Valla bebeğim aşılama tüp bebek düşünmek mantıklı ama psikolojik olarak yoruyo insanı hem maddi hem manevi.. Bilmiyorum Rabbim nasip eder inş zamanı gelince. Bitkisel şeyler de denenebilir. Ben soğan kürü yaptım hayıt kullandım pek işe yaramadı..Ne yapmam lazım ki kuzum
Aşılama ve tüp bebek yaptım zaten cnm soğan kürünüde bu ay yaptımValla bebeğim aşılama tüp bebek düşünmek mantıklı ama psikolojik olarak yoruyo insanı hem maddi hem manevi.. Bilmiyorum Rabbim nasip eder inş zamanı gelince. Bitkisel şeyler de denenebilir. Ben soğan kürü yaptım hayıt kullandım pek işe yaramadı..
Biraz tevekkül etmek de lazım aslında. Zamanı gelince olucak nasılsa elinden geleni yapmışsın cnm. Hormonların amh değerin rahim filmin nasılAşılama ve tüp bebek yaptım zaten cnm soğan kürünüde bu ay yaptım
Canım durumunu okudum yaşın da geç değil ya hem maddi hem manevi hazır olman için biraz bitkisel şeyler uygula arkadaşların dediklerini, sonra birkaç ay daha olmazsa önce aşılama yaptırırsın sonra da duruma göre bakarsın bence, hemen olumsuz düşünüp kendini üzme, böyle uzun vadeli düşün nasip olur inşallahKuzum rahim filmi çekildim tertemiz. Önümüzdeki ay regl dönemi tüp bebek tedavisi de uygulayan bir doktor var ona gideceğim inşAllah
Evet canım açıköğretim çocuk gelişimi okuyorum yarın da var sınavım. Oh ne güzel izleyinKolay gelsin canım ne dersi okuyor musun
Napim vala biraz uyudum uyandım TV izliyoruz eşimle
Sen soğan kürünü ilk defa mı yaptın canım, ben etkisine çok inanıyorum onunAşılama ve tüp bebek yaptım zaten cnm soğan kürünüde bu ay yaptım
Ya ne güzel canım Allah kolaylık versinEvet canım açıköğretim çocuk gelişimi okuyorum yarın da var sınavım. Oh ne güzel izleyin☺
Birtek amh değerini hiç istemedi doktor ona baktırmadım onun dışında herşeyin çok çok iyi olduğunu söyledi her gittiğim doktor geçen ay ilk kez tüp bebekle gebe kaldım oda kimyasal olduBiraz tevekkül etmek de lazım aslında. Zamanı gelince olucak nasılsa elinden geleni yapmışsın cnm. Hormonların amh değerin rahim filmin nasıl
Evet bebeğim ilk kez yaptım sabırım enfeksiyon oldum kimyasaldannsonra ilk ilişkide vajinam şişti ve sızladı hastaneye gidip ilaç kullanmaktansa bi bunu denenek istedim 8.5 gün yapabildim bi daha şişme olmadı ama hiç öle akıntımda olmadı yaparken şimdi bu 2 gündür çok ama sürekli süt gibi akıyor hiç bu kadar olmamıştıSen soğan kürünü ilk defa mı yaptın canım, ben etkisine çok inanıyorum onun
Ayy inş vesile olur ben kızıma gebe kalmadan önce yapmıştım yeni evli olmama rağmen sabırsızlanmıştım sonra olunca da bilmiyorum olacağı mı vardı ama çok inandım etkisine. Ben de bu ay yaptım tekrar 6 gün filan ama yaptıktan 2-3 gün sonra yoğun akıntı geldi benim de. Antibiyotik kullandıktan sonra da ilacı bıraktığın hafta yan etkileri olur ya bu da öyle bırakınca oluyor sanki, inş etkisini görürz 2-3 gün de bal tarçın yedim benEvet bebeğim ilk kez yaptım sabırım enfeksiyon oldum kimyasaldannsonra ilk ilişkide vajinam şişti ve sızladı hastaneye gidip ilaç kullanmaktansa bi bunu denenek istedim 8.5 gün yapabildim bi daha şişme olmadı ama hiç öle akıntımda olmadı yaparken şimdi bu 2 gündür çok ama sürekli süt gibi akıyor hiç bu kadar olmamıştı
Ahh bebeğim öle bi mucize olsa ya ne çok isterim inşallahhh kuzum inşallah şifa olmuştur ikimizede inşallahhhhhAyy inş vesile olur ben kızıma gebe kalmadan önce yapmıştım yeni evli olmama rağmen sabırsızlanmıştım sonra olunca da bilmiyorum olacağı mı vardı ama çok inandım etkisine. Ben de bu ay yaptım tekrar 6 gün filan ama yaptıktan 2-3 gün sonra yoğun akıntı geldi benim de. Antibiyotik kullandıktan sonra da ilacı bıraktığın hafta yan etkileri olur ya bu da öyle bırakınca oluyor sanki, inş etkisini görürz 2-3 gün de bal tarçın yedim ben ☺
