HahahahaBenim adam becerikli bayginken belki daha iyi olur. Böyle planli programli olmaz cinsel hayatimiza bir renk katalim deyip duruyordu.
Anladım canım hayırlısı olsunDevam kuzum doktorum 7 günün bile yeterli demişti ama ben yine de korunmuştum filmden sonra
Zaten korunmasam bile yumurtlama geçmiş olacaktı
Vücudumdan atmak için okadar çok şey yiyip içtimki gitmiştir heralde
Kızlar adaçayı da hamileliğe kolaylık sağlıyormuş bu ay ben yumurtlamaya kadar hergün içmeyi düşünüyorum civanperçemi ile dönüşümlü
Sizde deneyebilirsiniz
Kız Allah seni be etmeye emiHe birde esim renk katalim falan diynce.kaynanamda bir kamci var eskiden ata binerken kullaniyorlarmis öyle hatira kalmis köyde. Esim renk falan deyince ulan şu kamçıyı alip karsisina zeyna gibi bir ciksammi dedim .lililililiii diye.Zaten 2 sıkımlık canı var kuvvet macunuyla ayakta oda kaçar mazallah. Ayy asilama oncesi kafayi bozdum ben yatiyorum kizlar .
Üçüncü günüydü canım tam zamanında yaptımCanım bu fsh değerine adetin 2-5 günleri arasında bakılması lazım
onun dışında yumurtlama döneminde de yüksek çıkıyor bana doktorum böyle anlatmıştı
benim değerim 10 çıkmıştı ama ben o gün doktora gittiğimde tam yumurtlama dönemimdi
doktor anlatmıştı bana , tahlil kağıdında da yazıyordu hangi dönem kaç çıkması gerektiği hatta
sen ne zaman yaptırdın canım , telaşlanma hemen , adetin kaçıncı günüydü , yumurtlama yaklaştıkça artarmış o değer
Canım sakın umutsuzluğa kapılmaÜçüncü günüydü canım tam zamanında yaptımdoktorlar çok katı çok sert neye uğradığımı şaşırdım inanki hayır hormon yüksek çıkmasını geçtim erken menopoz dedi. Netten bakıyorum benim değerler erken menopoz ile uyuşmuyor bile
Biraz da ne yazıkki bu sektör para amaçlı oldu biliyorsun tüp bebek mevzusuÜçüncü günüydü canım tam zamanında yaptımdoktorlar çok katı çok sert neye uğradığımı şaşırdım inanki hayır hormon yüksek çıkmasını geçtim erken menopoz dedi. Netten bakıyorum benim değerler erken menopoz ile uyuşmuyor bile
Allah razı olsun canım. Günde iki bardak hayıt otu ve Aslan pençesi çayına başladım İnşAllah şifa okurCanım sakın umutsuzluğa kapılma
Bak ne buldum ben
Deneyebilirsin bu 4 çay da çok etkiliymiş
Deniycem Onun demesine kalmadım gözlerim balon oldu deli gibi ağladım dün. Ama şimdi aklım başıma geldi Rabbim Ol desin yeter ki gerisi boşBiraz da ne yazıkki bu sektör para amaçlı oldu biliyorsun tüp bebek mevzusu
Sen en azından bu sıralar deneyebilirsin kuzum diğer ay doktora gidene kadar
Olacak kuzum inan senAllah razı olsun canım. Günde iki bardak hayıt otu ve Aslan pençesi çayına başladım İnşAllah şifa okur
Rabbim istesin yeter kiOlacak kuzum inan sen
İnanırsan herşey gerçekleşir
Ben de onu diyecektim, erken menopoz filan fasa fiso Meryem anamız bir erkekle birlikte olmadan Allah ol demiş hz. İsaya gebe kalmış hep onu düşünüyorum rahmimde o mu var bu mu var derken bunu aklıma getiriyorum, çok sağlıklı olanların olmayıp sorunu olanların olduğu da çok oluyor, nasibi olan gelir elimizden geleni yapıp tevekkül edelimRabbim istesin yeter ki
Ah bebegim insallah hayirlisi neyse o olsun ya inanir misin benim icimde de kendimi icin bu sefer umut yok hic esim de oyle .
Kız alemsin güldürdün beni, kızım yüzüme bakıyor neye gülüyor annem diye
Öyle canım, Allah gülmekten ayırmasınHep gül kuzum. Dünyayi bizmi kurtarcax boşverrrr
Bnde burdayım galibaNereye kayboldu herkesler yaaa
Aynen canım sebepler yalnız birer perdedirler diye çok sevdiğim bir söz var. Rabbim dualarımızı umudumuzu çabamızı karşılıksız koymaz Rabbim in rahmeti sonsuzBen de onu diyecektim, erken menopoz filan fasa fiso Meryem anamız bir erkekle birlikte olmadan Allah ol demiş hz. İsaya gebe kalmış hep onu düşünüyorum rahmimde o mu var bu mu var derken bunu aklıma getiriyorum, çok sağlıklı olanların olmayıp sorunu olanların olduğu da çok oluyor, nasibi olan gelir elimizden geleni yapıp tevekkül edelim
Tedavi sürecini oradanmı paylasıyor vay zalımWiiii niyemis . Gul gibi kara kas kara gozlu oglumn nesini begenmiii. Sumukluye bak hele
Instadan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?