Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canlarııımmm ben bayadır yazamadım ama şimdi okuyabildiğim kadar okudum. Hala adet olmayanlar inşallah hamilesinizdiiirr, hamişler hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın dualarım hepinizle
Saol cnm amin insAllah Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah

Kızlar selam hiç yazamadım yaa koştur koştur geçti iki gündür
napıyosunuz ne var ne yok
L Loriklorik ve N Nana Ana geldi topik canlandı resmen
ben dün adet zamanımdı olmadım diye baya sevinmiştim , sabah test yaptım ama test bana yine kalbi gibi beyaz sayfasını gösterdi sağolsun
şimdide adet oldum
yeni bat 14 aralık N Nana Ana

Canlarııımmm ben bayadır yazamadım ama şimdi okuyabildiğim kadar okudum. Hala adet olmayanlar inşallah hamilesinizdiiirr, hamişler hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın dualarım hepinizle
Allh razi olsn cnmcim. Darisi tum bekleynleree

Canım bu fsh değerine adetin 2-5 günleri arasında bakılması lazım
onun dışında yumurtlama döneminde de yüksek çıkıyor bana doktorum böyle anlatmıştı
benim değerim 10 çıkmıştı ama ben o gün doktora gittiğimde tam yumurtlama dönemimdi
doktor anlatmıştı bana , tahlil kağıdında da yazıyordu hangi dönem kaç çıkması gerektiği hatta
sen ne zaman yaptırdın canım , telaşlanma hemen , adetin kaçıncı günüydü , yumurtlama yaklaştıkça artarmış o değer

Hayırlısı olsun cabım sen bu ay korunucaktın sanki yanlısmı hatırlıyorum inşallah bir dahaki aya bebiş gelir canım

Hayırlısı olsun cabım sen bu ay korunucaktın sanki yanlısmı hatırlıyorum inşallah bir dahaki aya bebiş gelir canım❤
Aynen kuzum korundum
Ama doktora gittiğimiz günden önceki günler hep olmuştu
Bi yandan korktum ya hamileysem bebek zarar görürse diye
Bi yandan da bi çok kişi hiçbişey olmaz demişti
Adet olduğuma sevindim ama
Vebali çok daha kötü olacaktı
İlaçlı tomografi çünkü şakaya gelmezdi kuzum
Yine de gecikince bi umutlanmıştım

Anladım canım o zaman iyi olmus senin için ne olur ne olmaz Bu ay devammı çalısmalara canım peki

Anladım canım o zaman iyi olmus senin için ne olur ne olmaz Bu ay devammı çalısmalara canım peki
Devam kuzum doktorum 7 günün bile yeterli demişti ama ben yine de korunmuştum filmden sonra
Zaten korunmasam bile yumurtlama geçmiş olacaktı
Vücudumdan atmak için okadar çok şey yiyip içtimki gitmiştir heralde
Kızlar adaçayı da hamileliğe kolaylık sağlıyormuş bu ay ben yumurtlamaya kadar hergün içmeyi düşünüyorum civanperçemi ile dönüşümlü
Sizde deneyebilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…