Amh yumurta rezervini gösteriyor cnm. Nasıl bakmadılar ki tüp bebekten önce doktorlar da Bi tuhaf ya. Hayırlısıyla inş alırdın yavrubu kucağına en güzel zamandwBirtek amh değerini hiç istemedi doktor ona baktırmadım onun dışında herşeyin çok çok iyi olduğunu söyledi her gittiğim doktor geçen ay ilk kez tüp bebekle gebe kaldım oda kimyasal oldu
Valla doktorları hiç anlamıyorum 1 değil 10 doktor demedi fsh ye göre gerek görmüyorlar ddmişti burdan biri bnde çok şey etmedim hormon gibi reglinin 3. Günümü bakılıyor onada bu ay olmadı baktırtayım ya amin kuzum inşallah Rabbim hepimize nasip etsinAmh yumurta rezervini gösteriyor cnm. Nasıl bakmadılar ki tüp bebekten önce doktorlar da Bi tuhaf ya. Hayırlısıyla inş alırdın yavrubu kucağına en güzel zamandw
İnşallah canım inşallah olur da niye önceden yapmadım dersinAhh bebeğim öle bi mucize olsa ya ne çok isterim inşallahhh kuzum inşallah şifa olmuştur ikimizede inşallahhhhh
Valla ben hormonlarla beraber baktırmıştım cnm. Oda olabilir çünkü fsh la aynı oluyormuş değer. Yani fsh yüksekse amh düşük çıkıyormuş. Hepimize çok dua ediyorum geçen gün bahçeci tüp bebek merkezi video hazırlamış izledim 20 yıl beklemiş biri öyle kavuşmuş. öyle etkilendim ki ağladım baya. Benden çok bekleyenlere Rabbim önce naisp etsin diye dua ediyorum hep çünkü çok zormuş gerçektenValla doktorları hiç anlamıyorum 1 değil 10 doktor demedi fsh ye göre gerek görmüyorlar ddmişti burdan biri bnde çok şey etmedim hormon gibi reglinin 3. Günümü bakılıyor onada bu ay olmadı baktırtayım ya amin kuzum inşallah Rabbim hepimize nasip etsin
Ayy kuzum bnm yerim seni agzından bal damlıyor ahh ahh inşallah inşallahhh,İnşallah canım inşallah olur da niye önceden yapmadım dersin ☺ Ben inanıyorum senin bu mutluluğu yaşayacağına, rabbim nasip edecek inş
Saol kuzum bu ay reglde gideyim o zaman uzun zaman oldu zaten test yaptıralı yeni değerleride görmüş olurum şuan tsh d ve b12 ilacı kullanıyorum zaten onlarıda kontrol etmiş olurum gerçekten çok zor cnm ben 3 yılda çok yoruldum daha fazla olanları düşünemiyorum gerçekten amin amin Rabbim sırayla hepimize nasip etsin inşallahValla ben hormonlarla beraber baktırmıştım cnm. Oda olabilir çünkü fsh la aynı oluyormuş değer. Yani fsh yüksekse amh düşük çıkıyormuş. Hepimize çok dua ediyorum geçen gün bahçeci tüp bebek merkezi video hazırlamış izledim 20 yıl beklemiş biri öyle kavuşmuş. öyle etkilendim ki ağladım baya. Benden çok bekleyenlere Rabbim önce naisp etsin diye dua ediyorum hep çünkü çok zormuş gerçekten
Benim 4.ayım normal olsa bende bu kadar takmazdım ama 4 yıl vajinismus yaşadım herkes olmuyo yıllardır diye düşünüyor bide çikolata kistim var o yüzden daha şimdiden başladık tedaviyeSaol kuzum bu ay reglde gideyim o zaman uzun zaman oldu zaten test yaptıralı yeni değerleride görmüş olurum şuan tsh d ve b12 ilacı kullanıyorum zaten onlarıda kontrol etmiş olurum gerçekten çok zor cnm ben 3 yılda çok yoruldum daha fazla olanları düşünemiyorum gerçekten amin amin Rabbim sırayla hepimize nasip etsin inşallah
Sen kendini biliyorsun ya milletin ne düşündüğünü önemseme daha çok yeni çünkü, benim arkadaşımın çikolata kisti vardı bekarken doğum kontrol hapı kullanıyordu ama evlendiği ilk ay hamile kaldı doktor olmaz demiş o da nasılsa hemen olmaz diye salmış çayıraBenim 4.ayım normal olsa bende bu kadar takmazdım ama 4 yıl vajinismus yaşadım herkes olmuyo yıllardır diye düşünüyor bide çikolata kistim var o yüzden daha şimdiden başladık tedaviye
Sağol canımYa ne güzel canım Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?