Rabbim hayırlı evlat nasip etsin stres yapma yumoşları stres çok etkiliyor olumlu düşün takma kafana ne oldu ne olacak diyeKuzular bende dun gece 23.45 de catlatma ignemi yaptim. Insallah catlar diye dua ediyorum. Biliyirsunuz gecen ay 2 3 yumurtam 2 tane igneye ragmen catlamamisti. Bol bol havuc suyu sıkıp iciyorum.yarin 12 de aşılamam var dua edin kizlar. Artik dayancak gücümuz kalmadi
Tabiki var cnm hayıt faydalı bencede dene. Valla bence çok yüksek dğeil diye de vermemiş olabilir. Bazı doktorlar iyi diye gidiyorsun malesef iyş çıkmıyor benim 4.ayım 2.doktorum. Hem bilgili hem moral veren biri olmalıBuldum canım bi doktor hem tüp bebek merkezi de var sonraki adeti dönemi ona gideceğim bu ay da hayıt çayı içeceğim İnşAllah. Ya bilmiyorum doktor öyle konuştu vakit kaybetmeyin dedi ki ne kadar vakit diye sordum afalladım. Okuyorum şimdi forumda çok daha yüksek fsh ve düşük amh ile gebe kalan çok. Insan en azından yumurta kalitesi için ilaç vs vermez miydi
İnşallah güzel olur canım sonucun çatlar yumurtanKuzular bende dun gece 23.45 de catlatma ignemi yaptim. Insallah catlar diye dua ediyorum. Biliyirsunuz gecen ay 2 3 yumurtam 2 tane igneye ragmen catlamamisti. Bol bol havuc suyu sıkıp iciyorum.yarin 12 de aşılamam var dua edin kizlar. Artik dayancak gücümuz kalmadi
Çok şükür cnm oda anladı artık yakın olmamamız gerektiğiniEşin yanındaysa her konuda en güzelini yapmışsınız cnm
Şükür cnm Rabbim tez vakitte bebekle taçlandırsın mutluluğunuzuÇok şükür cnm oda anladı artık yakın olmamamız gerektiğini
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin stres yapma yumoşları stres çok etkiliyor olumlu düşün takma kafana ne oldu ne olacak diye
İnşallah güzel olur canım sonucun çatlar yumurtan
Allah yardımcın olsun canım inşallah nasip olur
Bakalım önümüzdeki ay inşallah güzel haberler alırım doktordan. Rabbim kucağımızı doldursunTabiki var cnm hayıt faydalı bencede dene. Valla bence çok yüksek dğeil diye de vermemiş olabilir. Bazı doktorlar iyi diye gidiyorsun malesef iyş çıkmıyor benim 4.ayım 2.doktorum. Hem bilgili hem moral veren biri olmalı
Canım inşallah inşallah Allahım nasip etsin kardeş versin sağlıkla çocuğuna❤yürekten❤Kuzular bende dun gece 23.45 de catlatma ignemi yaptim. Insallah catlar diye dua ediyorum. Biliyirsunuz gecen ay 2 3 yumurtam 2 tane igneye ragmen catlamamisti. Bol bol havuc suyu sıkıp iciyorum.yarin 12 de aşılamam var dua edin kizlar. Artik dayancak gücümuz kalmadi
Canım inşallah inşallah Allahım nasip etsin kardeş versin sağlıkla çocuğuna❤yürekten❤
Hepimizin inş cnm inşŞükür cnm Rabbim tez vakitte bebekle taçlandırsın mutluluğunuzu
İnş cnm umutsuz olma bakarsın bu ay hamile kalırsınBakalım önümüzdeki ay inşallah güzel haberler alırım doktordan. Rabbim kucağımızı doldursun
İlişki nasıl olacak o zamanEvet canim aynisini doktorumda söylüyor. Stres yaparak yumurtalarinin gelismesini catlamasini dolayisiyla gebeligi engelliyorsun diye. Keske bir imkan olsada bu surecte bayilip 15gun sonra sonuc gunu uyansak
Yok canım ne testi benimki yarın ya da salı gelir perşembeyi beklemez bile, bel ağrısından ölüyorum bıktım usandım. Hiç sanmıyorum ama cumaya olmazsa yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?