Aman kuzum daha çok yeni milletin lafına aldanıp kafaya takma tedavi ol tamam ama milleti duymaBenim 4.ayım normal olsa bende bu kadar takmazdım ama 4 yıl vajinismus yaşadım herkes olmuyo yıllardır diye düşünüyor bide çikolata kistim var o yüzden daha şimdiden başladık tedaviye
Ya engel dğeil zaten cnm önemli olan tüplere hasar vermemesi Pzts rahim filmi çkeinicem inş kötü çıkmaz.. Ailem de çok baskı yapıyo tatlım hem bizde istiyoruz daha fazla vakit kaybetmeyelim dedikSen kendini biliyorsun ya milletin ne düşündüğünü önemseme daha çok yeni çünkü, benim arkadaşımın çikolata kisti vardı bekarken doğum kontrol hapı kullanıyordu ama evlendiği ilk ay hamile kaldı doktor olmaz demiş o da nasılsa hemen olmaz diye salmış çayıra
Öyle cnm haklısın özellikle eşimin akrabalarıyla fazla görüşmemeye çalışıyorum canımı sıkıyorlarAman kuzum daha çok yeni milletin lafına aldanıp kafaya takma tedavi ol tamam ama milleti duyma
Ne kadar uzak o kadar iyi görüşme boşver öyle insanlarlaÖyle cnm haklısın özellikle eşimin akrabalarıyla fazla görüşmemeye çalışıyorum canımı sıkıyorlar
Aynen öyle. Başta benim görümcem öyle ikinciye hamile ballandıra ballandıra anlatıyo herkesin içinde..Ne kadar uzak o kadar iyi görüşme boşver öyle insanlarla
En uyuz olduğum insan tipiAynen öyle. Başta benim görümcem öyle ikinciye hamile ballandıra ballandıra anlatıyo herkesin içinde..
Biliyorum canım ama dayanmakta güclük cekiyorumCanım benim öyle deme Allah herkes için hayırlısını bekler ve verir belkide suan hayırlısı değil senin için öyle düşün hayırlı zamanda nasip edicek inşallah hepimize
Hayırlısı canım bekleyip görecez Allah senden razı olsunnnnnRabbim dualarımızı kabul etsin insAllah canım içimdeki miniğin varlığını her düşündüğümde kendim için ettiğim gibi dua ediyorum sizin için de tek tek anıyorumRabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah içinde sana da umutsuz olma herşey Allah tan bunu sende biliyorsun elbette sadece içinde olduğun durum böyle düşünmeni sağlıyor ilerde boşuna stres yapmışım baştan rahatlasaydm daha çabuk olurdu diyeceksin
tek doktorla yetinme lütfen bazı Dr felaket tellalı gibi
Yok olmadım her şey normal daha erken dedi bi doktor bekledik. Şimdi başka bir doktora gittik o da böyle söyledi canım önümüzdeki ay Başka doktora mı gideyim napayım bilemedim. Erken menopoz çaresi yok muAşılama oldun mu cnm
Canım vakit kaybetmeyin dedi zaten neye uğradığımı şaşırdım ne kadar vakit var dedim düşün ölümünü bekleyen hasta gibi. Erken menopoz dedi ya anlamıyorum değerleri daha kötü olanları okudum bilmiyorum inanılmaz mutsuzum Sadece şuanCanım durumunu okudum yaşın da geç değil ya hem maddi hem manevi hazır olman için biraz bitkisel şeyler uygula arkadaşların dediklerini, sonra birkaç ay daha olmazsa önce aşılama yaptırırsın sonra da duruma göre bakarsın bence, hemen olumsuz düşünüp kendini üzme, böyle uzun vadeli düşün nasip olur inşallah
Aynen öyle mesafe koyduk zatenn aramıza eşim de dahilEn uyuz olduğum insan tipi
Hangi şehirde yaşıyo sun ona göre alanında iyi doktor bul bence. Kötü düşünme bak Allah ol der ve olur umutsuz olma hem çok kötü değil fsh 15 üstü tehlikeliYok olmadım her şey normal daha erken dedi bi doktor bekledik. Şimdi başka bir doktora gittik o da böyle söyledi canım önümüzdeki ay Başka doktora mı gideyim napayım bilemedim. Erken menopoz çaresi yok mu
Dayanıcaz canım elimizden başka birşey gelmiyor malesefBiliyorum canım ama dayanmakta güclük cekiyorum
Buldum canım bi doktor hem tüp bebek merkezi de var sonraki adeti dönemi ona gideceğim bu ay da hayıt çayı içeceğim İnşAllah. Ya bilmiyorum doktor öyle konuştu vakit kaybetmeyin dedi ki ne kadar vakit diye sordum afalladım. Okuyorum şimdi forumda çok daha yüksek fsh ve düşük amh ile gebe kalan çok. Insan en azından yumurta kalitesi için ilaç vs vermez miydiHangi şehirde yaşıyo sun ona göre alanında iyi doktor bul bence. Kötü düşünme bak Allah ol der ve olur umutsuz olma hem çok kötü değil fsh 15 üstü tehlikeli
Oyy Rabbim yardımcın olsunKuzular bende dun gece 23.45 de catlatma ignemi yaptim. Insallah catlar diye dua ediyorum. Biliyirsunuz gecen ay 2 3 yumurtam 2 tane igneye ragmen catlamamisti. Bol bol havuc suyu sıkıp iciyorum.yarin 12 de aşılamam var dua edin kizlar. Artik dayancak gücümuz kalmadi
Oyy Rabbim yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun canım, çatladı mı çatlayacak mı diye düşünme lütfen bugün başla şeylerle meşgul ol, stressiz bir gün geçirmeye çalış yürüyüş filan yapKuzular bende dun gece 23.45 de catlatma ignemi yaptim. Insallah catlar diye dua ediyorum. Biliyirsunuz gecen ay 2 3 yumurtam 2 tane igneye ragmen catlamamisti. Bol bol havuc suyu sıkıp iciyorum.yarin 12 de aşılamam var dua edin kizlar. Artik dayancak gücümuz kalmadi
Allah yardımcın olsun canım inşallah nasip olurKuzular bende dun gece 23.45 de catlatma ignemi yaptim. Insallah catlar diye dua ediyorum. Biliyirsunuz gecen ay 2 3 yumurtam 2 tane igneye ragmen catlamamisti. Bol bol havuc suyu sıkıp iciyorum.yarin 12 de aşılamam var dua edin kizlar. Artik dayancak gücümuz kalmadi
Eşin yanındaysa her konuda en güzelini yapmışsınız cnmAynen öyle mesafe koyduk zatenn aramıza eşim de dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?