Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim adam becerikli bayginken belki daha iyi olur . Böyle planli programli olmaz cinsel hayatimiza bir renk katalim deyip duruyordu.
Grcen ay ben de oyleydim oyle plan program yoktu ne zaman iatesek o zaman oluyordu ve 4 gun gecikti adetim dedim ohhaaa gercekten beklemediggim anda bebek oldu kiiiiiii 5. Gun geldi regl

Ama peşine ilişkide olıyor ya ondan dedim

He birde esim renk katalim falan diynce.kaynanamda bir kamci var eskiden ata binerken kullaniyorlarmis öyle hatira kalmis köyde. Esim renk falan deyince ulan şu kamçıyı alip karsisina zeyna gibi bir ciksammi dedim .lililililiii diye. Zaten 2 sıkımlık canı var kuvvet macunuyla ayakta oda kaçar mazallah. Ayy asilama oncesi kafayi bozdum ben yatiyorum kizlar .

Grcen ay ben de oyleydim oyle plan program yoktu ne zaman iatesek o zaman oluyordu ve 4 gun gecikti adetim dedim ohhaaa gercekten beklemediggim anda bebek oldu kiiiiiii 5. Gun geldi regl

Zaten doktorda bana diyordiki cok önceleri bebek beklenmeyen anda geliyor.hangi hastama tüp bebek desem hamile kaliyor diyordu . Gecen kontrolde bana da artik tüp bebek tedavisine baslayalim deyince. Yaaaa benide kandiriyorsunuz dimiiiii kendinden olsun diye sırıttım suratına.kadin yoooo gercekten söylüyorum dedi. Ben şok

Kalakaldin mi oyle deyince espiri ile cevap verecegini mi beklemistin . Bana direk tup bebek demisti bahceci. Inatla 2. Asilamamdayim

Kalakaldin mi oyle deyince espiri ile cevap verecegini mi beklemistin . Bana direk tup bebek demisti bahceci. Inatla 2. Asilamamdayim

Benimde yarin asilamam var ama hic umudum yok .negatifi görmeyemi alistim yoksa bilmiyorum.

Kız alemsin güldürdün beni, kızım yüzüme bakıyor neye gülüyor annem diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…