Buradayım cicegim
Aynen bu ay adet oluyoruz kesin aman ne güzelO zaman ne diyoruzcocuk istemiyorum adet olucam kesiinn bekliyorum zatiii olmayi da
İyiyim canım sen nasılsın geldimi kırmızılarBuradayım cicegimnasılsınnnnn
Allah yardımcısı olsun insallah nerden görüsüyosunuzKizlar antoryum da 3. Asilamasini olcak . Akliniza geldginde ona da dua edin
Dün geldi cicegim kırmızılar bugünde enteresan sekilde bittiİyiyim canım sen nasılsın geldimi kırmızılar
Wiiii niyemis . Gul gibi kara kas kara gozlu oglumn nesini begenmiii. Sumukluye bak heleSenin kibar feyzoya benim hanzo kizim varmaz
Instadan cnmAllah yardımcısı olsun insallah nerden görüsüyosunuz
Yaaa arkası gelmedi miDün geldi cicegim kırmızılar bugünde enteresan sekilde bitti
Saol cnm amin insAllahCanlarııımmm ben bayadır yazamadım ama şimdi okuyabildiğim kadar okudum. Hala adet olmayanlar inşallah hamilesinizdiiirr, hamişler hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın dualarım hepinizle
Ay hadi yerleşme kanaması olsunnnnDün geldi cicegim kırmızılar bugünde enteresan sekilde bitti
Kuzu bata 6 gün kala erken gebelik testinde net iki çizgi gördüm ben. Senin için de erken değil bence ama istersen gününü beklebata 4 gün var ama kasıklarım çok ağrıyor kızlar, çok da merak içindeyim erken gebelik testi yapsam çok mu erken
Allh razi olsn cnmcim. Darisi tum bekleynlereeCanlarııımmm ben bayadır yazamadım ama şimdi okuyabildiğim kadar okudum. Hala adet olmayanlar inşallah hamilesinizdiiirr, hamişler hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın dualarım hepinizle
Canım bu fsh değerine adetin 2-5 günleri arasında bakılması lazımCanım vakit kaybetmeyin dedi zaten neye uğradığımı şaşırdım ne kadar vakit var dedim düşün ölümünü bekleyen hasta gibi. Erken menopoz dedi ya anlamıyorum değerleri daha kötü olanları okudum bilmiyorum inanılmaz mutsuzum Sadece şuan
Nasıl ya 1 gün mü sürdüDün geldi cicegim kırmızılar bugünde enteresan sekilde bitti
Hayırlısı olsun cabım sen bu ay korunucaktın sanki yanlısmı hatırlıyorumKızlar selam hiç yazamadım yaa koştur koştur geçti iki gündür
napıyosunuz ne var ne yok
L Loriklorik ve N Nana Ana geldi topik canlandı resmen
ben dün adet zamanımdı olmadım diye baya sevinmiştim , sabah test yaptım ama test bana yine kalbi gibi beyaz sayfasını gösterdi sağolsun
şimdide adet oldum
yeni bat 14 aralık N Nana Ana
Aynen kuzum korundumHayırlısı olsun cabım sen bu ay korunucaktın sanki yanlısmı hatırlıyoruminşallah bir dahaki aya bebiş gelir canım❤
Anladım canım o zaman iyi olmus senin için ne olur ne olmazAynen kuzum korundum
Ama doktora gittiğimiz günden önceki günler hep olmuştu
Bi yandan korktum ya hamileysem bebek zarar görürse diye
Bi yandan da bi çok kişi hiçbişey olmaz demişti
Adet olduğuma sevindim ama
Vebali çok daha kötü olacaktı
İlaçlı tomografi çünkü şakaya gelmezdi kuzum
Yine de gecikince bi umutlanmıştım
Devam kuzum doktorum 7 günün bile yeterli demişti ama ben yine de korunmuştum filmden sonraAnladım canım o zaman iyi olmus senin için ne olur ne olmazBu ay devammı çalısmalara canım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?