Ben çocuk istiyorum ama kesin adet olucam diyorum bakalım ne olacakO zaman ne diyoruzcocuk istemiyorum adet olucam kesiinn bekliyorum zatiii olmayi da
Ben de oule diyimBen çocuk istiyorum ama kesin adet olucam diyorum bakalım ne olacak ☺
Gercekten mi ne zaman olucak A Antoryum123Kizlar antoryum da 3. Asilamasini olcak . Akliniza geldginde ona da dua edin
Yarin yumurtlrina bakckmis. Bu hafta da assilama olck insllh.Gercekten mi ne zaman olucak A Antoryum123
Ay hadi insallalh benimle ayni demek kki benimde yarin yumurtalarima bakicak doktor muhtrmelen benimde bu hafta ici olur asilamam. 8 gündür igne yapiyorum kendimeYarin yumurtlrina bakckmis. Bu hafta da assilama olck insllh.
Ama peşine ilişkide olıyor ya ondan dedim
Grcen ay ben de oyleydim oyle plan program yoktu ne zaman iatesek o zaman oluyordu ve 4 gun gecikti adetimBenim adam becerikli bayginken belki daha iyi olur. Böyle planli programli olmaz cinsel hayatimiza bir renk katalim deyip duruyordu.
Galiba. Bana gelin lazim geliinAy hadi insallalh benimle ayni demek kki benimde yarin yumurtalarima bakicak doktor muhtrmelen benimde bu hafta ici olur asilamam. 8 gündür igne yapiyorum kendime
Senin kibar feyzoya benim hanzo kizim varmazGaliba. Bana gelin lazim geliincabbbıık yapin
Ama peşine ilişkide olıyor ya ondan dedim
Grcen ay ben de oyleydim oyle plan program yoktu ne zaman iatesek o zaman oluyordu ve 4 gun gecikti adetimdedim ohhaaa gercekten beklemediggim anda bebek oldu kiiiiiii 5. Gun geldi regl
Kalakaldin miZaten doktorda bana diyordiki cok önceleri bebek beklenmeyen anda geliyor.hangi hastama tüp bebek desem hamile kaliyor diyordu . Gecen kontrolde bana da artik tüp bebek tedavisine baslayalim deyince. Yaaaa benide kandiriyorsunuz dimiiiii kendinden olsun diye sırıttım suratına.kadin yoooo gercekten söylüyorum dedi. Ben şok
Kalakaldin mioyle deyince espiri ile cevap verecegini mi beklemistin . Bana direk tup bebek demisti bahceci. Inatla 2. Asilamamdayim
Benimki geç kalmaz erkenden gelir lüzumsuzBen de oule diyimallahim ya gecen ay bi gec adet gormenin ne kadar mutluluk verdiğini tattim
Ah bebegim insallah hayirlisi neyse o olsun ya inanir misin benim icimde de kendimi icin bu sefer umut yok hic esim de oyle .Benimde yarin asilamam var ama hic umudum yok .negatifi görmeyemi alistim yoksa bilmiyorum.
Ekledim kadınımmmm
Kız alemsin güldürdün beni, kızım yüzüme bakıyor neye gülüyor annem diyeHe birde esim renk katalim falan diynce.kaynanamda bir kamci var eskiden ata binerken kullaniyorlarmis öyle hatira kalmis köyde. Esim renk falan deyince ulan şu kamçıyı alip karsisina zeyna gibi bir ciksammi dedim .lililililiii diye.Zaten 2 sıkımlık canı var kuvvet macunuyla ayakta oda kaçar mazallah. Ayy asilama oncesi kafayi bozdum ben yatiyorum kizlar .
Dedikki bekleyenlerimiz var bir gelek bebegimmmm
Rabbim yüzünüzü güldürsün insAllah canımBenimde yarin asilamam var ama hic umudum yok .negatifi görmeyemi alistim yoksa bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?