Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim 4.ayım normal olsa bende bu kadar takmazdım ama 4 yıl vajinismus yaşadım herkes olmuyo yıllardır diye düşünüyor bide çikolata kistim var o yüzden daha şimdiden başladık tedaviye
Aman kuzum daha çok yeni milletin lafına aldanıp kafaya takma tedavi ol tamam ama milleti duyma

Ya engel dğeil zaten cnm önemli olan tüplere hasar vermemesi Pzts rahim filmi çkeinicem inş kötü çıkmaz.. Ailem de çok baskı yapıyo tatlım hem bizde istiyoruz daha fazla vakit kaybetmeyelim dedik

Aman kuzum daha çok yeni milletin lafına aldanıp kafaya takma tedavi ol tamam ama milleti duyma
Öyle cnm haklısın özellikle eşimin akrabalarıyla fazla görüşmemeye çalışıyorum canımı sıkıyorlar

Canım benim öyle deme Allah herkes için hayırlısını bekler ve verir belkide suan hayırlısı değil senin için öyle düşün hayırlı zamanda nasip edicek inşallah hepimize
Biliyorum canım ama dayanmakta güclük cekiyorum

Hayırlısı canım bekleyip görecez Allah senden razı olsunnnnn

Aşılama oldun mu cnm
Yok olmadım her şey normal daha erken dedi bi doktor bekledik. Şimdi başka bir doktora gittik o da böyle söyledi canım önümüzdeki ay Başka doktora mı gideyim napayım bilemedim. Erken menopoz çaresi yok mu

Canım vakit kaybetmeyin dedi zaten neye uğradığımı şaşırdım ne kadar vakit var dedim düşün ölümünü bekleyen hasta gibi. Erken menopoz dedi ya anlamıyorum değerleri daha kötü olanları okudum bilmiyorum inanılmaz mutsuzum Sadece şuan

Yok olmadım her şey normal daha erken dedi bi doktor bekledik. Şimdi başka bir doktora gittik o da böyle söyledi canım önümüzdeki ay Başka doktora mı gideyim napayım bilemedim. Erken menopoz çaresi yok mu
Hangi şehirde yaşıyo sun ona göre alanında iyi doktor bul bence. Kötü düşünme bak Allah ol der ve olur umutsuz olma hem çok kötü değil fsh 15 üstü tehlikeli

Kuzular bende dun gece 23.45 de catlatma ignemi yaptim. Insallah catlar diye dua ediyorum. Biliyirsunuz gecen ay 2 3 yumurtam 2 tane igneye ragmen catlamamisti. Bol bol havuc suyu sıkıp iciyorum.yarin 12 de aşılamam var dua edin kizlar. Artik dayancak gücümuz kalmadi

Hangi şehirde yaşıyo sun ona göre alanında iyi doktor bul bence. Kötü düşünme bak Allah ol der ve olur umutsuz olma hem çok kötü değil fsh 15 üstü tehlikeli
Buldum canım bi doktor hem tüp bebek merkezi de var sonraki adeti dönemi ona gideceğim bu ay da hayıt çayı içeceğim İnşAllah. Ya bilmiyorum doktor öyle konuştu vakit kaybetmeyin dedi ki ne kadar vakit diye sordum afalladım. Okuyorum şimdi forumda çok daha yüksek fsh ve düşük amh ile gebe kalan çok. Insan en azından yumurta kalitesi için ilaç vs vermez miydi

Oyy Rabbim yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun canım, çatladı mı çatlayacak mı diye düşünme lütfen bugün başla şeylerle meşgul ol, stressiz bir gün geçirmeye çalış yürüyüş filan yap

Allah yardımcın olsun canım inşallah nasip olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…