Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım ne testi benimki yarın ya da salı gelir perşembeyi beklemez bile, bel ağrısından ölüyorum bıktım usandım. Hiç sanmıyorum ama cumaya olmazsa yaparım
Valla kuzu sen tecrübelisin bilirsin ama ben geçen ay kimyasal geçirdim adetten bi farkı yoktu ilki soğan suyu ile olmuşya belki yine olmuştur dedim inşallahhh olmuştur

Merhaba kızlar yarın adet günüm, karnımda bi sancı var, kabızlık var gögüs ağrısı cok hafif başladı, ateş ölçümüm bugun 36.5 sizce yarın kırmızılar gelcek mi hamilemiyim

Valla kuzu sen tecrübelisin bilirsin ama ben geçen ay kimyasal geçirdim adetten bi farkı yoktu ilki soğan suyu ile olmuşya belki yine olmuştur dedim inşallahhh olmuştur
İnşallah canım ama o zamanda soğan kürü yaptığım ay adet olup bir sonraki ay hamileliğimi öğrenmiştim herhalde önce rahim temizlendi adetle diye düşünmüştüm ama o zaman 15 güne yakın yapmıştım tam hatırlamasam da, şimdi ben endometriozisten şüpheleniyorum faydalı olmuştur inş

Sağlıkla çatlayacak insAllah canım

Anladım cnm olsun yinede belki tutunmuştur şifa olmuştur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…