Valla kuzu sen tecrübelisin bilirsin ama ben geçen ay kimyasal geçirdim adetten bi farkı yoktu ilki soğan suyu ile olmuşya belki yine olmuştur dedim inşallahhh olmuşturYok canım ne testi benimki yarın ya da salı gelir perşembeyi beklemez bile, bel ağrısından ölüyorum bıktım usandım. Hiç sanmıyorum ama cumaya olmazsa yaparım
Bosver olumlu düşünYaw he he diyesim geldi
Canım herşey olabilir strese girip vücudunuda engelleme inşallah kırmızılar gelmezMerhaba kızlar yarın adet günüm, karnımda bi sancı var, kabızlık var gögüs ağrısı cok hafif başladı, ateş ölçümüm bugun 36.5 sizce yarın kırmızılar gelcek mi hamilemiyim
Canım herşey olabilir strese girip vücudunuda engelleme inşallah kırmızılar gelmez
İnşallah canım ama o zamanda soğan kürü yaptığım ay adet olup bir sonraki ay hamileliğimi öğrenmiştim herhalde önce rahim temizlendi adetle diye düşünmüştüm ama o zaman 15 güne yakın yapmıştım tam hatırlamasam da, şimdi ben endometriozisten şüpheleniyorum faydalı olmuştur inşValla kuzu sen tecrübelisin bilirsin ama ben geçen ay kimyasal geçirdim adetten bi farkı yoktu ilki soğan suyu ile olmuşya belki yine olmuştur dedim inşallahhh olmuştur
İlişki nasıl olacak o zaman
Sağlıkla çatlayacak insAllah canımKuzular bende dun gece 23.45 de catlatma ignemi yaptim. Insallah catlar diye dua ediyorum. Biliyirsunuz gecen ay 2 3 yumurtam 2 tane igneye ragmen catlamamisti. Bol bol havuc suyu sıkıp iciyorum.yarin 12 de aşılamam var dua edin kizlar. Artik dayancak gücümuz kalmadi
Sağlıkla çatlayacak insAllah canım
Nasıl mucize olur benim için Allah'ım inşAllah bizim de yüzümüzü güldürsünİnş cnm umutsuz olma bakarsın bu ay hamile kalırsın
Anladım cnm olsun yinede belki tutunmuştur şifa olmuşturİnşallah canım ama o zamanda soğan kürü yaptığım ay adet olup bir sonraki ay hamileliğimi öğrenmiştim herhalde önce rahim temizlendi adetle diye düşünmüştüm ama o zaman 15 güne yakın yapmıştım tam hatırlamasam da, şimdi ben endometriozisten şüpheleniyorum faydalı olmuştur inş
Ama peşine ilişkide olıyor ya ondan dedimZaten asilama yaptiriyoruzya kuzum.
Can geldi
Olumlu dusunelimBosver olumlu düşün
Tersini yapalım bu defaOlumlu dusunelimolumsuz olsun
O zaman ne diyoruzTersini yapalım bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?