Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım canım hayırlısı olsun Ay cidden mi benim yumurtam dün çatladı ilişkide oldu az önce adaçayı içtim umarım faydası olur

Kız Allah seni be etmeye emi adam sana ateş et diyor resmen belkş etki eder kız belli mi olur

Üçüncü günüydü canım tam zamanında yaptım doktorlar çok katı çok sert neye uğradığımı şaşırdım inanki hayır hormon yüksek çıkmasını geçtim erken menopoz dedi. Netten bakıyorum benim değerler erken menopoz ile uyuşmuyor bile

Canım sakın umutsuzluğa kapılma
Bak ne buldum ben
Deneyebilirsin bu 4 çay da çok etkiliymiş

Eklentiler

• 3156A6CC-5F36-4F3A-B3EF-CB7CE3C94307.webp
    55 KB · Görüntüleme: 21
Biraz da ne yazıkki bu sektör para amaçlı oldu biliyorsun tüp bebek mevzusu
Sen en azından bu sıralar deneyebilirsin kuzum diğer ay doktora gidene kadar

Biraz da ne yazıkki bu sektör para amaçlı oldu biliyorsun tüp bebek mevzusu
Sen en azından bu sıralar deneyebilirsin kuzum diğer ay doktora gidene kadar
Deniycem Onun demesine kalmadım gözlerim balon oldu deli gibi ağladım dün. Ama şimdi aklım başıma geldi Rabbim Ol desin yeter ki gerisi boş

Rabbim istesin yeter ki
Ben de onu diyecektim, erken menopoz filan fasa fiso Meryem anamız bir erkekle birlikte olmadan Allah ol demiş hz. İsaya gebe kalmış hep onu düşünüyorum rahmimde o mu var bu mu var derken bunu aklıma getiriyorum, çok sağlıklı olanların olmayıp sorunu olanların olduğu da çok oluyor, nasibi olan gelir elimizden geleni yapıp tevekkül edelim

Aynen canım sebepler yalnız birer perdedirler diye çok sevdiğim bir söz var. Rabbim dualarımızı umudumuzu çabamızı karşılıksız koymaz Rabbim in rahmeti sonsuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…