabah kahvaltıdan ön beş dakika felan önce iç fsh ı düşürür inşallahve senin de hamiş haberini alırız inşalllahhhhhh
Allah senden razı olsun ve sana tez vakitte sağlıkla bebiş nasip etsin aminCanım Allah seni bebeğine sağlıcakla kavuştursun çok çok sağ ol ❤❤❤
Uzulme sakin benim amh 0.91 bana da yasina gore az demisti doktorum . Ama gebe kalabilmek icin sadece 1 tane saglikli yumosa ihtiyac var sonucta .uzulme kizCanım ultrasonla alttan muayene etti her ıki tarafta ikişer folikul var az yaşına göre dedi. Yaşım 29.
Amh yaptırmıştım 2.73 kötü de değil hani anlamadım neye uğradığımı şaşırdım
Hemen başlıyorumAllah senden razı olsun ve sana tez vakitte sağlıkla bebiş nasip etsin aminbu arada hayıt otunu araştırabilirsin kadınların hormonlarına birebir iyi gelen düzene sokan bir hormon bir sürü faydası var zararı yok yani
Bulsun o yumurta ve sperm Hemen birilerini kavuşalım bebişlerimized
Uzulme sakin benim amh 0.91 bana da yasina gore az demisti doktorum . Ama gebe kalabilmek icin sadece 1 tane saglikli yumosa ihtiyac var sonucta .uzulme kiz
Ben asilama tedavisindeyim 2. Denememde su anBulsun o yumurta ve sperm Hemen birilerini kavuşalım bebişlerimize
Yaa canım benim Rabbim gönlüne ferahlık göbüşüne bebiş versinBen asilama tedavisindeyim 2. Denememde su anasla yilmadan devam edicem birlesene kadar ilkinde cok yikildim ama su an o kadar kafama takmiyorum
Amin kuzum hepimizin insallahYaa canım benim Rabbim gönlüne ferahlık göbüşüne bebiş versin
Prolaktin normalmiş cnm çok pardon karıştırmışım ya. Fsh de 10dan sonrası sıkıntı şimdilik iyi ama çok da zaman kaybetmemek lazım çünkü 1 buçuk sene önce benim 6ydıBnmde 7.85 fsh doktor hiç sorun var demedi prolaktinde 13.67 şimdi siz yazınca baktım normal değil mi bu değerler
Çok pardon cnm ya prolaktin normalYazın olsa rahat olurduk şuan zorlayacak bizi
9 aydır. ilac vs yok mu bunun için ya
Amh iyiymiş cnm. Az önce okumuştum fsh için ilaç veriyorlarmış ama bence ilaç tedavisi yerine rahim filmi çekilip sonrasındw duruma göre bakmak lazımCanım ultrasonla alttan muayene etti her ıki tarafta ikişer folikul var az yaşına göre dedi. Yaşım 29.
Amh yaptırmıştım 2.73 kötü de değil hani anlamadım neye uğradığımı şaşırdım
Kuzum rahim filmi çekildim tertemiz. Önümüzdeki ay regl dönemi tüp bebek tedavisi de uygulayan bir doktor var ona gideceğim inşAllahAmh iyiymiş cnm. Az önce okumuştum fsh için ilaç veriyorlarmış ama bence ilaç tedavisi yerine rahim filmi çekilip sonrasındw duruma göre bakmak lazım
Aşılama oldun mu cnmKuzum rahim filmi çekildim tertemiz. Önümüzdeki ay regl dönemi tüp bebek tedavisi de uygulayan bir doktor var ona gideceğim inşAllah
Ne yapmam lazım ki kuzumProlaktin normalmiş cnm çok pardon karıştırmışım ya. Fsh de 10dan sonrası sıkıntı şimdilik iyi ama çok da zaman kaybetmemek lazım çünkü 1 buçuk sene önce benim 6ydı
Kolay gelsin canım ne dersi okuyor musunKızlar bende ders çalısıyorum yazamadım pek sizler naptınız nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?